Julkaistu Jätä kommentti

UUTTA KAUSIKORTTIA VAILLA?

Superkausarien hinnat:

Helsinki 529 €

Lahti ja Tampere 449 

Kouvola 399 €

Rock the Polen superkausarilla treenaat lähes puoli vuotta niin paljon kuin haluat kaikilla studioillamme! Superkausari on myynnissä 8.-14.2.2021. Superkausari on voimassa 15.2.-31.7.2021 välisenä aikana. Mikäli harjoittelet studioillamme vähintään kaksi kertaa viikossa, kausari on sinulle edullisin vaihtoehto. Superkausarilla osallistut kaikille viikkotunneillemme sekä vapaaharjoitteluvuoroille!

Tarjoamme kausarilaisille käyttöön myös Rock the Polen monipuoliset Zoom-tunnit.

Mikäli olet opiskelija, työtön, eläkeläinen tai varusmies, tarjoamme superkausarista -10%:n alennuksen esittämällä alennukseen oikeuttavaa todistusta ostotapahtuman yhteydessä. Kausikortti ostetaan oman kotikoulun mukaan, mutta kausaria voi käyttää kaikilla studioillamme. Kaikki tunnit varataan varausjärjestelmämme kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.