Julkaistu Jätä kommentti

TIEDOTE ROCK THE POLE KOUVOLAN ASIAKKAILLE 5.2.2022

Etelä-Suomen aluehallintovirasto tiedotti perjantaina, että tilojen sulkua koskeva päätös ei jatku Kymenlaakson sairaanhoitopiirin alueella. Päätöksen seurauksena Rock the Pole Kouvola avaa ovensa maanantaina 7.2.!

Tämä on mielestämme paras uutinen hetkeen ja odotamme täällä jo kovasti teitä tunneille! Pyydämme, että innostuksesta huolimatta maltat lukea tämän postauksen huolellisesti loppuun saakka. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten suosituksia ja pyrimme ottamaan ne huomioon kaikessa toiminnassamme myös avaamisen jälkeen. Tarvittaessa muutamme toimintaamme vastaamaan paremmin annettuja ohjeistuksia.

Sarja- ja kausituotteiden korvauksista

Olemme luvanneet hyvittää kausi- ja sarjakorteille kiinnioloajan lisäajan muodossa ja näin myös toimimme. Mikäli haluat tukea toimintaamme, voit jättää korvausmahdollisuuden käyttämättä tai käyttää sen vain osittain.

Kevätkausikortti 2022, Kouvola – lisäaikaa 18 päivää, viimeinen voimassaolopäivä 18.6.2022

Sarjakortit (5krt, 10krt) – lisäaikaa maksimissaan 18 päivää huomioiden kortin ostopäivän ja aiemman käytön

Kurssit

Päivitämme juuri kurssitarjontaamme ja kontaktoimme kaikkia kurssilaisia korvauskäytännöistämme sähköpostitse viikonlopun aikana.Huomioithan, että lisäaika tulee päivittää tuotteelle 14.2.2022 mennessä.

Erinomaista viikonloppua ja tervetuloa takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *