Rock the Pole Lahti, syyskausikortti 2022

469,00

ROCK THE POLE LAHDEN TARJOUSHINTAISET SYYSKAUSIKORTIT 2022 OVAT MYYNNISSÄ VERKKOKAUPASSA NYT! 🥰🤩
 
Syyskausarilla treenaat rajattomasti 1.8.-31.12.2022 välisenä aikana kaikilla Rock the Polen studioilla. Rock the Polen kurssit ovat hinnoiteltu erikseen, mutta osaan kursseista tarjoamme kausarilaisille erilaisia tarjouksia. Huomioitha, että kausari tulee ostaa oman kotikoulun mukaan.
 
Valittavanasi on erilaisia viikkotunteja, vapaavuoroja sekä zoom-tunteja syyskuusta alkaen.
 
❓❓❓Tankotanssia alkeista ammattilaisiin, rengastrapetsia, käsilläseisontaa, barrea, twerkkausta, Pole Classicia, koreografisia tunteja…
 
Järjestämme elokuun ensimmäisellä viikolla Rock the Pole Lahden synttärijuhlat ja studiolla järjestetään ilmaisia lajikokeilutunteja sekä useita workshopeja. Syyskausarilaiset osallistuvat workshopeille veloituksetta. Julkaisemme juhlaviikon ohjelman alkavalla viikolla. Stay tuned!
 
Tulemme vaihtamaan ajanvarausjärjestelmäämme 1.9. alkaen toiseen järjestelmään parantaaksemme käyttäjäkokemusta. Tuntien peruutuskäytäntömme tulevat samalla muuttumaan, sillä haluamme antaa ohjaajillemme ja oppilaillemme mahdollisuuden suunnitella päivänsä toisin, mikäli jokin tunti ei toteutusi. ​Tuntivarauksen voi perua viimeistään 12 tuntia ennen tunnin alkamista varausjärjestelmän kautta. Tiedotamme ja muistutamme muutoksista lisää elokuun alussa.
 
Syyskausikortin tarjoushinta (449€, norm. 469€) on voimassa 10.-17.7.2022 välisenä aikana Rock the Polen verkkokaupassa ja studioilla. Huomioithan, että tarjoushintaa ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Tarjoushintaisia tuotteita on myynnissä ennalta rajoitettu määrä.
 
Mikäli haluat maksaa tuotteen laskulla tai osan siitä liikuntaedulla, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse: [email protected]
Kausikortti on mahdollista maksaa laskulla kahdessa osassa ja siihen lisätään toimistomaksu 5€/lasku.