Rock the Pole training team

Kiinnostaako sinua esiintyminen, kilpaileminen ja tavoitteellinen harjoittelu? Hae mukaan Rock the Pole training teamiin!

Rock the Pole training team on suunniteltu palvelemaan erityisesti tankotanssin aktiiviharrastajia, joilla on esiintymis- ja/tai -kilpailukokemusta vähän tai ei ollenkaan. Ryhmä toimii hyvänä ensiaskeleena kohti vuoden 2022 kisa- ja esiintymislavoja!

Training team harjoittelee yhdessä kerran viikossa sunnuntaisin, mutta tämän lisäksi osallistujien toivotaan osallistuvan myös muille ohjatuille tunneille ja/tai treenaavan omatoimisesti. Rock the Pole training teamin taso on avoin, mutta edellytämme osallistujilta tankotanssin alkeiden sujuvaa hallintaa (tek 1 -taso). Alaikäisillä hakijoilla tulee olla huoltajan suostumus.

Ryhmän tarkoitus on edistää mm. jäsentensä voimaa, liikkuvuutta, lajinomaista kestävyyttä, sulavuutta ja kaikkea sitä, mitä ammattimainen esiintyjä tarvitsee laadukkaan tankotanssiesityksen rakentamiseen sekä antaa työkaluja harjoitella näitä ominaisuuksia myös itsenäisesti. Harjoittelemme treeneissä uusia liikkeitä, yhdistelmiä ja keskitymme erityisesti tanssillisuuteen ja akrobaattisiin liikkeisiin. Emme valmista ryhmäläisille koreografioita, mutta jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja apua yksilöllisiin haasteisiinsa.

Rock the Pole training teamin päävalmentajina toimivat Rock the Polen omat Susanna Kyöstilä ja Camilla Rantanen. Heidän lisäkseen tunteja ryhmässä vetää myös joukko vierailevia ohjaajia.Susanna Kyöstilä @polemyrkky on ryhmän toinen valmentajista. Susannalla on takana lähes 10 vuotta kilometrejä tankotanssin parissa ja hän on kilpaillut ja esiintynyt lukuisissa erilaisissa tilaisuuksissa. Susannalla on kokemusta molempien Suomen lajiliittojen (IPSF & POSA) alaisista kilpailuista sekä erityisesti parin kanssa kilpailemisesta. Susanna harjoittelee, esiintyy ja kilpailee edelleen itse aktiivisesti, -viimeeksi joulukuussa 2021 tankotanssin MM-kilpailuissa Italian Bolognassa osana Suomen tankomaajoukkuetta. Hän on kartuttanut osaamistaan lukuisissa liikunta-alan koulutuksissa ja on vastuussa ryhmän fysiikkavalmennuksesta. Susanna hyödyntää osaamistaan myös muun lajiosaamisen sekä musiikkikoulutuksen puolelta.

Camilla Rantanen @camillallamia on Susannan työpari Rock the Pole training teamissa. Camilla on tanssinut tangolla tavoitteellisesti jo vuodesta 2010 asti. Lähes yhtä kauan hän on myös keikkaillut tankotanssijana ja ohjannut lajia. Camillan lajitausta on rytmisessä kilpavoimistelussa ja baletissa. Koulutukseltaan Camilla on teatteritaiteen maisteri, joten hänellä on siis laaja-alainen osaaminen ammattimaisesta esiintymistä. Camilla esiintyy edelleen työkseen niin tangolla, kuin myös näyttämöillä, sekä toimii myös koreografina. Camillan erityisosaamista on notkeusakrobatia, sensuelli liike ja dramaturgisesti kiinnostavien esitysten rakentaminen.

Rock the Pole training teamin kausimaksuun sisältyy yhteiset harjoitukset kerran viikossa sunnuntaisin (90min /herjoituskerta) sekä tiimitakin/-hupparin painatus. Ryhmässä keskitytään fyysisten taitojen ja ominaisuuksien kehittämisen lisäksi myös henkiseen valmentautumiseen, joka on muun harjoittelun ohella vähintään yhtä tärkeä osa valmistautumista esiintymiseen tai kilpailuun.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus mukaan ryhmään, jossa kerrot itsestäsi, harrastuneisuudestasi, mahdollisesta aiemmasta kilpailu- ja/tai esiintymiskokemuksesta sekä tulevaisuuden tavoitteistasi. Lähetä hakemus sähköpostitse [email protected] viimeistään 6.1.2022 mennessä. Huomioithan, että täytämme ryhmää hakuajan ollessa käynnissä, joten kannustamme aktiivisuuteen. Ryhmän koko pidetään maltillisena, jotta opetus voidaan pitää laadukkaana ja huomioida osallistujien yksilölliset tarpeet.

Rock the Pole training team

  • aika: sunnuntaisin 23.1.-29.5.2022 klo 18:30-20:00 (HUOM! Harjoituksia EI pääsiäisenä 17.4. ja vappuna 1.5.)
  • paikka: Rock the Pole Kluuvi ja Aerial Home Haven, Helsinki
  • hinta: 399 € (Rock the Polen kevätkausikorttilaisille 349 €)