TAMPEREEN KURSSIT

Tankotanssin alkeiskurssit

Tervetuloa tutustumaan tankotanssiin viiden (5) kerran alkeiskurssille Suomen ensimmäiseen tankotanssikouluun!

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi. Tunneilla on sama opettaja ja käydään järjestelmällisesti ja oppilaiden tasoon sopivasti alkeistason liikkeet läpi. Kurssi on suunnattu etenkin ensikertalaisille tai muutaman kerran tangolla käyneille.

Mikäli varaat samaan aikaan paikan tankotanssin alkeis- ja jatkokurssille, saat molemmat yhteishintaan 145€ (norm 178€).

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Ilmoittautumaan kursseille pääset täältä!

Hinta: 89 € (alkeis- ja jatkokurssi samaan aikaan varattuna 145 €) Mikäli olet kiinnostunut kurssikombosta, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

Alkeiskurssien ajankohdat:

 • keskiviikkoisin 11.1.-8.2.2023 klo 20-21
 • maanantaisin 16.1.-13.2. 2023 klo 19.55-20.55
 • sunnuntaisin  22.1.-19.2.2023 klo 13.30-14.30
 • torstaisin 26.1.-23.2.2023 klo 19.45-20.45
 • perjantaisin 3.2.-3.3.2023 klo 18.45-19.45
 • sunnuntaisin 12.2.-12.3.2023 klo 18.20-19.20
 • tiistaisin 14.2.-14.3.2023 klo 19.25-20.25

Voit tutustua meihin myös täällä Facebookissa Rock the Pole Tampere sekä Instagramissa @rockthepole_tampere

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus Rock the Polelle!

Tankotanssin jatkokurssit

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi ja vahvistaa aiemmin oppimaasi tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä. Kurssi on suunnattu etenkin niille, jotka ovat jo käyneet lyhyen alkeiskurssin tai osallistuneet muutamille alkeistason irtotunneille. Jatkokurssilla jatkamme mm. invertin ja layoutin parissa opettelemalla myös niiden variaatioita sekä tutustumme uusiin liikkeisiin kuten esimerkiksi takanojaan ja spinnicomboihin.

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Kurssin hinta on 89 euroa ja se on kestoltaan viisi (5) kertaa.

Ilmoittautumaan kursseille pääset täältä!

Hinta: 89 € (alkeis- ja jatkokurssi samaan aikaan varattuna 145 €) Mikäli olet kiinnostunut kurssikombosta, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: [email protected]

Jatkokurssien ajankohdat:

 • tiistaisin 10.1.-7.2.2023 klo 19.25-20.25
 • keskiviikkoisin 15.2.-15.3.2023 klo 20-21

Rengastrapetsin alkeiskurssi

Rengastrapetsi on monipuolinen sirkusväline, jossa yhdistyvät ilma-akrobatia, tanssillisuus sekä kehonhallinta. Rengastrapetsitreeni vahvistaa erityisesti ylä- ja keskivartalon lihaksia. Tällä intensiivisellä alkeiskurssilla tutustutaan rengastrapetsin perustekniikkaan. Kurssi sopii ensikertalaiselle tai muutaman kerran rengastunnilla käyneelle. Tunnit sisältävät rengastekniikan lisäksi aina lämmittelyosion sekä lopuksi lyhyet palauttavat venyttelyt. Kurssilla opit muun muassa erilaisia nousuja renkaalle, balansseja sekä voima- ja notkeusliikkeitä. Asentoja ja liikkeitä kokeillaan ensin staattisesti, mutta myöhemmin myös pyörien. Lopuksi opetellaan pieni yhdistelmä kurssilla opituista liikkeistä. Tunneille kannattaa pukeutua pitkiin housuihin ja varautua myös pitkähihaisella paidalla sekä juomapullolla.

Ilmoittautumaan kursseille pääset täältä!

Kurssin hinta on 89 euroa ja se on kestoltaan viisi kertaa.

Rengastrapetsin alkeiskurssin ajankohta:

 • tiistaisin 10.1.-7.2.2023 klo 18.20-19.20

Ayesha-koulu

Tervetuloa Tarjan ayesha-kouluun Rock the Pole Tampereen studiolle tammiikuussa. Tämä kurssi on sinulle, joka haluat keskittyä käsien varassa tehtävän ayesha-liikkeen opetteluun. Lähtötasovaatimuksena on perhosen sujuva onnistuminen. Ayeshaa ei siis tarvitse kurssille ilmoittautuessa hallita. Sinun tavoitteesi voi olla ensimmäinen ayesha tai vaikka phoenix.

Kolmen kerran kurssilla harjoittelemme erilaisia progressioita ayeshaan sekä sen variaatioita. Kurssi soveltuu myös ayeshan jo hallitseville ja tässä tapauksessa pääset harjoittelemaan jatkotason liikkeitä, kuten iron-X:ää, deadliftiä tai phoenixia. Teemme jokaisella tunnilla tehokkaan valmistavan alkulämmittelyn ja sen voima-osioissa saat hyviä vinkkejä omatoimiseen harjoitteluun kotiin sekä vapareille.

Varaudu kertomaan ensimmäisellä kurssikerralla ohjaajalle mikä on lähtötasosi ja mitä kurssilta toivot. Kurssin ohjaaja Tarja pyrkii antamaan jokaiselle osallistujalle mahdollisimman paljon henkilökohtaista ohjausta. Kurssille osallistujien edellytetään hallitsevan perhonen -niminen liike mielellään molemmilta puolin.

Tarja panostaa tunneilla paljon oikean tekniikan löytämiseen ja antaa jokaisella sopivan harjoitteen, jotte jokainen voi kehittyä kohti omaa tavoitettaan. Tarja hyödyntää hyvää ihmisenfysiikan tuntemustaan. Kurssin harjoittelu on turvallista ja etenee osallistujien ehdoilla. Tarjolla on hauskaa tekemistä hyvällä porukalla ja uusia oivalluksia!

Kurssin hinta on 55 €. Ilmoittaudu sähköpostitse [email protected]

 • perjantaisin 13.1.-27.1.2023 klo 18:45-19:45

Pole Choreo – tanssia tangon kanssa

Nyt nautitaan tanssista! Kurssin aikana harjoitellaan Hozier – Arsonist’s Lullabye biisiin nykytanssihenkinen, vahva koreografia, joka sopii myös aloittelijoille! Kurssilla käydään kaikki liikkeet rauhassa läpi ja rakennetaan näistä ihana koreografia, jota ehditään hyvin harjoitella viiden kerran kurssilla. Viimeisellä kerralla on aikaa myös halutessaan kuvata koreografia itselleen talteen.

Kurssi sopii jokaiselle, jolla on tankotanssin perusteet hallussa. Sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa tanssitaustaa, mutta auttaa, jos olet käynyt muutamalla tankotekniikkatunnilla. Myös alkeiskurssi on hyvä pohja tälle kurssille. Tällä kurssilla ei tehdä hurjia tankotemppuja, vaan keskitytään nauttimaan tanssimisesta ja sulavan liikkeen löytämisestä. Voit yhtä hyvin olla jo tankotaituri, joka haluaa hioa tanssillisuutta, kauniita linjoja ja liikkeen saumatonta yhdistämistä sekä kasvattaa omaa liikepankkia lattiatyöskentelyyn.

Kurssin ohjaa meidän ihana Maija, jolla on pitkä tanssitausta eri lajeista, kuten baletista ja nykytanssista. Maijan iloinen ja innostava ohjaustyyli luo vapautuneen tunnelman. Jokainen voi nauttia tanssista ja oppia uutta.

Tunnille kannattaa pukea polvet peittävät housut/säärystimet/polvisuojat ja laittaa sukat jalkaan.

Kurssin hinta on 79 €. Ilmoittautumaan kursseille pääset täältä!

 • lauantaisin 11.2.-11.3. klo 13:15-14:15