Ensikertalaisen käsikirja

Tervetuloa Rock the Polelle! Voit aloittaa harrastamisen meillä ikääsi, kokoosi, sukupuoleesi tai liikuntataustaasi katsomatta. Alkeistuntimme sopivat jokaiselle ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi jo ennen ensimmäistä tuntiasi.

Harjoittelun voi aloittaa joko alkeiskurssilta tai varaamalla tunnin vaihtuvasta varauskalenteristamme. Pääset varaamaan tunteja varausjärjestelmästämme www.rockthepole.fi/varaa-ja-selaa-tunteja. Lukujärjestyksessä olevat viikkotunnit voit siis varata sinulle sopivien aikataulujen mukaisesti, eikä harrastaminen ole sidottu mihinkään tiettyyn päivään tai kellonaikaan! Voit aloittaa varaamalla Startti-, Tek 1- tai Alkeet-tunnin. Startti-tunti on suunniteltu ensimmäiseksi tunniksi, mikäli lajia ei ole kokeillut aiemmin. 

Voit ostaa kertakäyntejä ja sarja- tai kausikortteja verkkokaupastamme. Osta käynnit etukäteen, ja leimaa tuote tunnille saapuessasi On the Move -sovelluksen kautta: näin kirjaat itsesi saapuneeksi tunnille. Omatoimista leimaamista varten käytössä tulisi olla sovelluksen uusin versio sekä puhelimessa sijaintitoiminto sallittuna.

Lisäksi harrastamisen voi aloittaa alkeiskurssilta, joissa siis harjoittelun ajankohta, ohjaaja ja treeniporukka pysyy samana. Katso kurssien ajankohdat ja varaa kurssit täältä!

Tankotanssissa varusteiksi suosittelemme lyhyitä shortseja ja muuten mukavia treenivaatteita. Lisäksi nappaa mukaan pieni pyyhe ja vesipullo! Tunnilla ollaan avojaloin. Lämmittelyn ajaksi voi pukea pidemmät, mukavat housut. Rengas-, hammock- ja joogatunneilla olisi hyvä olla kainalot peittävä paita sekä pidemmät, joustavat housut, joissa ei ole vetoketjuja. Myös sukat voi pitää jalassa. Näkyvät korut tulee riisua kaikkien tuntien ajaksi.

Opastuksen kullekin studiolle löydät toimipisteet-valikosta. Saavu tunnille noin 10-15 minuuttia ennen sen alkua ja leimaa itsesi saapuneeksi On the Move -sovelluksen kautta (viikkotunnit) tai ilmoittaudu läsnäolevaksi kurssin ohjaajalle.