Julkaistu Jätä kommentti

TUE MEIDÄN TOIMINTAA JA TILAA ROCK THE POLEN POP UP-MUNKKITEHTAALTA VEGAANISET HERKUT VAPUKSI!

Studioiden ollessa suljettuina Rock the Polen yrittäjät Susanna, Merja, Camilla ja Henriikka sotkevat kätensä nestemäisen mankan sijaan ihan oikeisiin jauhoihin ja laittavat tuulemaan! Tänä vappuna Rock the Polella on tarjolla harvinaista herkkua itse tehtyjen vegaanisten munkkien muodossa!

Tuoreet munkit toimitetaan valintasi mukaan kotiovelle tai työpaikalle, tai vaihtoehtoisesti voit noutaa herkkupussin Rock the Pole Kluuvin toimipisteeltä. Logistisista syistä toimitus onnistuu vain Helsingin alueelle. Munkkeja voi tilata viiden (5) tai kymmenen (10) kappaleen satseissa, mutta valmistamme myös käden käänteessä isommankin erän. Olethan meihin yhteydessä!

Tilaamalla sokeroidut vappuherkut kotiisi, tuet samalla toimintaamme ja teet tanssistudioistamme entistäkin viihtyisämmät. Munkkitehtaalta saatu tuotto tullaan käyttämään koulujen kunnostamiseen. Mm. Rock the Pole Kluuvin Jade-salissa laitetaan äänentoisto uusiksi, pukuhuoneen seinät saavat uuden maalipinnan ja Aerial Home Havenin ikkunoihin ommellaan kauniit verhot.

Miten homma toimii?   

  • Tilaa ja maksa vegaaniset munkit ennakkoon verkkokaupassamme 28.4.2021 mennessä.
  • Toimitamme munkkeja valintasi mukaan perjantaina 30.4. sekä lauantaina 1.5. Voit valita seuraavista toimituksen aikaikkunoista itsellesi mieluisimman tai tulla noutamaan herkkupussin studioltamme valitsemasi aikaikkunan sisällä.
  • Munkkeja toimitetaan perjantaina 30.4. klo (13-15 TÄYTEEN VARATTU), 15-17, 17-19 ja 19-21 ja lauantaina 1.5. klo 11-13 ja 13-15.
  • Kirjoita tilauksen kommenttikenttään, minne tilaus toimitetaan, kumpi on parempi munkkipäivä ja minkä aikaikkunan sisään herkut sopii kyyditä luoksesi.
  • Mitä nämä kotiin kuljetetut vegaaniset munkit sitten maksavat? Viisi munkkia kustantaa 10 euroa ja kymmenen kappaletta 15 euroa.

Sokerista vapun odotusta, ja kaunis kiitos kun tuet meidän yrittäjiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *