Julkaistu Jätä kommentti

UUTTA KAUSIKORTTIA VAILLA?

Superkausarien hinnat:

Helsinki 529 €

Lahti ja Tampere 449 

Kouvola 399 €

Rock the Polen superkausarilla treenaat lähes puoli vuotta niin paljon kuin haluat kaikilla studioillamme! Superkausari on myynnissä 8.-14.2.2021. Superkausari on voimassa 15.2.-31.7.2021 välisenä aikana. Mikäli harjoittelet studioillamme vähintään kaksi kertaa viikossa, kausari on sinulle edullisin vaihtoehto. Superkausarilla osallistut kaikille viikkotunneillemme sekä vapaaharjoitteluvuoroille!

Tarjoamme kausarilaisille käyttöön myös Rock the Polen monipuoliset Zoom-tunnit.

Mikäli olet opiskelija, työtön, eläkeläinen tai varusmies, tarjoamme superkausarista -10%:n alennuksen esittämällä alennukseen oikeuttavaa todistusta ostotapahtuman yhteydessä. Kausikortti ostetaan oman kotikoulun mukaan, mutta kausaria voi käyttää kaikilla studioillamme. Kaikki tunnit varataan varausjärjestelmämme kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *