AERIAL HOME HAVENIN KURSSIT KEVÄT 2021

Tankotanssin alkeiskurssit

Tervetuloa tutustumaan tankotanssiin viiden (5) kerran alkeis- ja jatkokurssille Suomen ensimmäiseen tankotanssikouluun!

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi. Tunneilla on sama opettaja ja käydään järjestelmällisesti ja oppilaiden tasoon sopivasti alkeistason liikkeet läpi. Kurssi on suunnattu etenkin ensikertalaisille tai muutaman kerran tangolla käyneille.

Jokaisen alkeiskurssin jälkeen alkaa samalla kurssi paikalla viiden kerran tankotanssin jatkokurssi. Mikäli varaat samaan aikaan paikan tankotanssin alkeis- ja jatkokurssille, saat molemmat yhteishintaan 145€ (norm 178€).

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]

Hinta: 89 €/ kurssi (alkeis- ja jatkokurssi samaan aikaan varattuna 145 €)

Alkeiskurssien ajankohdat:

  • lauantaisin 6.3.-3.4.2021 klo 13:00-14:00
  • lauantaisin 20.3.-17.4.2021 klo 14:15-15:15

Voit tutustua meihin myös Facebookissa Aerial Home Haven sekä Instagramissa @aerialhomehaven

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus Rock the Polelle!

Tankotanssin jatkokurssit

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi ja vahvistaa aiemmin oppimaasi tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä. Kurssi on suunnattu etenkin niille, jotka ovat jo käyneet lyhyen alkeiskurssin tai osallistuneet muutamille alkeistason irtotunneille. Jatkokurssilla jatkamme mm. invertin ja layoutin parissa opettelemalla myös niiden variaatioita sekä tutustumme uusiin liikkeisiin kuten esimerkiksi takanojaan ja spinnicomboihin.

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Kurssin hinta on 89 euroa ja se on kestoltaan viisi (5) kertaa. Ilmoittaudu mukaan: [email protected]

Jatkokurssien ajankohdat:

  • lauantaisin 10.4.-8.5.2021 klo 13-14
  • lauantaisin 24.4.-29.5.2021 klo 14:14-15:15

Aerial Contortion -kurssi

Aerial contortion palaa jälleen! Tällä kertaa keskitymme vain katosta roikkuviin ilma-akrobatiavälineisiin. Lisäyksenä on myös uusia välineitä!

Contortion (notkeusakrobatia) on perinteikäs sirkuslaji, jossa esiintyjä taivuttaa kehoaan äärimmäistä notkeutta vaativiin asentoihin. Lajiin kuuluvat liikkeet voidaan jakaa frontbendeihin, dislokaatioihin, backbendeihin ja spagaatteihin. Kurssilla tehtävät venytykset keskittyvät näistä kahteen jälkimmäiseen (selän ja hartioiden taaksepäin taivutuksiin sekä pitkittäisspagaatteihin).

Tunti alkaa huolellisella lämmittelyllä, josta siirrymme intensiiviseen notkeusharjoitteluun. Venytysten jälkeen siirrämme oppimamme asennot ilma-akrobatiavälineille. Kurssin ensimmäisellä kerralla käytämme hammock-kangasta, toisella tunnilla rengastrapetsia, kolmannella kankaita, neljännellä kerralla flying polea, ja viimeisellä kertauskerralla on mahdollista tutustua myös contortion strapseihin.

Varaa mukaan pitkähihainen paita ja pitkälahkeiset trikoot (flying pole kerralle lyhyttä lahjetta matkaan). Aiempaa kokemusta tai osaamista notkeusharjoittelusta et tarvitse. Kurssin ohjaaja osaa haastaa niin aloittelevia venyttelijöitä kuin myös kokeneempia notkuilijoita.

Camillan lajitausta on rytmisessä voimistelussa, jota hän on harrastanut lapsesta asti. Camilla tuleekin soveltamaan kurssilla paljon osaamistaan voimistelupuolelta.

Kurssille otetaan rajoitettu määrä osallistujia. Käytössä oleva ilma-akrobatiaväline jaetaan toisen kurssilaisen kanssa. Suosittelemme keskitason osaamista jostakin kurssilla harjoiteltavasta välineestä.

Ilmoittaudu kurssille mukaan sähköpostitse [email protected]. Kurssin hinta on 79 €.

  • torstaisin 22.4.-20.5.2021 klo 20:00-21:00