Julkaistu Jätä kommentti

TIEDOTE ROCK THE POLE HELSINGIN ASIAKKAILLE 23.4.2021

Meillä on teille iloisia uutisia! Liikunta- ja virkistystilojen sulkupäätöksiä ei olla jatkamassa Helsingin alueella. Tilojen käytössä on noudatettava edelleen hygieniavaatimuksia ja varmistettava, että osallistujilla on mahdollisuus säilyttää turvavälit. Päätöksen seurauksena Rock the Pole Helsingin molemmat toimipisteet (Rock the Pole Kluuvi, Aerial Home Haven) avaavat ovensa torstaina 29.4.2021. Päivitämme kevään lukujärjestystä tulevan viikonlopun aikana, joten tarkistathan tekemäsi varaukset ja niiden alkamisajankohdat vielä alkuviikosta.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten suosituksia ja pyrimme ottamaan ne huomioon kaikessa toiminnassamme myös avaamisen jälkeen. Tarvittaessa muutamme toimintaamme vastaamaan paremmin annettuja ohjeistuksia.

Tarjoamme mahdollisuuden lunastaa ostetuille Rock the Polen sarja- kausikorteille lisäaikaa. Mikäli haluat tukea toimintaamme, voit jättää korvausmahdollisuuden käyttämättä tai käyttää sen vain osittain.

Korvaamme Rock the Pole Helsingin toimipisteiltä (Rock the Pole Kluuvi, Aerial Home Haven) ostetut sarja- ja kausituotteemme seuraavanlaisesti:

Mikäli sinulla on Rock the Pole Helsingin kevätkausikortti, superkausikortti tai kuukausikortti (1KK, 2KK), saat kausikortillesi lisäaikaa 14 päivää.

Mikäli sinulla on sarjakortti (5 tai 10 kertaa), saat tuotteellesi lisäaikaa maksimissaan 28 päivää huomioiden kortin ostopäivän ja aiemman käytön.

Esitämme toiveen tulla päivittämään ostetut tuotteet erikseen ilmoitettuina ajankohtina, ettei vastaanottomme ruuhkaudu toiminnan käynnistyttyä ohjaustunneille ilmoittautumisen yhteydessä. Tiedotamme tästäkin pian lisää.

Mikäli osallistut Rock the Polen kursseille ja kurssisi on jäänyt kesken tai ei ole päässyt ollenkaan alkamaan, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse kuluvan viikon aikana.

Odotamme jo teitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *