Rock the Pole training team

HELSINKI

Kiinnostaako sinua esiintyminen, kilpaileminen ja tavoitteellinen harjoittelu? Hae mukaan Rock the Pole training teamiin!

Rock the Pole training team on suunniteltu palvelemaan erityisesti tankotanssin aktiiviharrastajia, joilla on esiintymis- ja/tai -kilpailukokemusta vähän tai ei ollenkaan. Ryhmä toimii hyvänä ensiaskeleena kohti vuoden 2023 ja 2024 kisa- ja esiintymislavoja!

Training team harjoittelee yhdessä kerran viikossa sunnuntaisin, mutta tämän lisäksi osallistujien toivotaan osallistuvan myös muille ohjatuille tunneille ja/tai treenaavan omatoimisesti. Kevätkaudella 2023 järjestämme yhden aikuisten sekä yhden nuorten Rock the Pole training team -ryhmän. Kaikki ryhmät harjoittelevat sunnuntaisin. Nuorten ryhmä harjoittelee Aerial Home Havenin studiolla Kalasatamassa ja aikuisten ryhmä Rock the Pole East Modella Helsingin Myllypurossa.

Rock the Pole Training team, aikuiset

Rock the Pole Training teamin aikuisten ryhmä on suunnattu harrastajille, joilla on vähintään tankotanssin alkeet hallussa, halu haastaa itseään ja harjoitella tavoitteellisesti sekä mahdollinen toive suunnata tulevaisuudessa kohti esiintymis- ja kilpailulavoja. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta tai esiintymisestä ei vaadita. Ryhmä jaetaan osassa treeneissä puoliksi kahdelle ohjaajalle taitotason mukaan. Molemmat ryhmät harjoittelevat samaan aikaan Rock the Pole East Moden tiloissa.

Rock the Pole Training team, nuoret 10-17 vuotiaat

Nuorten training team -ryhmä on suunniteltu kilpailemisesta, esiintymisestä ja tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille 10-17 vuotiaille nuorille muun lajiharjoittelun tueksi. Osallistujalla tulee olla sujuvasti hallussa tankotanssin alkeet (esim. Junnupole -kursseilla saa hyvät tiedot ja taidot). Ryhmään voi osallistua, vaikka ei vielä olisi varma haluaako tulevaisuudessa kilpailla tai esiintyä. Harjoitukset järjestetään aina nuorten ehdoilla. Alaikäisillä hakijoilla tulee olla huoltajan suostumus. Mikäli olet epävarma ryhmän soveltuvuudesta, olethan yhteydessä sähköpostitse rockthepoleinfo(at)gmail.com.

Training team -ryhmien tarkoitus on edistää mm. jäsentensä voimaa, liikkuvuutta, lajinomaista kestävyyttä, sulavuutta ja kaikkea sitä, mitä ammattimainen esiintyjä tarvitsee laadukkaan tankotanssiesityksen rakentamiseen sekä antaa työkaluja harjoitella näitä ominaisuuksia myös itsenäisesti. Harjoittelemme treeneissä uusia liikkeitä, yhdistelmiä ja keskitymme erityisesti tanssillisuuteen ja akrobaattisiin liikkeisiin. Emme valmista ryhmäläisille koreografioita, mutta jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja apua yksilöllisiin haasteisiinsa.

kuva: Mikko Karsisto

Training teamien valmentajista

Rock the Pole training teamin päävalmentajina toimivat Rock the Polen omat Susanna Kyöstilä ja Camilla Rantanen. Heidän lisäkseen tunteja ryhmässä vetää myös joukko vierailevia ohjaajia. Susanna Kyöstilä @polemyrkky on ryhmän toinen valmentajista. Susannalla on takana 10 vuotta kilometrejä tankotanssin parissa ja hän on kilpaillut ja esiintynyt lukuisissa erilaisissa tilaisuuksissa. Susannalla on kokemusta molempien Suomen lajiliittojen (IPSF & POSA) alaisista kilpailuista sekä erityisesti parin kanssa kilpailemisesta. Susanna harjoittelee, esiintyy ja kilpailee edelleen itse aktiivisesti, mm. joulukuussa 2021 tankotanssin MM-kilpailuissa Italian Bolognassa osana Suomen tankomaajoukkuetta sekä vuoden 2022 SM-kilpailuissa. Hän on kartuttanut osaamistaan lukuisissa liikunta-alan koulutuksissa ja on vastuussa ryhmän fysiikkavalmennuksesta. Susanna hyödyntää osaamistaan myös muun lajiosaamisen sekä musiikkikoulutuksen puolelta.

Camilla Rantanen @camillallamia on Susannan työpari Rock the Pole training teamissa. Camilla on tanssinut tangolla tavoitteellisesti jo vuodesta 2010 asti. Lähes yhtä kauan hän on myös keikkaillut tankotanssijana ja ohjannut lajia. Camillan lajitausta on rytmisessä kilpavoimistelussa ja baletissa. Koulutukseltaan Camilla on teatteritaiteen maisteri, joten hänellä on siis laaja-alainen osaaminen ammattimaisesta esiintymistä. Camilla esiintyy edelleen työkseen niin tangolla, kuin myös näyttämöillä, sekä toimii myös koreografina. Camillan erityisosaamista on notkeusakrobatia, sensuelli liike ja dramaturgisesti kiinnostavien esitysten rakentaminen.

Rock the Pole training teamin kausimaksuun sisältyy yhteiset harjoitukset kerran viikossa sunnuntaisin (90min /harjoituskerta) sekä tiimitakin/-hupparin painatus uusille ryhmäläisille. Ryhmässä keskitytään fyysisten taitojen ja ominaisuuksien kehittämisen lisäksi myös henkiseen valmentautumiseen, joka on muun harjoittelun ohella vähintään yhtä tärkeä osa valmistautumista esiintymiseen tai kilpailuun.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus mukaan ryhmään, jossa kerrot itsestäsi, harrastuneisuudestasi, mahdollisesta aiemmasta kilpailu- ja/tai esiintymiskokemuksesta sekä tulevaisuuden tavoitteistasi. Kerro myös mistä ryhmästä olet kiinnostunut. Huoimioithan, että ryhmän valmentajat tekevät lopullisen päätöksen soveltuvasta ryhmästä harrastajan aiemman kokemuksen ja lajitaitojen osaamisen perusteella. Lähetä hakemus sähköpostitse [email protected] viimeistään 15.1.2023 mennessä. Huomioithan, että täytämme ryhmää hakuajan ollessa käynnissä, joten kannustamme aktiivisuuteen. Ryhmän koko pidetään maltillisena, jotta opetus voidaan pitää laadukkaana ja huomioida osallistujien yksilölliset tarpeet.

HUOM! Mikäli ilmoittautujalla ei vielä ole Rock the Polen kevätkausikorttia 2023/ superkausikorttia tai paikkaa Junnupole -kursseille varattuna, myönnetään Training teamin alennetun ja täyden hinnan välinen erotus oikeutena saman suuruiseen alennukseen kevätkausikorttiin, superkausikorttiin tai Junnupole -kurssiin ennen kevätkauden alkua.

Rock the Pole training team, Helsinki

Ajankohdat: sunnuntaisin  22.1.-21.5.2023

  • Rock the Pole Training team, aikuiset, klo 17:30-19:00
  • Rock the Pole training team, nuoret 10-17v klo 15:00-16:30

(Huom! EI harjoituksia pääsiäisenä 9.4. ja vapun aattona 30.4.)

Paikka: Aerial Home Haven, Helsinki (nuorten ryhmä), Rock the Pole East Mode (aikuiset)

Hinta:

  • Aikuisten ryhmät 399 € (Rock the Polen kevätkausikorttilaisille/superkausarilaisille 349 €)
  • Nuorten ryhmä 299 € (Mikäli osallistuu Rock the Polen lasten ja nuorten kurssille kevätkaudella 2023, hinta on 249 €)

TAMPERE

Rock the Pole Training team Tampere, nuoret 9-17 vuotiaat

Nuorten training team -ryhmä on suunniteltu kilpailemisesta, esiintymisestä ja tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille 9-17 (suuntaa-antava) vuotiaille nuorille muun lajiharjoittelun tueksi. Osallistujalla tulee olla sujuvasti hallussa tankotanssin alkeet. Osallistujia kannustetaan harjoittelemaan tämän tunnin lisäksi toisella tunnilla viikossa, jotta tällä tunnilla voidaan keskittyä omien myös muuhun, kuin uusien temppujen oppimiseen.

Ryhmään voi osallistua, vaikka ei vielä olisi varma haluaako tulevaisuudessa kilpailla tai esiintyä. Harjoitukset järjestetään aina nuorten ehdoilla. Alaikäisillä hakijoilla tulee olla huoltajan suostumus. Mikäli olet epävarma ryhmän soveltuvuudesta, olethan yhteydessä sähköpostitse [email protected].

Training team -ryhmien tarkoitus on edistää mm. jäsentensä voimaa, liikkuvuutta, lajinomaista kestävyyttä, sulavuutta ja kaikkea sitä, mitä esiintyjä tarvitsee tankotanssiesityksen rakentamiseen, sekä antaa työkaluja harjoitella näitä ominaisuuksia myös itsenäisesti. Harjoittelemme treeneissä uusia liikkeitä, yhdistelmiä ja keskitymme erityisesti tanssillisuuteen ja akrobaattisiin liikkeisiin. Osallistujille suunnitellaan jokaiselle esitys yhdessä ohjaajan kanssa. Esitys voi olla suunnattu sovittuun kilpailuun tai vaikka nuorten joulujuhlaan.  Jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja apua yksilöllisiin haasteisiinsa.

Ryhmää ohjaa Tarja, joka on tankotanssin monipuolinen osaaja. Hän paitsi kilpailee itse SM-tasolla, myös valmentaa muita kilpailijoita menestyksekkäästi. Ohjaajana Tarja on energinen, huolellinen ja kannustaa oppilaita ylittämään itsensä. Tarja sijoittui vuoden 2021 Tankotanssin MM-kilpailuissa seitsemänneksi ja 2022 SM-kilpailuissa kolmanneksi. Lisäksi kauden aikana voi olla muita vierailevia ohjaajia eri teemojen merkeissä.

Rock the Pole training teamin kausimaksuun sisältyy yhteiset harjoitukset kerran viikossa keskiviikkoisin (90min /harjoituskerta) sekä tiimihupparin painatus uusille ryhmäläisille.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus mukaan ryhmään, jossa kerrot itsestäsi, harrastuneisuudestasi, mahdollisesta aiemmasta kilpailu- ja/tai esiintymiskokemuksesta sekä tulevaisuuden tavoitteistasi. Huomioithan, että ryhmän valmentajat tekevät lopullisen päätöksen soveltuvasta ryhmästä harrastajan aiemman kokemuksen ja lajitaitojen osaamisen perusteella ja mm. ikäraja on suuntaa antava. Lähetä hakemus sähköpostitse [email protected]. Huomioithan, että täytämme ryhmää hakuajan ollessa käynnissä, joten kannustamme aktiivisuuteen. Ryhmän koko pidetään maltillisena, jotta opetus voidaan pitää laadukkaana ja huomioida osallistujien yksilölliset tarpeet.

Junnu Training Team, Tampere

keskiviikkoisin 25.1.-17.5.2023

Kevätkauden hinta:

249€ / Junnupole-kurssilaiset kevät 2023

299€ / muut

HUOM! Mikäli ilmoittautujalla ei vielä ole paikkaa Rock the Polen  Junnupole -kurssille varattuna, myönnetään training teamin alennetun ja täyden hinnan välinen erotus oikeutena saman suuruiseen alennukseen Junnupole -kurssiin ennen kauden alkua.