Aerial Contortion -kurssi

79,00

Tästä voit ostaa pääsyn Aerial Contortion -kurssille! Varaathan paikkasi sähköpostitse [email protected]

Tuotetunnus (SKU): HKI18 Osasto:

Kuvaus

Contortion (notkeusakrobatia) on perinteikäs sirkuslaji, jossa esiintyjä taivuttaa kehoaan äärimmäistä notkeutta vaativiin asentoihin. Lajiin kuuluvat liikkeet voidaan jakaa frontbendeihin, dislokaatioihin, backbendeihin ja spagaatteihin. Kurssilla tehtävät venytykset keskittyvät näistä kahteen jälkimmäiseen (selän ja hartioiden taaksepäin taivutuksiin sekä pitkittäisspagaatteihin).

Tunti alkaa huolellisella lämmittelyllä, josta siirrymme intensiiviseen notkeusharjoitteluun. Venytysten jälkeen siirrämme oppimamme asennot ilma-akrobatiavälineille. Kurssin ensimmäisellä kerralla käytämme hammock-kangasta, toisella tunnilla rengastrapetsia, kolmannella kankaita, neljännellä kerralla flying polea, ja viimeisellä kertauskerralla on mahdollista tutustua myös contortion strapseihin.

Varaa mukaan pitkähihainen paita ja pitkälahkeiset trikoot (flying pole kerralle lyhyttä lahjetta matkaan). Aiempaa kokemusta tai osaamista notkeusharjoittelusta et tarvitse. Kurssin ohjaaja osaa haastaa niin aloittelevia venyttelijöitä kuin myös kokeneempia notkuilijoita.