Ensikertalaisen käsikirja

Tervetuloa Rock the Polelle! Voit aloittaa harrastamisen meillä ikääsi, kokoosi, sukupuoleesi tai liikuntataustaasi katsomatta. Alkeistuntimme sopivat jokaiselle ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi jo ennen ensimmäistä tuntiasi. Ensikertalaisille suunnatut tuntimme ovat merkitty varauskalenteriimme vaaleansinisellä värillä.

Harjoittelun voi aloittaa joko alkeiskurssilta tai varaamalla tunnin vaihtuvasta varauskalenteristamme. Jälkimmäisen pääset tekemään varausjärjestelmästämme: www.rockthepole.fi/varaa-ja-selaa-tunteja. Lukujärjestyksessä olevat tunnit voit siis varata sinulle sopivien aikataulujen mukaisesti, eikä harrastaminen ole sidottu mihinkään tiettyyn päivään tai kellonaikaan! Voit aloittaa varaamalla Startti-, Tek 1- tai Alkeet-tunnin. Startti-tunti on suunniteltu ensimmäiseksi tunniksi, mikäli lajia ei ole kokeillut aiemmin. 

Lisäksi harrastamisen voi aloittaa alkeiskurssilta, joissa siis harjoittelun ajankohta, ohjaaja ja treeniporukka pysyy samana. Katso kurssien ajankohdat ja muut tiedot täältä! Ilmoittaudu ensiksi kurssikuvauksessa mainittuun sähköpostiosoitteeseen. Kun olet saanut paluuviestissä tiedon, että kurssilla on tilaa, osta kurssi verkkokaupastamme varauksen loppuu saattamiseksi (vain Helsinki ja Lahti) TAI vahvista sähköpostitse sitova ilmoittautuminen.

Tankotanssissa varusteiksi suosittelemme lyhyitä shortseja ja muuten mukavia treenivaatteita. Lisäksi nappaa mukaan pieni pyyhe ja vesipullo! Tunnilla ollaan avojaloin. Lämmittelyn ajaksi voi pukea pidemmät, mukavat housut. Rengas-, hammock- ja joogatunneilla olisi hyvä olla kainalot peittävä paita sekä pidemmät, joustavat housut, joissa ei ole vetoketjuja. Myös sukat voi pitää jalassa. Näkyvät korut tulee riisua kaikkien tuntien ajaksi.

Opastuksen kullekin studiolle löydät toimipisteet-valikosta. Saavu tunnille noin 10-15 minuuttia ennen sen alkua ja ilmoittaudu saapuneeksi ohjaajalle/asiakaspalvelijalle. Tunti maksetaan paikan päällä, kun ilmoittaudut läsnäolevaksi. Toisinaan ilmoittautuminen ja maksu voivat aikataulusyistä tapahtua myös tunnin jälkeen. Voit myös ostaa sarja- tai kuukausikortin tunnille saapuessasi.