Contortion on pole -kurssi, syyskausikorttilaisen hinta

55,00

Osta pääsy Contortion on pole -kurssille tästä. HUOM! Varmista ensin sähköpostitse [email protected], että kurssilla on tilaa. Tämän tuotteen ostaneen tulee esittää Rock the Polen syyskausikortti 2022 kurssille tullessaan.

Kuvaus

Contortion (notkeusakrobatia) on perinteikäs sirkuslaji, jossa esiintyjä taivuttaa kehoaan äärimmäistä notkeutta vaativiin asentoihin. Lajiin kuuluvat liikkeet voidaan jakaa karkeasti frontbendeihin, dislokaatioihin, backbendeihin ja spagaatteihin. Kurssilla tehtävät venytykset keskittyvät näistä kahteen jälkimmäiseen (selän ja hartioiden taaksepäintaivutuksiin sekä jalkojen maksimivenyvyyteen).
Jokainen kurssin tunti alkaa huolellisella lämmittelyllä, josta siirrymme intensiiviseen notkeusharjoitteluun. Venytysten jälkeen siirrämme oppimamme asennot tangolle. Varaa mukaan pitkähihainen paita ja pitkälahkeiset trikoot ja lyhyttä lahjetta tanko-osuutta varten. Aiempaa osaamista notkeusharjoittelusta et tarvitse, mutta suosittelemme harjoittelua tangolla Rock the Polen tek 3-tasoisilla viikkotunneilla ennen kurssia. Kurssin ohjaaja Camilla osaa haastaa niin aloittelevia venyttelijöitä kuin myös kokeneempia notkuilijoita. Camillan lajitausta on rytmisessä voimistelussa, jota hän on harrastanut lapsesta asti. Camilla tuleekin soveltamaan kurssilla paljon osaamistaan voimistelupuolelta.