Yksityiset vaparit Helsingin/Lahden studioilla (60 min)

30,00

Liikunta- ja harrastuspaikkoja koskevan sulkutilan jatkuessa haluamme järjestää teille harjoittelumahdollisuuden yksityisten vapareiden muodossa. Sinulla on siis mahdollisuus vuokrata meiltä sali käyttöösi/käyttöönne. Yksityiset vaparit (60min) varataan aina varausjärjestelmämme kautta ja varaus tulee maksaa ennakkoon Rock the Polen verkkokaupassa.

Kuvaus

Yksityiset vaparit (60min) varataan aina varausjärjestelmämme kautta ja varaus tulee maksaa ennakkoon Rock the Polen verkkokaupassa.  Yhden tunnin yksityinen salivuokra on 30 euroa. Yksityisten vaparien hinta on sama kaikille, joten niistä ei erikseen myönnetä alennuksia. Varausta koskevat samat peruutusehdot, kuin muita Rock the Polen ohjaustunteja. Varaathan vain sen ajan/ajat, jonne olet/olette tosiasiallisesti aikeissa saapua paikalle, jotta kaikki halukkaat pääsevät hyödyntämään tätä mahdollisuutta.

Rock the Pole Kluuvin studiolla on mahdollisuus harjoitella tankotanssitangoilla (fitpole ja x-pole). Salissa on käytössä lisäksi mm. äänentoistolaitteet, värikkäät spottivalot, kamerateline kännykälle, joogablokkeja, mattoja, kuminauhoja sekä tuolitanssituoleja.

Aerial Home Havenilla voi harjoitella tankotanssitangoilla (fitpole), flying polella, rengastrapetsilla, silkillä sekä hammock-silkillä. Salissa on käytössä lisäksi mm. äänentoistolaitteet, värikkäät spottivalot, akromatto, eri kokoisia patjoja, joogablokkeja, mattoja, kuminauhoja sekä tuolitanssituoleja.

Rock the Pole Lahden studiolla voi harjoitella tankotanssitangoilla (fitpole), flying polella, rengastrapetsilla, sekä hammock-silkillä. Salissa on käytössä lisäksi mm. äänentoistolaitteet, värikkäät spottivalot,  joogablokkeja, mattoja, kuminauhoja sekä tuolitanssituoleja.

Rock the Pole Tampereen studiolla voi harjoitella tankotanssitangoilla (fitpole, xpole), rengastrapetsilla, sekä hammock-silkillä. Salissa on käytössä lisäksi mm. äänentoistolaitteet, värikkäät spottivalot,  joogablokkeja, mattoja, kuminauhoja sekä tuolitanssituoleja.

Rock the Pole Kouvolan studiolla voi harjoitella tankotanssitangoilla (fitpole, xpole), rengastrapetsilla, sekä hammock-silkillä. Salissa on käytössä lisäksi mm. äänentoistolaitteet, värikkäät spottivalot,  joogablokkeja, mattoja, kuminauhoja sekä tuolitanssituoleja.

Saavuthan vapareille vain hieman ennen varauksesi alkamisajankohtaa. Kerrothan henkilökunnalle saapuessasi millä nimellä varaus on tehty ja kuka sen on maksanut. Puhdistathan käyttämäsi välineet huolella ennen ja jälkeen harjoituksen tuttuun tapaan. Mikäli harjoittelet platform-korkokengillä, käytäthän korkosuojia. Tutustuthan Rock the Polen turvallisuus- ja hygieniaohjeisiin verkkosivujemme etusivulta.