Rock the Pole training team

HELSINKI

Kiinnostaako sinua esiintyminen, kilpaileminen ja tavoitteellinen harjoittelu? Hae mukaan Rock the Pole training teamiin!

Rock the Pole training team on suunniteltu palvelemaan erityisesti tankotanssin aktiiviharrastajia, joilla on esiintymis- ja/tai -kilpailukokemusta vähän tai ei ollenkaan. Ryhmä toimii hyvänä ensiaskeleena kohti vuoden 2022 ja 2023 kisa- ja esiintymislavoja!

Training team harjoittelee yhdessä kerran viikossa sunnuntaisin, mutta tämän lisäksi osallistujien toivotaan osallistuvan myös muille ohjatuille tunneille ja/tai treenaavan omatoimisesti. Syyskaudella 2022 järjestämme kaksi aikuisten sekä yhden nuorten Rock the Pole training team -ryhmän. Kaikki ryhmät harjoittelevat sunnuntaisin.

Rock the Pole Training team, aikuiset, ryhmä 1

Rock the Pole Training teamin aikuisten ryhmä 1 on suunnattu harrastajille, joilla on vähintään tankotanssin alkeet hallussa, halu haastaa itseään ja harjoitella tavoitteellisesti sekä mahdollinen toive suunnata tulevaisuudessa kohti esiintymis- ja kilpailulavoja. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta tai esiintymisestä ei vaadita. Mikäli olet epävarma ryhmän soveltuvuudesta / mietit kumpi aikuisten ryhmä sopii sinulle parhaiten, olethan yhteydessä sähköpostitse rockthepoleinfo(at)gmail.com.

Rock the Pole Training team, aikuiset, ryhmä 2

Aikuisten ryhmä 2 on suunnattu puolestaan harjoittelijoille, jotka hallitsevat sujuvasti vähintään tankotanssin keskitason liikepankin (mm. reverse -pyörähdys, useita invertin jatkoliikkeitä, kiipeäminen). Harrastaja haluaa harjoitella tavoitteellisesti ja haastaa itseään sekä suunnata mahdollisesti esiintymis- ja kilpailulavoille. Aiempaa kokemusta kilpailemisesta tai esiintymisestä ei vaadita. Mikäli olet epävarma ryhmän soveltuvuudesta / mietit kumpi aikuisten ryhmä sopii sinulle parhaiten, olethan yhteydessä sähköpostitse rockthepoleinfo(at)gmail.com.

Rock the Pole Training team, nuoret 10-17 vuotiaat, ryhmä 3

Nuorten training team -ryhmä on suunniteltu kilpailemisesta, esiintymisestä ja tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille 10-17 vuotiaille nuorille muun lajiharjoittelun tueksi. Osallistujalla tulee olla sujuvasti hallussa tankotanssin alkeet (esim. Junnupole -kursseilla saa hyvät tiedot ja taidot). Ryhmään voi osallistua, vaikka ei vielä olisi varma haluaako tulevaisuudessa kilpailla tai esiintyä. Harjoitukset järjestetään aina nuorten ehdoilla. Alaikäisillä hakijoilla tulee olla huoltajan suostumus. Mikäli olet epävarma ryhmän soveltuvuudesta, olethan yhteydessä sähköpostitse rockthepoleinfo(at)gmail.com.

Training team -ryhmien tarkoitus on edistää mm. jäsentensä voimaa, liikkuvuutta, lajinomaista kestävyyttä, sulavuutta ja kaikkea sitä, mitä ammattimainen esiintyjä tarvitsee laadukkaan tankotanssiesityksen rakentamiseen sekä antaa työkaluja harjoitella näitä ominaisuuksia myös itsenäisesti. Harjoittelemme treeneissä uusia liikkeitä, yhdistelmiä ja keskitymme erityisesti tanssillisuuteen ja akrobaattisiin liikkeisiin. Emme valmista ryhmäläisille koreografioita, mutta jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja apua yksilöllisiin haasteisiinsa.

Rock the Pole training teamin päävalmentajina toimivat Rock the Polen omat Susanna Kyöstilä ja Camilla Rantanen. Heidän lisäkseen tunteja ryhmässä vetää myös joukko vierailevia ohjaajia.Susanna Kyöstilä @polemyrkky on ryhmän toinen valmentajista. Susannalla on takana lähes 10 vuotta kilometrejä tankotanssin parissa ja hän on kilpaillut ja esiintynyt lukuisissa erilaisissa tilaisuuksissa. Susannalla on kokemusta molempien Suomen lajiliittojen (IPSF & POSA) alaisista kilpailuista sekä erityisesti parin kanssa kilpailemisesta. Susanna harjoittelee, esiintyy ja kilpailee edelleen itse aktiivisesti, -viimeeksi joulukuussa 2021 tankotanssin MM-kilpailuissa Italian Bolognassa osana Suomen tankomaajoukkuetta. Hän on kartuttanut osaamistaan lukuisissa liikunta-alan koulutuksissa ja on vastuussa ryhmän fysiikkavalmennuksesta. Susanna hyödyntää osaamistaan myös muun lajiosaamisen sekä musiikkikoulutuksen puolelta.

Camilla Rantanen @camillallamia on Susannan työpari Rock the Pole training teamissa. Camilla on tanssinut tangolla tavoitteellisesti jo vuodesta 2010 asti. Lähes yhtä kauan hän on myös keikkaillut tankotanssijana ja ohjannut lajia. Camillan lajitausta on rytmisessä kilpavoimistelussa ja baletissa. Koulutukseltaan Camilla on teatteritaiteen maisteri, joten hänellä on siis laaja-alainen osaaminen ammattimaisesta esiintymistä. Camilla esiintyy edelleen työkseen niin tangolla, kuin myös näyttämöillä, sekä toimii myös koreografina. Camillan erityisosaamista on notkeusakrobatia, sensuelli liike ja dramaturgisesti kiinnostavien esitysten rakentaminen.

Rock the Pole training teamin kausimaksuun sisältyy yhteiset harjoitukset kerran viikossa sunnuntaisin (90min /harjoituskerta) sekä tiimitakin/-hupparin painatus uusille ryhmäläisille. Ryhmässä keskitytään fyysisten taitojen ja ominaisuuksien kehittämisen lisäksi myös henkiseen valmentautumiseen, joka on muun harjoittelun ohella vähintään yhtä tärkeä osa valmistautumista esiintymiseen tai kilpailuun.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus mukaan ryhmään, jossa kerrot itsestäsi, harrastuneisuudestasi, mahdollisesta aiemmasta kilpailu- ja/tai esiintymiskokemuksesta sekä tulevaisuuden tavoitteistasi. Kerro myös mistä ryhmästä olet kiinnostunut. Huoimioithan, että ryhmän valmentajat tekevät lopullisen päätöksen soveltuvasta ryhmästä harrastajan aiemman kokemuksen ja lajitaitojen osaamisen perusteella. Lähetä hakemus sähköpostitse [email protected] viimeistään 31.7.2022 mennessä. Huomioithan, että täytämme ryhmää hakuajan ollessa käynnissä, joten kannustamme aktiivisuuteen. Ryhmän koko pidetään maltillisena, jotta opetus voidaan pitää laadukkaana ja huomioida osallistujien yksilölliset tarpeet.

HUOM! Mikäli ilmoittautujalla ei vielä ole Rock the Polen syyskausikorttia 2022/ superkausikorttia tai paikkaa Junnupole -kursseille varattuna, myönnetään training teamin alennetun ja täyden hinnan välinen erotus oikeutena saman suuruiseen alennukseen syyskausikorttiin, superkausikorttiin tai Junnupole -kurssiin ennen syyskauden alkua.

Rock the Pole training team, Helsinki

Ajankohdat: sunnuntaisin 21.8.-18.12.2022

  • Rock the Pole Training team, aikuiset, ryhmä 1 klo 16:45-18:15
  • Rock the Pole Training team, aikuiset, ryhmä 2 klo 18:30-20:00
  • Rock the Pole training team, nuoret 10-17v. ryhmä 3 klo 15:00-16:30

(HUOM! Ryhmillä EI harjoituksia sunnuntaina 20.11.)

Paikka: Rock the Pole Kluuvi ja Aerial Home Haven, Helsinki

Hinta:

  • Aikuisten ryhmät 399 € (Rock the Polen syyskausikorttilaisille 349 €)
  • Nuorten ryhmä 299 € (Mikäli osallistuu Rock the Polen lasten ja nuorten kurssille syyskaudella 2022, hinta on 249 €)

TAMPERE

Rock the Pole Training team Tampere, nuoret 9-17 vuotiaat

Nuorten training team -ryhmä on suunniteltu kilpailemisesta, esiintymisestä ja tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille 9-17 (suuntaa-antava) vuotiaille nuorille muun lajiharjoittelun tueksi. Osallistujalla tulee olla sujuvasti hallussa tankotanssin alkeet. Osallistujia kannustetaan harjoittelemaan tämän tunnin lisäksi toisella tunnilla viikossa, jotta tällä tunnilla voidaan keskittyä omien myös muuhun, kuin uusien temppujen oppimiseen.

Ryhmään voi osallistua, vaikka ei vielä olisi varma haluaako tulevaisuudessa kilpailla tai esiintyä. Harjoitukset järjestetään aina nuorten ehdoilla. Alaikäisillä hakijoilla tulee olla huoltajan suostumus. Mikäli olet epävarma ryhmän soveltuvuudesta, olethan yhteydessä sähköpostitse [email protected].

Training team -ryhmien tarkoitus on edistää mm. jäsentensä voimaa, liikkuvuutta, lajinomaista kestävyyttä, sulavuutta ja kaikkea sitä, mitä esiintyjä tarvitsee tankotanssiesityksen rakentamiseen, sekä antaa työkaluja harjoitella näitä ominaisuuksia myös itsenäisesti. Harjoittelemme treeneissä uusia liikkeitä, yhdistelmiä ja keskitymme erityisesti tanssillisuuteen ja akrobaattisiin liikkeisiin. Osallistujille suunnitellaan jokaiselle esitys yhdessä ohjaajan kanssa. Esitys voi olla suunnattu sovittuun kilpailuun tai vaikka nuorten joulujuhlaan.  Jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja apua yksilöllisiin haasteisiinsa.

Osallistujien on mahdollista päästä myös esiintymään ryhmäesitykseen Rock the Polen järjestämään Aerial Arts Showcase-tapahtumaan lauantaina 19.11.2022.

Rock the Pole training teamin päävalmentajina toimivat Rock the Polen omat Niina ja Tiina. Lisäksi kauden aikana voi olla muita vierailevia ohjaajia eri teemojen merkeissä.

Niina on ollut aktiivisesti Tankotanssin parissa 10 vuotta ja päässyt tässä ajassa esiintymään ja kilpailemaan erilaisiin tapahtumiin, yksin ja parin kanssa. POSA:n kilpailuissa Niina on kilpaillut,mm. joulukuussa 2021 tankotanssin MM-kilpailuissa Italian Bolognassa osana Suomen tankomaajoukkuetta, sijoittuen parinsa Susannan kanssa neljänsiksi Senior Double-sarjassa. Lisäksi Niina on perehtynyt myös IPSF:n sääntöihin.

Tiina on harjoitellut tankotanssia yhdeksän vuotta. Tiina on kilpaillut POSA:n kilpailuissa ja lisäksi käynyt liiton tuomarikoulutuksen. Tiina sijoittuin kesäkuussa 2022 Tankotanssin SM-kisoissa kolmanneksi Masters +40-sarjassa.

Rock the Pole training teamin kausimaksuun sisältyy yhteiset harjoitukset kerran viikossa keskiviikkoisin (90min /harjoituskerta) sekä tiimihupparin painatus uusille ryhmäläisille.

Kirjoita vapaamuotoinen hakemus mukaan ryhmään, jossa kerrot itsestäsi, harrastuneisuudestasi, mahdollisesta aiemmasta kilpailu- ja/tai esiintymiskokemuksesta sekä tulevaisuuden tavoitteistasi. Huomioithan, että ryhmän valmentajat tekevät lopullisen päätöksen soveltuvasta ryhmästä harrastajan aiemman kokemuksen ja lajitaitojen osaamisen perusteella ja mm. ikäraja on suuntaa antava. Lähetä hakemus sähköpostitse [email protected] viimeistään 31.7.2022 mennessä. Huomioithan, että täytämme ryhmää hakuajan ollessa käynnissä, joten kannustamme aktiivisuuteen. Ryhmän koko pidetään maltillisena, jotta opetus voidaan pitää laadukkaana ja huomioida osallistujien yksilölliset tarpeet.

Junnu Training Team, Tampere

keskiviikkoisin 17.8.-7.12.2022 klo 17-18:30

Syyskauden hinta:

249€ / Junnupole-kurssilaiset syksy 2022

299€ / muut

HUOM! Mikäli ilmoittautujalla ei vielä ole paikkaa Rock the Polen  Junnupole -kurssille varattuna, myönnetään training teamin alennetun ja täyden hinnan välinen erotus oikeutena saman suuruiseen alennukseen Junnupole -kurssiin ennen syyskauden alkua.

KOUVOLA

Rock the Pole Kouvolan Kisajunnut, nuoret 10–17 vuotiaat

Nuorten kisajunnut -ryhmä on suunniteltu ensisijaisesti kilpailemisesta, esiintymisestä ja tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille 10–17 -vuotiaille nuorille muun lajiharjoittelun tueksi. Ryhmä kokoontuu syyskauden aikana viisi (5) kertaa intensiivisten ryhmäharjoitusten merkeissä lauantaisin. Yhden harjoituskerran kesto on 120 minuuttia. Osallistujalla tulee olla sujuvasti hallussa vähintään tankotanssin alkeet (esim. Junnupole -kursseilla saa hyvät tiedot ja taidot). Ryhmään voi osallistua, vaikka ei vielä olisi varma haluaako tulevaisuudessa kilpailla tai esiintyä. Harjoitukset järjestetään aina nuorten ehdoilla. Mikäli olet epävarma ryhmän soveltuvuudesta, olethan yhteydessä sähköpostitse rockthepolekouvola(at)gmail.com.

Nuorten kisajunnut -ryhmän tarkoitus on edistää mm. jäsentensä voimaa, liikkuvuutta, lajinomaista kestävyyttä, tankotekniikkaa, sulavuutta ja kaikkea sitä, mitä kilpailemisesta kiinnostunut nuori tarvitsee laadukkaan tankotanssiesityksen rakentamiseen sekä antaa työkaluja harjoitella näitä ominaisuuksia myös itsenäisesti. Harjoittelemme treeneissä uusia liikkeitä, yhdistelmiä ja keskitymme myös tanssillisuuteen ja akrobaattisiin liikkeisiin. Kisajunnut -ryhmässä ei valmisteta ryhmäläisille koreografioita, mutta jokainen osallistuja saa henkilökohtaista ohjausta ja apua yksilöllisiin haasteisiinsa. Ryhmässä keskitytään fyysisten taitojen ja ominaisuuksien kehittämisen lisäksi myös henkiseen valmentautumiseen, joka on muun harjoittelun ohella vähintään yhtä tärkeä osa valmistautumista esiintymiseen tai kilpailuun. Ryhmään otetaan mukaan ennalta rajoitettu määrä osallistujia.

Rock the Pole Kouvolan kisajunnuja valmentaa Susanna Kyöstilä (IG: @polemyrkky) Susannalla on takana lähes 10 vuotta kilometrejä tankotanssin parissa ja hän on kilpaillut ja esiintynyt lukuisissa erilaisissa tilaisuuksissa. Susannalla on kokemusta molempien Suomen lajiliittojen (IPSF & POSA) alaisista kilpailuista sekä parin kanssa kilpailemisesta. Valmentamisen lisäksi Susanna harjoittelee, esiintyy ja kilpailee edelleen itse aktiivisesti. Hän on kartuttanut osaamistaan lukuisissa liikunta-alan koulutuksissa ja on pidetty ohjaaja nuorten keskuudessa. Susanna hyödyntää osaamistaan myös muun lajiosaamisen sekä musiikkikoulutuksen puolelta.

Rock the Pole Kouvolan kisajunnut- kausimaksuun sisältyy yhteisten harjoitusten lisäksi tiimitakin/-hupparin painatus ryhmäläisille.

Ilmoittautuminen mukaan ryhmään tapahtuu sähköpostitse [email protected] Kirjoita yhdessä nuoren kanssa vapaamuotoinen hakemus mukaan ryhmään, jossa käy ainakin ilmi aiempi harrastuneisuus, mahdollinen aiempi kilpailu- ja/tai esiintymiskokemus sekä mahdolliset toiveet ja tavoitteet ryhmän toimintaa koskien.

Kisajunnut, Kouvola

Treenipäivät lauantaisin: 27.8., 17.9., 29.10., 12.11. ja 3.12.2022

Treeniaika klo 14:30-16:30

Syyskauden hinta: 199 €