Julkaistu Jätä kommentti

Aerial Arts Showcase

Rock the Pole tankotanssi- ja ilma-akrobatiastudio järjestää lokakuussa 2021 Aerial Arts Showcase -tapahtuman Kulttuuritehdas Korjaamolla Helsingin Töölössä. Tapahtumalla haluamme tarjota matalan kynnyksen esiintymis- ja kilpailumahdollisuuden jokaiselle esiintymisestä ja kilpailemisesta kiinnostuneelle. Aerial Arts Showcase on omistettu kokonaan ilma-akrobatialle!

Valittavana on useita esiintymis- ja kilpailusarjoja lapsille, nuorille ja aikuisille. Showcase -sarjojen pääpaino on esiintymisessä ja osallistujia ei pisteytetä. Aerial Competition -sarjat ovat puolestaan kilpailusarjoja, joissa jokaisessa kolme parhaiten menestynyttä palkitaan. Jokaisessa sarjassa esiintyjät rakentavat koreografiansa valitsemaansa teemaan. Valittavissa olevat Aerial Arts Showcase – tapahtuman teemat julkaistaan huhtikuussa viikoilla 15 ja 16.

Sarjojen säännöt julkaistaan viikolla 17.

Ilmoittautuminen alkaa toukokuussa 2021.

Lue lisää täältä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *