Teemat

Aerial Arts Showcasen teemat

Jokainen Aerial Arts Showcasen esiintyjä valmistaa koreografiansa yhteen teemaan. Esiintyjä/duo/esiintyvä ryhmä valitsee yhden teeman neljästä eri vaihtoehdosta. Välineet vaihtelevat teemojen kuvituksissa, mutta osallistuja voi valita minkä vain teeman välineestä riippumatta. Lapsilla ja nuorilla sekä aikuisilla on valittavinaan molemmilla omat neljä teemavaihtoehtoa. Esityksen koreografian, musiikin, ilmaisun ja esiintymisasun tulee ilmentää valittua teemaa. Aerial Arts Showcasen teemat ovat saaneet vaikutteensa tarot-korteista. Taroteja on käytetty pelikortteina aina renessanssi -ajalta lähtien, mutta parhaiten ne nykypäivänä kuitenkin tunnettaan ennustuskortteina. Tämä ikoninen pakka pitää sisällään 78 kuvakorttia, jotka voidaan jakaa neljään eri maahan (sauvoihin, miekkoihin, maljoihin ja kolikoihin) sekä niin sanottuihin Isoihin Arcanoihin. Aerial Arts Showcasen teemat ovat valikoituneet juurikin näiden ”suurten salaisuuksien” korttien joukosta. Tarotpakkaa voi käyttää muun muassa kohtalon ja tulevaisuuden tulkitsemiseen tai hyödyntää apuvälineenä itsetutkiskelussa. Kortteilla ei ole vain yhtä kiveen kirjoitettua merkitystä, vaan jokaisen kortin viesti on aina suhteessa johonkin: aikaan, paikkaan, tilanteeseen ja ennen kaikkea korttien lukijaan itseensä.

Lasten ja nuorten sarjojen teemat

AURINKO – SUN

Tämä kortti on tarot-pakan kortti numero 19. Se edustaa vapautta, iloa, onnellisuutta ja itsevarmuutta. Kun nostat korttipakasta auringon, voit huokaista helpotuksesta. Haasteet ovat jäämässä taaksesi ja valo tunnelin päässä loistaa kirkkaampana kuin koskaan! Itsensä löytäminen on yksi tämän kortin keskeisimmistä teemoista. Aurinko kuljettaa eteesi varmasti hyviä uutisia ja onnekkaita sattumia. On aika hihkaista riemusta, nauttia elämästä ja pitää hauskaa!

VOIMA – STRENGHT

Tämä kortti on Tarot-pakan kortti numero 8. Pelko pois! On aika luottaa itseensä ja omiin vahvuuksiinsa. Sinussa on enemmän voimaa, kuin arvaatkaan. Edessäsi olevat seikkailut vaativat rohkeutta, mutta onneksi sinusta ei asennetta puutu! Uskalla tarttua vallan kahvaan ja näyttää muille esimerkkiä, mitä todellinen urheus on.

TÄHTI – STAR

Tämä kortti on Tarot-pakan kortti numero 17. On aika uskoa ihmeisiin, sillä ilmassa on taikaa! Mahdoton muuttuu mahdolliseksi, kun annat luovuutesi kukkia ja mielikuvituksesi laukata vapaana. Sinulla on lahja tehdä fantasiasta totta! Inspiraatiota ei tarvitse etsiä kaukaa, sillä vedät magiaa puoleesi kuin magneetti!

KUU – MOON

Tämä kortti on Tarot-pakan kortti numero 18. Hämärä laskeutuu hiljaa ja mysteeri tiivistyy. Jännitys on käsinkosketeltavaa… Tervetuloa pimeälle puolelle! Täällä sinua odottaa suuri tuntematon. Oletko valmis kohtaamaan pelkosi? 

Aikuisten sarjojen teemat

HALLITSIJA – EMPEROR

Tämä kortti on Tarot-pakan kortti numero 4. ”With great power comes great responsibility”. Sinulla on erityistä mielen luujutta, jota rajoittamattoman vallan kontrollointi vaatii. Hallitsija edustaa absoluuttista dominointia. Hänen itsevarmuutensa on tarttuvaa ja voimansa horjumatonta. Ota haltuusi hallitsijan hehkuva energia ja anna liekkisi vahvistua!

KUOLEMA –  DEATH

Tämä kortti on Tarot-pakan kortti numero 13. Pahaa enteilevästä nimestä ja numeroinnista huolimatta Kuolemaa ei tarvitse pelätä! Yksinkertaisimmillaan kortti merkitsee väistämätöntä muutosta. Kuolema on loppuja ja luopumisia, niin kivuliaita kuin helpottaviakin. Joskus on aika poistua ja ottaa hyväksyen vastaan kaikkea ja kaikkia yhdistävä rajallisuus, kuolevaisuus.

RAKASTAVAISET – LOVERS

Tämä kortti on Tarot-pakan kortti numero 6. Rakkautta on vaikea selittää tyhjäksi, sillä ei ole olemassa vain yhtä oikeaa tapaa rakastaa. Mitä rakkaus on? Kun se osuu kohdallesi, tiedät kyllä. Rakkaus voi auttaa toipumaan tai räjäyttää koko maailman. Se voi olla intohimoista tai platonista. Harmonista tai sekasortoista. Rakkaus tulee, olit valmis tai et. Sen vetovoimaa ei voi vastustaa. Mutta kaikesta huolimatta olet onnellinen kun saat kokea sen. Ja mikäs olikaan se greatest love of all…? 

KOHTALONPYÖRÄ – WHEEL OF FORTUNE

Tämä kortti on Tarot-pakan kortti numero 10. Uskotko karmaan vai sattumaan? Kohtalon pyörä on todellinen villi kortti! Mikä voima sitä ikinä  liikuttaakaan, kukaan ei voi tietää tulevaisuuttaan ennalta. Elämä om arvaamatonta ja osaa aina yllättää. Kohtalon pyörä kääntää asiat päälaelleen. Ehkä siinä piileekin sen kauneus ja ihmeellisyys. Uskallatko pyöräyttää kohtalon rulettia ja luottaa tuuriisi?

Korttien kuvat: @dianart_with_love