Aerial Arts Showcase Finland, kategorialippu: DEITIES (ALENNUSRYHMÄT)

28,00

Kategoriakohtaisella lipulla pääset katsomaan yhtä valitsemaasi kategoriaa: DEITIES, TITANS tai GODS. Muistathan valita oikean kategorian jo lipun ostovaiheessa verkkokaupastamme. Jokainen kategoria pitää sisällään esityksiä useilla eri ilma-akrobatiavälineillä, väliajan sekä yllätysohjelmaa.

Huomioithan, että TITANS ja GODS -kategoriat ovat K-18 ravintolan alkoholianniskelun vuoksi tapahtumapaikan vaatimuksesta. Kategorioiden esiintymisjärjestys julkaistaan myöhemmin syksyllä. Esiintyjiin pääset tutustumaan Esiintyjät ja kilpailijat -välilehdellä.

Lipun ostamisen jälkeen lipun ostaja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, jota esittämällä pääsee sisään tapahtumaan. Ovet aukeavat n. 45 min ennen kategorian alkua.

Valitsethan toimitustavaksi NOUTO välttyäksesi toimitusmaksulta. Lippua ei tarvitse noutaa, vaan sähköistä tilausvahvistusta näyttämällä pääsee sisään.

Alennushintaisen lipun ostaneen tulee esittää sisäänpääsyn yhteydessä alennukseen oikeuttava todistus, jotta lipulla pääsee sisään. Todistuksiksi kelpaavat: opiskelijakortti tai leimallinen opiskelijatodistus, Rock the Polen syyskausikortti, varusmieskortti tai edelliselle / samalle kuukaudelle päivätty todistus työttömyyspäivärahan maksusta. Jos alennukseen oikeuttavaa todistusta ei esitetä, lippua ei voi käyttää eli sillä ei pääse sisään tapahtumaan.

Narikkamaksu paikan päällä on kolme euroa.