Julkaistu Jätä kommentti

Rock the laajentaa ja avaa uuden studion marraskuussa 2022!

Marraskuussa viemme tankotanssia myös Itä-Helsinkiin uuden studiomme, Rock the Pole East Moden mukana. Uusi studiomme aukeaa Myllypuron metroaseman välittömään läheisyyteen, Liikuntamyllyn liikuntakeitaan yhteyteen. Meille matkustat kätevästi julkisilla ja saat auton parkkiin, vaikka tulisit kauempaakin. Paikalle voit viilettää kätevästi myös pyörällä tai vaikkapa skuutilla.

Rock the Pole East Mode tulee monipuolistamaan palveluvalikoimaamme entisestään ja sähkölukitusjärjestelmä vie vapaaharjoittelun täysin uudelle tasolle. Tilan korkeus ja välinevalikoima tarjoavat oivalliset olosuhteet harjoitella myös esityksiin ja kilpailuihin. Kaikkea uutta ja jännittävää emme paljasta vielä!

Meistä riippumattomista syistä uuden Rock the Pole East Mode salin avaussuunnitelmia on jouduttu matkan varrella muuttamaan. Asioilla on kuitenkin tapana järjestyä parhain päin, ja niin myös tässä tapauksessa.

Avaamme Myllypurossa yhden tanssisalin sijaan kahden tanssisalin suuruisen toimitilan Myllypuron Liikuntamyllyn yhteyteen. Jotta kaikki tilat saadaan käyttöön, se edellyttää muutostöitä kiinteistössä. Tästä syystä joudumme siirtämään avajaisia ja juhlimaan niitä vasta lauantaina 5.11.

Marraskuun avajaisia vietetään erilaisten workshopien muodossa, ja avajaishumu jatkuu seuraavalle viikolle. Suuret, koko studion isot avajaisbileet järjestämme lauantaina 21. tammikuuta, kun toinen sali valmistuu käyttöön.

Marraskuussa aukeavassa salissa tulemme tarjoamaan mm. erilaisia tankotanssitunteja ja vapaaharjoitteluvuoroja. Salissa on runsaasti avointa tilaa, joten se soveltuu erinomaisesti myös muille tanssillisille ja lattiatilaa kaipaaville tunneille. Tammikuussa aukeava toinen tanssisali tarjoaa loistavat puitteet ilma-akrobatian ja tankotanssin harrastamiselle.

ROCK THE POLE EAST MODEN AVAJAISIA 1/2 JUHLISTETAAN WORKSHOPIEN MERKEISSÄ!

Tunnit ovat kaikille ilmaisia. Varaathan paikkasi ennakkoon varausjärjestelmästä. Luvassa pientä tarjottavaa, yllätysohjelmaa sekä yhdessä oleskelua. Tervetuloa!

WORKSHOP: Twerk tech & choreo klo 12:30-13:30

Twerk on nouseva trendilaji tanssimaailmassa. Se kehittää pakara-, jalka- ja selkälihaksia, ja mikä tärkeintä, se on älyttömän hauskaa!

Twerkin alkeissa käydään läpi twerkin perusliikkeitä ja -tekniikoita ja rakennetaan opituista liikkeistä lyhyttä koreografiaa. Osallistuaksesi tunnille, et tarvitse aiempaa tanssi- tai lajitaustaa. Käymme kaiken tarvittavan läpi tunnilla. Tule rohkeasti mukaan tanssibileisiin, täältä ei hikeä tai naurua puutu! Varusteiksi suosittelemme löysiä shortseja, joissa takamus pääsee hyvin heilumaan, sekä polvisuojia ja mahdollisuuksien mukaan sisäliikuntakenkiä.

WORKSHOP: Skumppaa & pariakrobatiaa klo 14:00-15:15 

Tällä kuplivalla tunnilla harjoitellaan lattia-akrobatiaa yhdessä parin kanssa sekä nautiskellaan helmeilevää juhlajuomaa mitä erikoisemmissa asennoissa. Tunnille voi ilmoittautua ilman aiempaa kokemusta parin kanssa temppuilusta, mutta haastetta on tarjolla kokeneemmillekin hurjapäille. Mukaan kannattaa ottaa ihon myötäiset pitkät housut ja kainalot peittävä paita. Kippis ja tervetuloa!

WORKSHOP: Paritemppuja tangolla Champagne edition
klo 15:45-17:00

Tervetuloa opettelemaan näyttäviä tankotemppuja parin kanssa tälle kuplivalle tunnille. Voit osallistua tunnille yksin tai yhdessä. Kaikille löytyy varmasti hyviä ystäviä yläilmoihin! Mahtaako kilistely onnistua, kun molemmat akrobaatit ovat pääalaspäin? Mukaan tankoshortsit, tankopyyhe ja juomapullo.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.