Rock the Pole -seinäkalenteri 2022

25,00

OSTA UPEA SEINÄKALENTERIMME JA TEE SAMALLA HYVÄÄ!
ROCK THE POLE MYY UPEITA TANKOTANSSI- JA ILMA-AKROBATIA -AIHEISIA SEINÄKALENTEREITA VUODELLE 2022.
LAHJOITAMME JOKAISESTA MYYDYSTÄ KALENTERISTA 10€ ICEHEARTS RY:n ENNALTAEHKÄISEVÄÄN LASTENSUOJELUTYÖHÖN!

Kuvaus

Käynnistimme Rock the Polella jo perinteeksi muodostuneen kalenteriprojektin, jonka tarkoitus on kerätä varoja hyvään tarkoitukseen. Tiedämme, miten liikunta ja harrastukset edistävät kokonaisvaltaista hyvinvointia ja kannattelevat vastoinkäymisten yli. Tee kanssamme hyvää ja lähde mukaan tukemaan Icehearts ry:n tärkeää työtä!

Icehearts tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelutyötä joukkueurheilun avulla. Icehearts tukee haavoittuvassa asemassa olevia lapsia arjen haasteissa osallisuutta ja yhteisöllisyyttä lisäten. Lasten rinnalla kulkee 12 vuoden ajan sitoutunut kasvattaja, joka ottaa kokonaisvaltaista vastuuta lapsen hyvinvoinnista. Icehearts toimii lasten ja nuorten kanssa toimivien sosiaali- ja sivistystoimen ammattilaisten kanssa tiiviissä yhteistyössä.

Icehearts on valtakunnallinen toimintamalli ja toimintaa on 14 paikkakunnalla yhteensä 60 joukkuetta. Toiminnassa on mukana yli 800 lasta ja nuorta.

Kerätty lahjoitussumma tullaan käyttämään joukkueiden harrastustoiminnan mahdollistamiseen Suomessa sekä kohdennetttuun retki- ja pienryhmätoimintaan.

Kalenterit ovat myynnissä ennakkotilauksena Rock the Polen verkkokaupassa 19.11.-15.12.2021 välisenä aikana. A3- kokoisen seinäkalenterin myyntihinta on 25€. Mikäli haluat kalenterin ennättävän joululahjapakettiin, tilaathan sen viimeistään 10.12. mennessä. Kalenterit ovat noudettavissa toimipisteiltämme 20.12. alkaen ja postitamme niitä lisämaksusta.

➡️ Tutustu Icehearts ry:n toimintaan ▶ www.icehearts.fi