Ohjaajat

Susanna

Susanna on sporttailua rakastava tankotanssiohjaaja Helsingistä, joka löysi lajin vuonna 2012. Tanssin lisäksi Susannan mielestä painojen nostelu salilla, snoukkaaminen, leipominen, saunominen sekä painiminen tekevät elämästä lähes täydellisen. Susanna pitää esiintymisestä ja kilpailee myös aktiivisesti. Tankotanssissa Susannaa kiehtoo itseilmaisun, voiman, notkeuden sekä mielikuvituksen yhdistäminen liikkeeseen. Susanna ohjaa kaiken tasoisia tankotunteja, joilla jokainen oppilas on roolitettu pääosaan. Susannan vahvuuksia tangolla ovat erilaiset voimaliikkeet ja villit pudotukset.

Camilla

Camillan lajitausta on baletissa ja kilpaurheilijana rytmisessä voimistelussa, joita hän on harrastanut lapsesta saakka. Camilla soveltaakin voimistelupuolen osaamistaan ohjaustunneillaan. Hän on tankoillut vuodesta 2010 alkaen ja toiminut lajin ohjaajana vuodesta 2013 eteenpäin. Tankotanssin lisäksi Camilla harrastaa notkeusakrobatiaa (contortion) ja työskentelee stripparina. Camilla ohjaa eniten korkeamman tason tekniikkatunteja sekä venyttelyä. Hänet saattaa löytää toisinaan ohjaamasta myös koreografisia tunteja, rengastrapetsia tai hammockia.

 

Merja

Merja on koulutukseltaan parturi-kampaaja, mutta tankotanssi ja liikunta-ala ovat ainakin toistaiseksi vieneet mennessään. Hän on harrastanut tankotanssia vaihtelevalla aktiivisuudella aina vuodesta 2012, jolloin taapersi ensimmäiset ympäriaskeleensa kotikaupungissaan Kuopiossa: se oli menoa. Lajissa parasta on monipuolinen itsensä haastaminen ja ilmaisu sekä fyysinen vaativuus. Silkan voimailun ja huimailun ohella Merjaa kiehtovat myös exotic-tyyli ja mielimusiikkiin solmitut koreografiat.  Merjan tavoite tunneilla on kannustaa jokainen omanlaiseensa itsensä ylittämiseen, kuitenkin turvallisin tavoin. Puhtaat linjat ovat kauniita, mutta harjoittelun hauskuus on vielä kauniimpaa. Tanssitreenien ohella Merja opiskelee taloushallintoa. Muita hänen näköisiään juttuja ovat: rokkikeikat, kissat, veneily, yleinen fiilistely ja hetkeen tarttuminen. 

Henriikka

Henriikalla on tanssitaustaa viidentoista vuoden ajalta. Tankotanssin Henriikka aloitti vuonna 2012 Rock the Polella. Henriikka opettaa Rock the Polen Helsingin toimipisteillä pääasiassa tankotanssia, Aerial yogaa sekä kehonhuollollisia tunteja. Opettajana Henriikka on tarkka ja kannustava opettaja, joka kiinnittää huomiota jokaisen oppilaan yksilölliseen kehitykseen. Tanssi ja jooga ovat Henriikalle ennen kaikkea henkireikä, jota voi tehdä niiden itsensä vuoksi, ilman tarvetta suorittaa mitään. Lajeissa häntä viehättää tankotanssin osalta voiman ja tanssillisuuden sekä joogassa mielen ja kehollisuuden yhdistäminen. Vapaa-ajallaan Henriikka astangajoogaa ja kuuntelee rokkia.

Emma

Olen Emma, sirkusartisti. Opiskelen sirkusartistikoulutuksessa päälajeinani rengastrapetsi ja käsilläseisonta, joista molempia ohjaan Rock the Polella. Ilma-akrobatiaan hurahdin jo lapsena aloittaessani sirkusharrastuksen ja rengastrapetsin parissa olen puuhaillut vuodesta  2017. Minulle tärkeää on, että jokainen pääsee nauttimaan liikunnan hauskuudesta ja onnistumaan. Pyrin kuuntelemaan toiveita ja kannustamaan ja auttamaan tavoitteiden saavuttamisessa. Yhdessä harjoitellaan myös haastavampaa tekniikkaa ja pyrin siihen, että jokaiselle löytyy oikeat harjoitteet, jotka tekevät treenaamisesta palkitsevaa. Ohjaajana pyrin jatkuvasti kehittymään. Tekniikan ohella tunneillani keskitytään myös voiman ja notkeuden kehittämiseen, eli kokovartalotreeni on taattu! (Kuva: Emma Rooth)

Jenny

Jenny on positiivinen ja rauhallinen ohjaaja, joka pyrkii huomioimaan jokaisen yksilöllisesti Urheilullinen elämäntyyli alkoi 14-vuotiaana showtanssin myötä, sillä tanssin mahdollistamaan itseilmaisuun ja kehon liikekielen monipuolisuuteen ei voinut olla ihastumatta! Tangon mukaantulo on paitsi lisännyt lihaskuntoa, myös antanut koukuttavaa jännitystä ja itsensä voittamisen kokemuksia. Tankotanssissa Jennyn mielestä parasta ovat pyörähdykset staattisella tangolla, jokaisen persoonallinen kehonliike sekä positiivisen minäkuvan kehittyminen lajin kautta. Jennyn tunneilla keskitytään oikean tekniikan löytymiseen, perusliikkeiden hauskoihin variaatioihin ja oman kehon kuunteluun. Jenny ohjaa alkeistason tekniikkatunteja sekä erilaisia tanssillisia tunteja.

Iia

Iialla on tanssitaustaa noin 20 vuotta, joiden aikana ovat tulleet tutuiksi monet eri tanssilajit. Tankotanssin hän aloitti vuonna 2013. Muihin harrastuksiin kuuluvat musiikki, lumilautailu ja matkustelu. Iia on harrastanut ja opettanut tankotanssia myös Australiassa. Iia on positiivinen ja luova persoona, joka tykkää kokeilla kaikkea uutta. Tämä näkyy myös hänen tunneillaan, joilla kehitetään jatkuvasti uusia liikeyhdistelmiä ja pidetään hauskaa rankoissakin treeneissä!

 

Suvi J.

Mie oon Suvi, oon 21-vuotias ja Kouvolassa oon asunu melkeinpä koko ikäni. Ennen ilma-akrobatiaa harrastin n. 7 vuotta cheerleadingia, joista n. 3vuotta myös valmensin cheeriä. Tankotanssin aloitin vuoden 2020 alussa ja rakastuin lajiin heti, eikä mennyt kauaakaan kun piti saada kotiinkin tanko. Rengastrapetsilla aloitin vuotta myöhemmin helmikuussa 2021. Tykkään sekä tangolla ja renkaalla eniten kaikista ”tempuista” ja notkeusliikkeistä! Ohjaajana olen innostava ja kannustan oppilaita aina rohkeasti kokeilemaan uusia juttuja. Haluun että kaikilla on tunneilla kivaa ja rento ilmapiiri. Ja itselleen pitää osata nauraa. Ohjaan alkeis- ja jatkokursseja sekä lasten tunteja.
 

Jenni

Jenni aloitti tankotanssin Rock the Polella syksyllä 2013 ja ihastui lajiin välittömästi. Lajissa häntä kiehtoo voiman, notkeuden ja tanssillisuuden yhdistäminen sekä loputtomat mahdollisuudet itsensä ilmaisemiseen. Tangolla hän pitääkin eniten tanssillisten lattiasarjojen yhdistämisestä tankotekniikkaan. Liikuntataustaa Jenniltä löytyy mm. showtanssin ja koripallon parista.  Jenni on tarkka ja kannustava ohjaaja, jonka tunneilla keskitytään liikkeiden oikeanlaiseen tekniikkaan, kuitenkaan hyvää fiilistä unohtamatta. Tärkeintä on, että jokaisella on hauskaa ja jokainen pääsee kokemaan onnistumisia.

Alisa

Alisa on aloittanut tankoilun vuonna 2013 Venäjällä. Baletin opiskelu lapsuudessa auttoi häntä oppimaan ja omaksumaan uuden lajin nopeasti. Alisa nauttii tangolla erityisesti kauniista linjoista, notkeutta vaativista tempuista sekä sulavista sarjoista. Tankotanssin lisäksi hän on harrastanut venyttelyä, rengastrapetsia, aerial silkkejä ja street workoutia. Alisa seuraa aktiivisesti ajankohtaisia tankotanssin trendejä ja kehityssuuntia. Tunneillaan Alisa yrittää antaa kaikille oppilailleen sopivia harjoituksia variaatioineen, huomioiden jokaisen oppilaan yksilölliset tarpeet.

Amica

Amica on harrastanut monta eri lajia joukkuevoimistelusta nyrkkeilyyn, mutta hurahti sitten tankotanssimaailmaan. Hänen mielestä tankotanssissa on kaikkea mitä hän on etsinyt urheilulajista; voimaa, notkeutta sekä taiteellinen puoli. Tankotanssin ulkopuolella hän opiskelee maantiedettä ja treenaa salilla. Nauraminen on hänelle tärkeätä ja se näkyy tunneillakin. Hän panostaa molempien puolien tasapuolista harjoittelua sekä hyvään tekniikkaan. Tärkein on kuitenkin, että kaikki edistyvät omaan tahtiin ja nauttivat omasta kehityksestä. Amica ohjaa alkeis- ja keskitason tankotanssitunteja, venyttely- sekä tuolitanssitunteja.

Nita

Nita on harrastanut tankotanssia vuodesta 2010 lähtien ja opettanut vuodesta 2011. Nita on ohjannut monipuolisesti tankotekniikkaa aina starttitasosta korkeampaan tasoon, sekä koreografisia tankotanssitunteja. Nitan omia suosikkeja tangolla ovat erilaiset hurjat pudotukset ja heitot, erilaiset combot sekä spagaattiliikkeet. Lähimpänä sydäntä on kuitenkin exotic pole ja Nita onkin ohjannut useita exotic-workshoppeja ympäri Suomea sekä esiintynyt ahkerasti erilaisissa tapahtumissa. Vuonna 2017 hän sijoittui kolmanneksi Miss Exotic Pole kisoissa Tampereella. Ohjaajana Nita on kannustava, mutta jämy. Hänen tunneillaan on oikea tekemisen meininki!

Liisa

Liikunta on ollut pienestä pitäen Liisan sydäntä lähellä. Joogaan hän hurahti vuonna 2004 ja kouluttautui  joogaopettajaksi 2015 (HimaHappiness RYT200)/2018-2019 Yoga Synergy Australia (RYT300). Hän harrastanut monia eri tanssilajeja ennen kuin löysi tankotanssin 2018. Liisalle tankotanssi ja jooga ovat täydellinen yhdistelmä; jooga kehittää tankotanssissa vaadittavaa kehonhallintaa, voiman ja liikkuvuuden tasapainoa ja auttaa kehoa palautumaan nopeammin. Tankotanssissa hän rakastaa jatkuvaa itsensä haastamista ja tanssillista ilmaisua. Opetuksessa Liisa haluaa auttaa oppilaita turvallisesti ylittämään itsensä ja löytämään liikkeen ilon.  Tunneilla keskitytään hyvään tekniikkaan, siihen miltä liike tuntuu ja ennen kaikkea pidetään hauskaa!  

Nina

Nina on aito Rock the Pole kasvatti: ensimmäiselle tunnille hän eksyi jo vuonna 2014, mutta säännöllinen harjoittelu alkoi vuonna 2018. Tanssitaustaa Ninalta ei löydy, mutta tämä ei kuitenkaan menoa ole hidastanut! Tankotanssissa kiehtoo voiman, notkeuden ja tanssillisuuden yhdistäminen oman näköiseksi koreografiaksi. Koulutukseltaan Nina on sairaanhoitaja ja hän työskentelee lasten parissa. Ohjaajana Nina haluaa rohkaista jokaista onnistumaan sekä ylittämään itsensä. 

Janika

Olen Janika eli Jansku, uusi Rock the Polen ohjaaja. Olen aloittanut tankotanssin itsekin RTP:llä, vuonna 2018 ja koukkuun jäin tietysti saman tien! Tankotanssissa minua kiinnostaa lajin monipuolisuus ja luovuus. Tykkään harjoitella yhtä lailla tankotekniikkaa kun tanssia koroillakin. Voisin myös loputtomasti treenata erilaisia päällä- ja käsilläseisontaliikkeitä. Ohjaajana haluan jakaa tankotanssin iloa oppilaille ja ohjata löytämään juuri kunkin omia vahvuuksia tangolla – sekä välillä ylittämään itsensä! Tärkeintä mielestäni kuitenkin on, että tunnilla on hauskaa ja sinne on kiva tulla.

Inka

Inka aloitti tankotanssin vuonna 2017 Rock the Polella ilman aikaisempaa urheilutaustaa, ja se olikin menoa. Kunto kasvoi kohisten, mutta erityisesti tankotanssista oli apua henkiseen jaksamiseen. Koululle saapuessa kaikki muut huolet katoavat! Tankotanssissa hän rakastaa tekniikkaa, voimaharjoittelua, tanssillista itseilmaisua, uusien liikeyhdistelmien löytämistä ja mahdollisuutta omaan persoonalliseen itseilmaisuun. Perustankoilun rinnalle ovat tulleet Aerial Home Havenin avautumisen jälkeen myös rengastrapetsi, hammock tricks ja vahvana suosikkina flying pole. Ohjaajana hänelle on tärkeää, että jokainen saa turvallisesti ja itselleen sopivalla tasolla haastetta harjoitteluunsa, ja ennen kaikkea että tunneilla on hauskaa ja hyvä olla. Tekniikasta ei kuitenkaan lipsuta ja hän haluaakin painottaa hyvää perusliikkeiden harjoittelua. Parasta on nähdä oppilaiden ylittävän itsensä ja saada onnistumisen tunteita. Tanssisalin ulkopuolella hän työskentelee videopelien parissa ja pelaa paljon myös vapaa-ajallaan. Muita tapoja rentoutua ovat säännöllinen venyttely, yhteydenpito ystävien ja perheen kanssa, sekä rakkaiden kissojen rapsuttelu.

Minttu-Mari

”Tutustuin tankotanssiin Rock the Polen alkeiskurssilla vuonna 2016 ja hurahdin sen pariin vaihtelevalla aktiivisuudella. Tankotanssiohjaajaksi valmistuin RTP:n ensimmäisestä ohjaajakoulutuksesta 2021.
Ohjaustunneilleni haluan luoda hyvän energian ja motivoivan ilmapiirin, jossa kehittää kehon voimaa turvallisesti ja toteuttaa itseä vapautuneesti. Olen erityisen kiinnostunut erilaisista lattiakoreoista yhdistettynä ilmassa tapahtuviin voimailuliikkeisiin. Tankotanssin monipuolisuus ja loputon kehittymismahdollisuus tekeekin ajista erityisen.
Liikunta ja itseilmaisu on ollut elämässäni mukana jo lapsena ilmaisutaidon kerhojen, ratsastuksen ja laskettelun myötä. Harrastukseni tankotanssin lisäksi ovat myös käsityökorut. Olen myös intohimoinen rap-musiikkia ja hiphop kulttuuria kohtaan ja niiden vaikutteet näkyvät varmasti myös ohjaustunneillani.”

Tytti

”Moikka kaikille, olen Tytti ja osa ehkä onkin nähnyt minut Rock the Polella Helsingissä pyörimässä tunneilla. Aloitin tankotanssin vuonna 2017 RTP:n alkeiskurssilla. Laji kolahti muhun kun huomasin, ettei tarvitse olla se kaikkein notkein tai voimakkain näkkäri voidakseen oppia ja tehdä vaikka ja mitä. Alkeiskurssin jälkeen jatkoin viikkotunneilla ja kohta mukaan tulikin myös koreografioiden opettelu ja korot. Tankotanssin saralla minua onkin eniten harrastuksessa inspiroinut nimenomaan kenkien kanssa pyöriminen ja se, miten joitain liikkeitä voi oppia ja varioida monin eri tavoin.Varmaan pari vuotta sitten uskalsin sanoa ääneen haluavani joskus opettaa muille tätä mulle tärkeää harrastusta ja tässä sitä nyt ollaan. Pyrin tunneillani rentoon ilmapiiriin ja turvalliseen tekemiseen sekä antamaan eväät oppilaiden kehittymiseen ja onnistumiseen.”

Joni

Olen Joni Ojalehto ja olen ohjannut tankotanssia yhteensä noin neljän vuoden ajan. Olen töissä hoitoalalla, sekä opiskelen fysioterapeutiksi. Tavoitteena tunneillani on että jokainen saisi onnistumisen tunteita, sekä voimme yhdessä pitää hauskaa. Itselleni on myös tärkeää, että jokainen tuntee olonsa tervetulleeksi ja oppilaat voivat osallistua tunneilleni juuri sellaisena kuin ovat. Olen kiinnostunut akrobaattisista ja voimaa tarvitsevista liikkeistä, joten niitä tehdään ja kokeillaan tunneillani paljon.

Iris

Olen Iris ja olen harrastanut tankotanssia kaksi vuotta. Haaveilin monta vuotta lajin aloittamisesta ja kävin vuosien varrella kokeilemassa muutamia kertoja. Pääsin vihdoin kunnolla aloittamaan 2020 talvella, jonka jälkeen minusta on tullut osa salin vakiokalustoa. Olen löytänyt viimein oman, rakkaan lajini. Tankotanssi on upea laji, jossa parasta on itsensä haastaminen ja kaikki näyttävät, akrobaattiset ja voimaa vaativat liikkeet. Hienoa on myös lajin monipuolisuus ja kaikki erilaiset tyylit. Tavoitteeni on olla kannustava ja inspiroiva ohjaaja ja toivon, että kaikilla on tervetullut olo ja hauskaa tunneillani. Toivon myös, että oppilaat oppivat uutta ja kokevat onnistumisia.

Sara

Sara aloitti tankotanssin vuonna 2011 ja hurahti nopeasti lajiin sen fyysisen vaativuuden vuoksi. Parasta on jatkuva kehittyminen, jota tapahtuu yhä edelleenkin! Tankoilussa Saran lemppareita ovat voimaa vaativat liikesarjat. Eniten häntä kiehtovat päätä huimaavat heitot ja pudotukset. Saran sydäntä ovat lähellä myös exotic-, burleski- ja tuolitanssi, joissa pääsee erityisesti tuomaan naisellista puolta tanssiin mukaan. Saran tavoitteena on kehittää koko kehon liikkuvuutta. Vapaa aikaa Sara viettää kotona kissojensa kanssa, neuloen ja potkunyrkkeillen. Aiempaa kilpaurheilutaustaa löytyy 10 vuoden ajalta pikajuoksun muodossa. Opettajana Sara on kannustava ja hänelle on tärkeintä, että tunneilla on hauskaa ja jokainen saa onnistumisen kokemuksia. Fysioterapeutti-taustansa vuoksi Sara kiinnittää ohjatessaan erityisesti huomiota oikeanlaiseen suoritustekniikkaan ja mahdollisiin riskitekijöihin kehon säästämiseksi ja vammojen välttämiseksi.

Minna-Mari

Tankotanssin pariin Minna-Mari löysi kesäteatteriroolin kautta vuonna 2013 ja puolen vuoden treenaamisen jälkeen pitikin jo kiivetä tangolle yleisön edessä. Sen jälkeen tankotanssista tuli harrastus, joka vei mennessään. Minna-Marin lemppareita ovat voimaa vaativat yhdistelmät. Oikean ja turvallisen tekniikan lisäksi tunneilla tärkeää on hyvä fiilis. Tankotanssin avulla pääsee nollaamaan ajatuksia ja onnistumisista saa voimaa!

Ninni

Olen Nina, tutummin Ninni. Ensimmäisen ympäriaskeleeni olen pyörähtänyt vuonna 2019 ja se olikin rakkautta ensipyörähdyksellä. Aiempaa liikuntataustaa minulla ei ole, lukuisia kokeiluja kyllä, mutta tankotanssista löysin vihdoin oman lajini. Tankotanssin myötä omia lajeja on tullut lisää ja olenkin innostunut myös rengastrapetsista, barresta ja twerkistä.Rakastan näyttäviä voimaa vaativia liikkeitä tangolla, mutta myös rauhallista fiilistelyä musiikin tahdissa. Tankotanssissa kiehtookin juuri lajin monipuolisuus.Tankotanssi on minulle myös muutakin kuin vain monipuolinen tapa liikkua. Tanssikoululla unohtuu arkiset asiat ja tankotanssin myötä olen myös saanut monia uusia ystäviä. Voinkin sanoa, että tankotanssi merkitsee minulle hyvin kokonaisvaltaista hyvinvointia.Tunneillani painotan turvallisuutta, hyvää fiilistä ja sitä, että tankotanssi on jokaisen oppilaan oma matka. Tankotanssissa pidän tärkeänä myös vahvan pohjan luomista jatkotasoja ajatellen.Olet sydämellisesti tervetullut tunneille omana itsenäsi ja löytämään tankotanssin ilon turvallisessa ympäristössä.Nähdään tunneilla!

Salla

Nummelasta kotoisin oleva Salla on opiskellut tanssinopettajaksi Kuopion Savonia AMKissa sekä Dresdenin Palucca Hochschule für Tanzissa pääaineenaan klassinen baletti, sivuaineinaan jazz- ja nykytanssi. Sen lisäksi hän on opiskellut tanssijaksi Nizzan Off Jazz Centre de formation professionnelle et d’etudes superieures en danse -koulutuksessa ja esiintynyt useissa produktioissa sekä Suomessa että ulkomailla. Salla valmistui sirkustaiteilijaksi Koulutuskeskus Salpauksen Sirkusartisti-koulutuksessa keväällä 2018. Päälajinaan Sallalla on rengastrapetsi, jonka monipuoliset ja poikkitaiteelliset mahdollisuudet ovat vieneet hänet mukanaan. Rengastrapetsissa Sallaa kiehtoo erityisesti ilma-akrobatiatekniikan yhdistäminen tanssillisuuteen, voiman ja notkeuden hyödyntäminen sekä ilmaisulliset tasot. Tanssitaustan vuoksi Salla kiinnittää erityisesti huomiota puhtaisiin linjoihin, liikelaatuihin sekä siirtymien tärkeyteen.

Johanna

Mie oon Johanna, Lappeenrannasta kotoisin oleva rempseä Karjalan likka. Ensimmäisen kerran nousin tangolle 2013 ystävän polttareissa ja kipinä lajiin syntyi. Elämän heitellessä en saanut kunnon otetta harrastuksesta vasta kun keväällä 2016, mutta se olikin menoa. Tankosalin ulkopuolella hoidan monikanavaista asiakaspalvelua ja olen perheen äiti. Rakastan lajissa sitä, että aloittaa voi mistä lähtökohdista tahansa. Liikkeitä löytyy aina kaikille ja vain taivas on rajana. Yhteisön kehopositiivisuus ja yhteishenki ovat myös syitä miksi olen myyty tähän lajiin. Ominta alaani tangolla ovat tekniikka ja lyhyet pyörähdyssarjat. Ohjaajana olen innostava ja tsemppaava, enkä anna oppilaitteni luovuttaa kesken. Pilkon liikkeet niin atomeiksi, että jutun juoni löytyy varmasti. Kannustan löytämään jokaiselta tunnilta onnistumisia. Minun tunneilla saa myös nauraa, sillä liikkuminen on hauskaa, eikä vakava asia. Ohjaan tunteja aina alkeista tekniikka 2-3 tasoon saakka sekä myös lasten kursseja.

Jenni

Mie oon Jenni, kouvolalainen naprapaattiopiskelija.
Tankotanssin pariin eksyin syksyllä 2016, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Tankotanssissa ihan parasta on se tsemppi mikä tunneilla on. Kannustetaan toisia ja se yhteishenki joka kaikilla on, vaikkei toista tuntisikaan, on upea. Yhteisen harrastuksen parissa tutustuminen uusiin ihmisiin henkii lajin yhteisöllisyyttä. Matkan varrella tutuiksi ovat myös tulleet muut ilma-akron lajit silkeistä rengastrapetsiin, joka on se rakkain juttu. Olenkin innoissani kokeilemassa uusia ilma-akron lajeja kun eteen tulee mahdollisuus sellaiseen. Lajeissa tykkään kaikkein eniten erilaisista notkeuselementeistä. Miun tunneilta varmasti tulee löytymään perusliikkeiden ohella paljon eri notkeusvariaatioita! Ohjaajana olen pirteä ja innostava. Paras fiilis tuleekin siitä, kun tunneilla näkee onnistumisia ja riemu itsensä ylittämisestä tarttuu kaikkiin. Ohjaan tankotekniikkaa alkeista aina 2-3-tasolle saakka, rengastrapetsia ja vaihtelevasti kursseja.

Niina

Niina on aina rakastanut kaikkea temppuilua ja päästessään ensimmäiselle tankotanssitunnille 2012, vei laji heti mukanaan. Heppaharrastus vaihtui yllättävän nopeasti tankotanssiin ja ilma-akrobatiaan. Tankotanssin lisäksi Niina treenaa myös rengastrapetsilla ja kankailla sekä pariakrobatiaa. Ohjaajana Niina aloitti 2014 ja on siitä asti pitänyt tunteja monentasoisille oppilaille. Harrastamisen pitää aina ensisijaisesti olla kivaa, mutta samalla Niina haluaisi kannustaa ihmisiä haastamaan itsensä ja muistamaan että meillä jokaisella on omat vahvuutemme. Niinan lemppareita tangolla ovat dynaamiset liikkeet, ovelat siirtymät ja voimaliikkeet. Tätä naista ei saisi kuntosalille, mutta itsensä tai parin nosteleminen lattialla tai tangolla onkin aivan eri asia. Niina nauttii myös esiintymisestä ja esitysten valmistelusta. Temppuilun lisäksi intohimon kohteita ovat musiikki ja matkustelu. Toisinaan nämä yhdistyvät, kun bändi lähtee keikalle. Tankotanssin lisäksi Niina ohjaa rengastrapetsi- ja barretunteja ja temppuilee lasten kanssa.

Minna

Ohjaajana Minna pyrkii tekemään etenkin näyttäviä liikkeitä. Tunneilla hän kannustaa yhdistämään opitut liikkeet kokonaisuudeksi kukin omalla tyylillään. Minnan omat ilmaisutaidon esimerkit ovat nykytanssin inspiraatiota. Spagaatti on vielä tavoitelistalla. Minna työskentelee päivisin insinöörinä ja  hyödyntää tankotanssin tekniikan opetuksessa fysiikasta tuttuja käsitteitä. Minna tutustui tankotanssiin jo vuonna 2008.  Tällä hetkellä rengastrapetsi ja duotemput renkaalla ovat suosikkeja.

Katja

Katja on personal trainer ja ravintovalmentaja. Tankotanssia hän on ohjannut vuodesta 2017 alkaen ja sen lisäksi Katja ohjaa myös erilaisia lihaskunto- ja jumpparyhmiä. Katja on myös Fascia Method-ohjaaja. Tankotanssissa Katjan mielestä upeaa ovat eri tyylisuunnat, tanssillisuuden, voiman ja notkeuden kehittäminen. Vuonna 2019 Katja sijoittui pronssille tankotanssiliiton SM-kilpailuissa sarjassa Masters 40+. Laji antaa paljon; itsensä ylittämistä, tavoitteita ja fiilistelyä. Ohjaajana Katja on innostava ja hänellä on aina pilkettä silmäkulmassa. Katjalle ohjaamisessa ilo ja oikea tekniikka ovat tärkeitä. Katja ohjaa Rock the Polella kaiken tasoisia tunteja.

Maria

Olen 21-vuotias nuori nainen Lahdesta. Olen tanssinut lapsesta asti ensin harrastelumielessä, ja muutaman vuoden päästä innostuin jo kisaryhmistä. Tanssitaustani koostuu lähinnä street-lajeista. Kotona olen pitänyt itseni kiireisenä opiskellessani dancehall, twerk ja jonkun verran myös afrobeats-tyylejä. Tanssin ohjaajaksi ryhtyminen on ollut suuri haaveeni jo lapsena, joten olen aika innokas ohjaaja! Ohjaan twerkiä Lahden Rock the Polella. Sellainen tanssitunti on mielestäni paras, jossa on rento ilmapiiri, voi nauraa, vitsailla ja tehdä virheitä ilman paineita, sekä tuntuu todella siltä, että harjoitellaan yhdessä toisia tukien. Tanssin lisäksi tykkään myös taiteesta, saunomisesta ja seikkailemisesta ulkona etsimässä mielenkiintoisia paikkoja ystävieni kanssa. 

Tiina

Tiina on harrastanut tankotanssia vuodesta 2013 ja ohjannut vuodesta 2015, tankotanssin lisäksi hän on ohjannut myös käsilläseisontaa ja toiminnallista treeniä. Lempiliikkeitä ovat käsilläseisonnat, voimaliikkeet ja kaikki vähän oudot vänkyrät. Päivisin Tiinan löytää toimistomyyräilemästä it-alalta ja tankoilun ja muun apinoinnin lisäksi hän harrastaa crossfitiä sekä aika paljon syömistä, lähinnä jätskin. Tankoilussa parasta on sen monipuolisuus ja hauskuus sekä mahdollisuus skaalata kaikkea oman tason mukaan. Tiinan tunneilla on rento ja kannustava ilmapiiri ja kaikkea vähän pelottavaakin uskaltaa ainakin yrittää. Tiina ohjaa Tampereen toimipisteellä.

Emmi

Tampereella asustelevalla Emmillä on yli 10 vuotta tanssitaustaa takana. Sen myötä hän on saanut paljon esiintymiskokemusta sekä oppinut kauniiden linjojen tärkeyden, joihin hän erityisesti kiinnittää huomiota tunneillaan. Emmi hurahti rengastrapetsin saloihin päästyään Salpauksen sirkusartistikouluun vuonna 2017. Sieltä hän valmistui keväällä 2020 sirkusartistiksi, päälajeinaan rengastrapetsi ja käsilläseisonta. Tanssin ja ilma-akrobatian yhdistäminen sekä sarjojen sulavuus on tärkeää Emmille. Parasta hänestä on nähdä oppilaiden kehitys ja pitää hauskaa, vaikka treenataankin täysillä!

Eija

Olen Eija ja ohjaan Rock the Polella tankotanssia ja rengastrapetsia.  Tankotanssin parissa olen viihtynyt jo useamman vuoden ajan. Lajissa kiinnostaa oman luovuuden käyttö erilaisten combojen ja coreoiden kautta. Pidän myös erilaisista aivopähkinöistä ja uusien solmujen opettelusta. Tanko on erittäin monipuolinen urheiluväline, jolla voi tehdä niin tanssillista kuin voimatreeniä. Ohjaan tankotanssia alkeista edistyneimpiin tunteihin. Rengastrapetsia olen ohjannut parin vuoden ajan alkeita ja keskitasoa. Rengas on hyvä lisäomaan liikunnallisuuteen ja se tuo erilaista näkökulmaa tekemiseen. Tunneilla pyrin tekemään perusliikkeitä ja lihaksia vahvistavia liikkeitä. Ohjaajana olen energinen ja pyrin pilkkomaan liikkeet hyvin pieniksi palasiksi, jolloin ne on helpompi omaksua ja tehdä. Parasta on nähdä treenaajien onnistumisen ilo ja hyvän tekemisen meininki!

Anniina

Muuttaessaan Tampereelle 8 vuotta sitten Anniina alkoi etsiä uutta harrastusta, joka toisi elämään muutakin kuin vain urheilua. Pian löytyi tankotanssi, joka iski lujaa ja on edelleen yhtä suuri intohimo.  Hän pitää tankotanssin monipuolisuudesta ja jatkuvasta kehittymisestä: ei ole yhtä tyyliä ylitse muiden. Twerkiin hän tutustui aika pian sen jälkeen, kun laji rantautui Suomeen. Hän haluaa tunneillaan pitää yllä lämmintä tunnelmaa, jossa kaikilla on turvallista ja hauskaa harrastaa sellaisina kuin ovat. Yhtä tärkeää on, että kaikki saavat onnistumisen kokemuksia, eikä Anniina päästä itseään liian helpolla haasteiden edessä. Häntä tapaa kaiken tasoisilla tankotunneilla sekä twerkin parissa.

Pauliina

Pauliinan rakkaus tankotanssiin syttyi ensimmäisestä ympäriaskeleesta vuonna 2014. Muutamaa vuotta myöhemmin hän löysi korkokengät tangon kaveriksi ja on sen jälkeen ahkerasti käynyt kouluttamassa itseään erilaisilla leireillä ja workshopeilla ulkomaisten huippunimien opeissa. Pauliina rakastaa kaunislinjaisia, pehmeitä liikkeitä ja lattialiikkeiden yhdistämistä tankotekniikkaan.  Tankotanssissa häntä kiehtoo mahdollisuus kehittyä jatkuvasti sekä se, että lajia voi harrastaa jokainen omalla ilmaisutavallaan – painottui se sitten enemmän esimerkiksi sensuelliin tai akrobaattiseen suuntaan. Pauliinan tunneilla korostetaan liikkeiden yhtenäisyyttä ja saumattomuutta sekä koko kehon hyödyntämistä ilmaisussa. Ohjaajana hän on kannustava ja iloinen; hänen tunneillaan saa olla oma itsensä ja pitää hauskaa!

Maija

Maija ajautui tankotanssin pariin vuonna 2009 ja uusi laji vei tuolloin mukanaan täysin. Matkaan on mahtunut niin ohjaamista, show-ryhmässä esiintymistä, duona kilpailemista kuin taukojakin, mutta tanko on aina pysynyt lähellä sydäntä. Lajitaustaa Maijalla on useista tanssilajeista, joista läheisimpiä ovat olleen nykytanssi, baletti ja jazz-tanssi. Hän ohjannut tanssia vuodesta 2012 lähtien alkaen satu- ja aikuisbaletista, ja päätyen lopulta burleskin kautta valmentamaan esiintyjiä ilmaisussa ja koreografian tekemisessä ja urheilujoukkueita yleisen tanssitekniikan parissa. Maijan ohjaustyyli on lempeä ja tunneilla jokainen saa loistaa.

Satu

Olen Satu, yleisesti moniosaaja/uuden etsijä, ja taskusta löytyy useampia tutkintoja kuvanveistäjästä hammaslaboranttiin. Taiteilijasieluna on tullut sinkoiltua sinne tänne elämässä ja harrasteissa. Tankotanssin löysin vahingossa, kun kaverini halusi starttikurssille. En ollut kovinkaan urheilullinen nuori, joten yllätin itseni positiivisesti tunneilla onnistuessani liikkeissä, joita en koskaan edes haaveillut pystyväni tekemään! Tätä samaa onnistumisen iloa haluaisin jakaa myös omilla tunneillani. Lajista löytyy paljon vaihtelua ja jokaiselle jotakin. Minulle laji antoi uuden liikekielen itseni ilmaisuun, ja opetti kehon käyttöä uudella tavalla. Jopa hyväksymään oman kehoni sellaisena kuin se on. Tankotanssin tuoma liikkumisen ilo vauhditti itseäni tutustumaan myös muuten liikunnan maailmaan. Muutama vuosi sitten kouluttauduin Personal Traineriksi ja olen myös koulutettu hieroja/urheiluhieroja. Tunneillani haluan kiinnittää huomiota turvalliseen tekemiseen, kauniita linjoja unohtamatta. Huumorintaju on hyvä ottaa tunneille mukaan, sillä kukaan ei ole seppä syntyessään. Jos minäkin pystyin tähän, kyllä sinäkin!

Melinda

Olen Melinda ja ohjaan tankotanssin alkeistunteja Tampereella. Olen itse aloittanut tankotanssin vuonna 2019 ja treenannut siinä ohessa satunnaisesti myös renkaalla ja kankaalla. Tankotanssissa olen erityisen kiinnostunut tanssillisesta ilmaisusta, sulavasta liikkeestä ja dynaamisista tempuista. Tunneillani pyrin tarjoamaan jokaiselle sopivan tasoisia haasteita ja rennon ilmapiirin, tule sellaisena kuin olet!