Rock the Pole training team

Kiinnostaako sinua esiintyminen, kilpaileminen ja tavoitteellinen harjoittelu? Hae mukaan Rock the Pole training teamiin!

Rock the Pole training team on suunniteltu palvelemaan erityisesti tankotanssin aktiiviharrastajia, joilla on esiintymis- ja/tai -kilpailukokemusta vähän tai ei ollenkaan. Ryhmä toimii hyvänä ensiaskeleena kohti vuoden 2022 ja 2023 kisa- ja esiintymislavoja!

Training team harjoittelee yhdessä kerran viikossa sunnuntaisin, mutta tämän lisäksi osallistujien toivotaan osallistuvan myös muille ohjatuille tunneille ja/tai treenaavan omatoimisesti. Syyskaudella 2022 järjestämme kaksi aikuisten sekä yhden nuorten Rock the Pole training team -ryhmän. Kaikki ryhmät harjoittelevat sunnuntaisin.

Rock the Pole Training team, aikuiset, ryhmä 1

Rock the Pole Training teamin aikuisten ryhmä 1 on suunnattu harrastajille, joilla on vähintään tankotanssin alkeet hallussa, halu haastaa itseään ja harjoitella tavoitteellisesti sekä mahdollinen toive suunnata tulevaisuudessa kohti esiintymis- ja kilpailulavoja. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta tai esiintymisestä ei vaadita. Mikäli olet epävarma ryhmän soveltuvuudesta / mietit kumpi aikuisten ryhmä sopii sinulle parhaiten, olethan yhteydessä sähköpostitse rockthepoleinfo(at)gmail.com.

Rock the Pole Training team, aikuiset, ryhmä 2

Aikuisten ryhmä 2 on suunnattu puolestaan harjoittelijoille, jotka hallitsevat sujuvasti vähintään tankotanssin keskitason liikepankin (mm. reverse -pyörähdys, useita invertin jatkoliikkeitä, kiipeäminen). Harrastaja haluaa harjoitella tavoitteellisesti ja haastaa itseään sekä suunnata mahdollisesti esiintymis- ja kilpailulavoille. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta tai esiintymisestä ei vaadita. Mikäli olet epävarma ryhmän soveltuvuudesta / mietit kumpi aikuisten ryhmä sopii sinulle parhaiten, olethan yhteydessä sähköpostitse rockthepoleinfo(at)gmail.com.

Rock the Pole Training team, nuoret 10-17 vuotiaat, ryhmä 3

Nuorten training team -ryhmä on suunniteltu kilpailemisesta, esiintymisestä ja tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille 10-17 vuotiaille nuorille muun lajiharjoittelun tueksi. Osallistujalla tulee olla sujuvasti hallussa tankotanssin alkeet (esim. Junnupole -kursseilla saa hyvät tiedot ja taidot). Ryhmään voi osallistua, vaikka ei vielä olisi varma haluaako tulevaisuudessa kilpailla tai esiintyä. Harjoitukset järjestetään aina nuorten ehdoilla. Alaikäisillä hakijoilla tulee olla huoltajan suostumus. Mikäli olet epävarma ryhmän soveltuvuudesta, olethan yhteydessä sähköpostitse rockthepoleinfo(at)gmail.com.

Training team -ryhmien tarkoitus on edistää mm. jäsentensä voimaa, liikkuvuutta, lajinomaista kestävyyttä, sulavuutta ja kaikkea sitä, mitä ammattimainen esiintyjä tarvitsee laadukkaan tankotanssiesityksen rakentamiseen sekä antaa työkaluja harjoitella näitä ominaisuuksia myös itsenäisesti. Harjoittelemme treeneissä uusia liikkeitä, yhdistelmiä ja keskitymme erityisesti tanssillisuuteen ja akrobaattisiin liikkeisiin. Emme valmista ryhmäläisille koreografioita, mutta jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja apua yksilöllisiin haasteisiinsa.

Rock the Pole training teamin päävalmentajina toimivat Rock the Polen omat Susanna Kyöstilä ja Camilla Rantanen. Heidän lisäkseen tunteja ryhmässä vetää myös joukko vierailevia ohjaajia.Susanna Kyöstilä @polemyrkky on ryhmän toinen valmentajista. Susannalla on takana lähes 10 vuotta kilometrejä tankotanssin parissa ja hän on kilpaillut ja esiintynyt lukuisissa erilaisissa tilaisuuksissa. Susannalla on kokemusta molempien Suomen lajiliittojen (IPSF & POSA) alaisista kilpailuista sekä erityisesti parin kanssa kilpailemisesta. Susanna harjoittelee, esiintyy ja kilpailee edelleen itse aktiivisesti, -viimeeksi joulukuussa 2021 tankotanssin MM-kilpailuissa Italian Bolognassa osana Suomen tankomaajoukkuetta. Hän on kartuttanut osaamistaan lukuisissa liikunta-alan koulutuksissa ja on vastuussa ryhmän fysiikkavalmennuksesta. Susanna hyödyntää osaamistaan myös muun lajiosaamisen sekä musiikkikoulutuksen puolelta.

Camilla Rantanen @camillallamia on Susannan työpari Rock the Pole training teamissa. Camilla on tanssinut tangolla tavoitteellisesti jo vuodesta 2010 asti. Lähes yhtä kauan hän on myös keikkaillut tankotanssijana ja ohjannut lajia. Camillan lajitausta on rytmisessä kilpavoimistelussa ja baletissa. Koulutukseltaan Camilla on teatteritaiteen maisteri, joten hänellä on siis laaja-alainen osaaminen ammattimaisesta esiintymistä. Camilla esiintyy edelleen työkseen niin tangolla, kuin myös näyttämöillä, sekä toimii myös koreografina. Camillan erityisosaamista on notkeusakrobatia, sensuelli liike ja dramaturgisesti kiinnostavien esitysten rakentaminen.

Rock the Pole training teamin kausimaksuun sisältyy yhteiset harjoitukset kerran viikossa sunnuntaisin (90min /harjoituskerta) sekä tiimitakin/-hupparin painatus uusille ryhmäläisille. Ryhmässä keskitytään fyysisten taitojen ja ominaisuuksien kehittämisen lisäksi myös henkiseen valmentautumiseen, joka on muun harjoittelun ohella vähintään yhtä tärkeä osa valmistautumista esiintymiseen tai kilpailuun.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus mukaan ryhmään, jossa kerrot itsestäsi, harrastuneisuudestasi, mahdollisesta aiemmasta kilpailu- ja/tai esiintymiskokemuksesta sekä tulevaisuuden tavoitteistasi. Kerro myös mistä ryhmästä olet kiinnostunut. Huoimioithan, että ryhmän valmentajat tekevät lopullisen päätöksen soveltuvasta ryhmästä harrastajan aiemman kokemuksen ja lajitaitojen osaamisen perusteella. Lähetä hakemus sähköpostitse [email protected] viimeistään 31.7.2022 mennessä. Huomioithan, että täytämme ryhmää hakuajan ollessa käynnissä, joten kannustamme aktiivisuuteen. Ryhmän koko pidetään maltillisena, jotta opetus voidaan pitää laadukkaana ja huomioida osallistujien yksilölliset tarpeet.

HUOM! Mikäli ilmoittautujalla ei vielä ole Rock the Polen syyskausikorttia 2022/ superkausikorttia tai paikkaa Junnupole -kursseille varattuna, myönnetään training teamin alennetun ja täyden hinnan välinen erotus oikeutena saman suuruiseen alennukseen syyskausikorttiin, superkausikorttiin tai Junnupole -kurssiin ennen syyskauden alkua.

Rock the Pole training team

Ajankohdat: sunnuntaisin 21.8.-18.12.2022

  • Rock the Pole Training team, aikuiset, ryhmä 1 klo 16:45-18:15
  • Rock the Pole Training team, aikuiset, ryhmä 2 klo 18:30-20:00
  • Rock the Pole training team, nuoret 10-17v. ryhmä 3 klo 15:00-16:30

(HUOM! Ryhmillä EI harjoituksia sunnuntaina 20.11.)

Paikka: Rock the Pole Kluuvi ja Aerial Home Haven, Helsinki

Hinta:

  • Aikuisten ryhmät 399 € (Rock the Polen syyskausikorttilaisille 349 €)
  • Nuorten ryhmä 299 € (Mikäli osallistuu Rock the Polen lasten ja nuorten kurssille syyskaudella 2022, hinta on 249 €)