Julkaistu Jätä kommentti

ROCK THE POLE TAMPEREEN STUDIOLLE PÄÄSEE HARJOITTELEMAAN OMATOIMISESTI VAPARIVUOROILLE OHJATTUJEN TUNTIEN OLLESSA TAUOLLA

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston määräyksen seurauksena Rock the Pole Tampereen ohjatut tunnit ja kurssit ovat vielä hetken tauolla, toivottavasti enää 21.1.2022 saakka. Aluehallintoviraston päätös mahdollistaa kuitenkin omatoimisen harjoittelun tiloissamme ja näin ollen olemme lisänneet seuraavalle noin kahdelle viikolle varattavaksi vapaaharjoitteluvuoroja. 

Vapaaharjoitteluvuorot eli vaparit (60min), varataan aina varausjärjestelmämme kautta ja varaus maksetaan studiolla saapumisen yhteydessä. Huomioithan, että 10.-21.1. välisenä aikana järjestettäville vapareille ei pääse Rock the Polen kausi- tai sarjakorteilla, sillä kyseiset tuotteet on luvattu hyvittää oppilaillemme jatkoajan muodossa ohjaustuntien taas jatkuessa.

Yksityiset vaparit pääset varaamaan täältä: https://rockthepole.fi/varaa-ja-selaa-tunteja/

Rock the Pole Tampereen studiolla on mahdollisuus harjoitella tankotanssitangoilla (fitpole ja x-pole). Salissa on käytössä lisäksi mm. äänentoistolaitteet, värivalot, joogablokkeja, mattoja, kuminauhoja sekä tuolitanssituoleja. Myös ilma-akrobatiapuolella on mahdollista treenata rengastrapetsilla tai hammock-silkeillä lähes kaikkina ilmoitettuina vapariajankohtina. 

Saavuthan vapareille vain hieman ennen varauksesi alkamisajankohtaa ja poistut liukkaasti varauksen päättymisen jälkeen, jotta pystymme välttämään mahdollisia kontakteja. Puhdistathan käyttämäsi välineet huolella ennen ja jälkeen harjoituksen tuttuun tapaan. Tutustuthan Rock the Polen turvallisuus- ja hygieniaohjeisiin nettisivujemme etusivulta. 

Tervetuloa jumpalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *