Julkaistu Jätä kommentti

TIEDOTE ROCK THE POLE KOUVOLAN ASIAKKAILLE 23.4.2021

Meillä on teille iloisia uutisia! Liikunta- ja virkistystilojen sulkupäätöksiä ei olla jatkamassa Kymenlaakson alueella. Tilojen käytössä on noudatettava edelleen hygieniavaatimuksia ja varmistettava, että osallistujilla on mahdollisuus säilyttää turvavälit. Päätöksen seurauksena Rock the Pole Kouvola avaa ovensa huomenna lauantaina 24.4.2021.

Seuraamme aktiivisesti viranomaisten suosituksia ja pyrimme ottamaan ne huomioon kaikessa toiminnassamme myös avaamisen jälkeen. Tarvittaessa muutamme toimintaamme vastaamaan paremmin annettuja ohjeistuksia.

Tarjoamme mahdollisuuden lunastaa ostetuille Rock the Polen sarja- kausikorteille lisäaikaa. Mikäli haluat tukea toimintaamme, voit jättää korvausmahdollisuuden käyttämättä tai käyttää sen vain osittain.

Korvaamme Rock the Pole Kouvolan toimipisteiltä sarja- ja kausituotteemme seuraavanlaisesti:

Mikäli sinulla on Rock the Pole Kouvolan kevätkausikortti, superkausikortti tai kuukausikortti (1KK, 2KK), saat kausikortillesi lisäaikaa 14 päivää.

Mikäli sinulla on sarjakortti (5 tai 10 kertaa), saat tuotteellesi lisäaikaa maksimissaan 14 päivää huomioiden kortin ostopäivän ja aiemman käytön.

Mikäli osallistut Rock the Polen kursseille ja kurssisi on jäänyt kesken tai ei ole päässyt ollenkaan alkamaan, olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse tämän päivän aikana.

Odotamme jo teitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *