AERIAL HOME HAVENIN KURSSIT

Tankotanssin alkeiskurssit

Tervetuloa tutustumaan tankotanssiin viiden (5) kerran alkeis- ja jatkokurssille Suomen ensimmäiseen tankotanssikouluun!

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi. Tunneilla on sama opettaja ja käydään järjestelmällisesti ja oppilaiden tasoon sopivasti alkeistason liikkeet läpi. Kurssi on suunnattu etenkin ensikertalaisille tai muutaman kerran tangolla käyneille.

Mikäli varaat samaan aikaan paikan tankotanssin alkeis- ja jatkokurssille, saat molemmat yhteishintaan 145€ (norm 178€).

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Sitovat ilmoittautumiset tämän linkin kautta tästä!

Hinta: 89 €/ kurssi (alkeis- ja jatkokurssi samaan aikaan varattuna 145 €)

Alkeiskurssien ajankohdat:

  • maanantaisin 9.1.-6.2.2023 klo 19:45-20:45
  • perjantaisin 27.1.-24.2.2023 klo 14:45-15:45
  • maanantaisin 15.5.-12.6.2023 klo 19:45-20:45

Huom! Kurkkaathan myös Helsingin toisen toimipisteen, Kluuvin kurssit, mikäli näistä ei löydy sopivaa!

Voit tutustua meihin myös Facebookissa Aerial Home Haven sekä Instagramissa @aerialhomehaven

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus Rock the Polelle!

Tankotanssin jatkokurssit

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi ja vahvistaa aiemmin oppimaasi tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä. Kurssi on suunnattu etenkin niille, jotka ovat jo käyneet lyhyen alkeiskurssin tai osallistuneet muutamille alkeistason irtotunneille. Jatkokurssilla jatkamme mm. invertin ja layoutin parissa opettelemalla myös niiden variaatioita sekä tutustumme uusiin liikkeisiin kuten esimerkiksi takanojaan ja spinnicomboihin.

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Kurssin hinta on 89 euroa ja se on kestoltaan viisi (5) kertaa. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Jatkokurssien ajankohdat:

  • maanantaisin 19.6.-17.7.2023 klo 19:45-20:45

Ayesha-koulu

Haaveena ayesha? Tämä on sitten sulle. Toivottu kurssi järjestetään taas huhtikuussa!

Tervetuloa Susannan @polemyrkky ayesha-kouluun! Huomioithan, että voit osallistua kurssille myös etänä zoomissa! Tämä kurssi on sinulle, joka haluat keskittyä käsien varassa tehtävän ayesha-liikkeen opetteluun ja oikeiden liikeratojen vahvistamiseen. Ayeshaa ei siis tarvitse kurssille ilmoittautuessa hallita.

Kolmen kerran kurssilla harjoittelemme erilaisia progressioita ayeshaan sekä sen variaatioita. Kurssi soveltuu myös ayeshan jo hallitseville ja tässä tapauksessa pääset harjoittelemaan jatkotason liikkeitä, kuten iron-X:ää ja deadliftiä. Teemme jokaisella tunnilla tehokkaan valmistavan alkulämmittelyn ja sen voima-osioissa saat hyviä vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun kotiin sekä vapareille.

Kerrothan kurssille ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti missä vaiheessa ayesha-harjoittelusi on tällä hetkellä, ja osallistutko paikan päällä vai etänä zoomin kautta. Kurssille otetaan vain rajallinen määrä osallistujia. Kurssin ohjaaja Susanna pyrkii antamaan jokaiselle osallistujalle mahdollisimman paljon henkilökohtaista ohjausta. Kurssille osallistujien edellytetään hallitsevan perhonen -niminen liike mielellään molemmilta puolin.

Susannan vahvuuksia ja rakkauden kohteita tangolla ovat mm. erilaiset voimaliikkeet ja äärimmäistä kehonhallintaa vaativat trickit sekä vauhdikkaat sarjat. Susanna soveltaa kurssilla paljon muilta alan osaajilta oppimaansa tietoa, omassa lajiharjoittelussaan hyväksi havaitsemiaan harjoitteita sekä YouTuben maailmasta löydettyjä hyviä ideoita ja uusia tapoja tehdä asioita. Kurssin harjoittelu on turvallista ja etenee osallistujien ehdoilla. Tarjolla on hauskaa tekemistä hyvällä porukalla ja uusia oivalluksia!

  • torstaisin 6.-20.4.2023 klo 19:20-20:20

Kurssin hinta on 55 €. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse [email protected] Saat paluuviesteissä varausehdot ja maksunlinkin.