Yrityksestä

Rock the Pole on Suomen ensimmäinen, alun perin vuonna 2007 perustettu tankotanssikoulu ja ilma-akrobatiakoulu. Nykyään Rock the Polen taustalla toimii vuonna 2013 perustettu tanssi- ja liikunta-alan palveluita tuottava Bright Bodies Oy (2541432-2).

Ikäraja aikuisten tunneillemme on 16 vuotta, mutta nuoremmat voivat osallistua vanhempien luvalla. Pole Classic -tuntien ja kurssien ikäraja on 18 vuotta. Tarjoamme monipuolista kurssitarjontaa myös lapsille sekä nuorille.

Tarjoamme laadukasta, ammattitaitoista, elämyksellistä ja turvallista tankotanssin ja ilma-akrobatian opetusta Helsingissä, Lahdessa, Tampereella (Suomen ilma-akrobatia Oy 3090547-6) sekä Kouvolassa (Upside Down Oy 3106892-1).

Tavoitteenamme on tuottaa palvelua, jonka avulla ihmiset voivat ikään, sukupuoleen tai taustaan katsomatta saada onnistumisen kokemuksia ja mahdollisuuden kehittää itseään sekä pitää hauskaa. Pyrimme tarjoamaan kehitysmahdollisuuksia jokaiselle ja haluamme profiloitua kouluna, jonka yhteishenki on hyvä ja jonne jokaisen on helppo tulla. Tavoitteenamme on ylläpitää ja edistää Suomen tankotanssikulttuuria.Olemme käyttäneet palveluiden muotoilemisessa apuna oppilaitamme, jotta olemme voineet varmistaa asiakasnäkökulman huomioon ottamisen. Meille on tärkeintä laatu ja oppilaittemme turvallisuus. Seuraamme opetuksemme tasoa kouluttamalla henkilöstöämme jatkuvasti ja seuraamalla asiakastyytyväisyyttä. Panostamme yksilökohtaiseen ohjaamiseen ja liikkeiden huolelliseen opetteluun. Henkilökuntamme on läpikäynyt ohjauksen ja koulutuksen tehtäviinsä. 

Viikkotuntien ja kurssitarjonnan lisäksi järjestämme aktiivisesti erilaisia tapahtumia, näytöksiä, kilpailuja sekä koulutuksia Suomessa.

”Don’t let anyone tell you who you are.”