Julkaistu Jätä kommentti

YKSITYISET VAPARIT ROCK THE POLE HELSINGIN STUDIOILLA 11.1.-24.1.2022

Liikunta- ja harrastuspaikkoja koskevan sulkutilan jatkuessa haluamme järjestää teille harjoittelumahdollisuuden yksityisten vapareiden muodossa. Sinulla on siis mahdollisuus vuokrata meiltä sali käyttöösi/käyttöönne. Etelä-Suomen aluehallintoviraston päätös ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.   

Yksityiset vaparit (60min) varataan aina varausjärjestelmämme kautta ja varaus tulee maksaa ennakkoon Rock the Polen verkkokaupassa. Huomioithan, että studiolla ei ole sulkutilan aikana maksumahdollisuutta. Yhden tunnin yksityinen salivuokra on 11.1-24.1.2022 välisenä aikana 25 euroa. Yksityisten vaparien hinta on sama kaikille, joten niistä ei erikseen myönnetä alennuksia. Varausta koskevat samat peruutusehdot, kuin muita Rock the Polen ohjaustunteja.  Varaathan vain sen ajan/ajat, jonne olet/olette tosiasiallisesti aikeissa saapua paikalle, jotta kaikki halukkaat pääsevät hyödyntämään tätä mahdollisuutta.

Rock the Pole Kluuvin studiolla on mahdollisuus harjoitella tankotanssitangoilla (fitpole ja x-pole). Salissa on käytössä lisäksi mm. äänentoistolaitteet, värikkäät spottivalot, kamerateline kännykälle, joogablokkeja, mattoja, kuminauhoja sekä tuolitanssituoleja. 

Aerial Home Havenilla voi harjoitella tankotanssitangoilla (fitpole), flying polella, rengastrapetsilla, silkillä sekä hammock-silkillä. Salissa on käytössä lisäksi mm. äänentoistolaitteet, värikkäät spottivalot, akromatto, eri kokoisia patjoja, joogablokkeja, mattoja, kuminauhoja sekä tuolitanssituoleja.

Saavuthan vapareille vain hieman ennen varauksesi alkamisajankohtaa ja poistut liukkaasti varauksen päättymisen jälkeen, jotta pystymme välttämään mahdollisia kontakteja. Kerrothan henkilökunnalle saapuessasi millä nimellä varaus on tehty ja kuka sen on maksanut. Puhdistathan käyttämäsi välineet huolella ennen ja jälkeen harjoituksen tuttuun tapaan. Tutustuthan Rock the Polen turvallisuus- ja hygieniaohjeisiin nettisivujemme etusivulta. 

Voit varata paikan täältä ja maksaa varauksen tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.