Julkaistu Jätä kommentti

JO PERINTEEKSI MUODOSTUNUT, JÄRJESTYKSESSÄÄN TOINEN, ROCK THE POLEN MUNKKIMARATON ON JÄLLEEN ALUILLAAN!

Tilaa munkkitehtaaltamme vegaaniset herkut kotiin tai työpaikalle ja tue samalla Ukrainaa katastrofin keskellä. Rock the Polen yrittäjät ja munkkitehtailijat Susanna, Henriikka, Camilla ja Merja sekä muut innokkaat vapaaehtoiset sotkevat kätensä jälleen jauhoihin ja laittavat totisesti tuulemaan!

Tuoreet vegaaniset munkit toimitetaan valintasi mukaan kotiovelle, työpaikalle tai vaihtoehtoisesti voit noutaa herkkupussin Rock the Polen Kluuvin studiolta. Logistisista syistä toimitus onnistuu ainoastaan Helsingin alueelle. Munkkeja voi tilata viiden (5), kymmenen (10) tai kahdenkymmenen (20) kappaleen satseissa, mutta valmistamme myös kädenkäänteessä isommankin erän. Olethan meihin yhteydessä!

Tilaamalla sokeroidut vappuherkut kotiisi, pääset lahjoittamaan kauttamme varoja Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Katamme munkkitilauksista saatavalla tuotolla leivontatarvikkeista aiheutuvat kustannukset sekä kuljetuskustannukset (esim. mahdollinen skuutilla ajelu toimitusten yhteydessä, bussilippu Itä-Helsinkiin jne.), mutta kaikki muu tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Punaiselle Ristille. Viime vuonna tuitte meitä koronakriisin keskellä tilaamalla munkkeja, kiitos siitä. Nyt me haluamme laittaa hyvän kiertämään.

Miten homma toimii?

Tilaa ja maksa vegaaniset munkit ennakkoon Rock the Polen verkkokaupasta 28.4.2022 mennessä.

Toimitamme munkkeja lauantaina 30.4. ja voit valita toimituksen aikaikkunoista itsellesi sopivimman tai tulla noutamaan herkkupussin studioltamme valitsemasi aikaikkunan sisällä. Munkkeja toimitetaan lauantaina 30.4. klo 12-14, 14-16, 16-18 ja 18-20.

Kirjoita tilauksen kommenttikenttään minne tilaus toimitetaan ja minkä aikaikkunan sisään herkut sopii kyyditä luoksesi. HUOM! Valitse toimitustavaksi ”Nouto”, sillä tarjoamme kuljetuksen kaupan kylkiäisiksi.

Mitä nämä kotiin kyydityt vegaaniset ja superherkulliset munkit sitten maksavat?

PETRI MUNK SPECIAL – 5 MUNKKIA: 15€

POLE DANCER’S DREAM – 10 MUNKKIA: 20€

SUPER PARTY BOX – 20 MUNKKIA: 40€

Munkkikaupoille pääset tästä: https://rockthepole.fi/tuote-osasto/vappumunkit/ Sokerista vapun odotusta ja iso kiitos kun olet mukana auttamassa!

ps. Voit tutustua viime vapun munkkirallin vaiheisiin RTP Kluuvin instan kohokohdista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *