Välineinfo

TANKOTANSSITANGOT

Tapahtumassa on käytössä kaksi (2) kappaletta Fitpole-stageja. Stagen korkeus on 3,2 m ja paksuus 48 mm. Stagen pohjalevyt ovat kooltaan 150cm x 150cm. Yleisöstä katsottuna spinnitanko on oikealla, staattinen vasemmalla puolella. Tankojen etäisyys toisistaan on 3 metriä (tolpasta tolppaan). Kilpailija/esiintyjä voi käyttää vain toista tai molempia tankoja. Tankotanssitangot ovat keskitetty lavan keskelle.

Esiintymislavasta ja välineiden tarkasta sijoittelusta julkaistaan pohjapiirros ilmoittautumisen yhteydessä. 

RENGASTRAPETSI

Tapahtumassa käytetään yhtä (1) yksipisteistä, korvatonta rengastrapetsia. Kilpailija/esiintyjä voi tuoda tapahtumaan joko oman rengastrapetsin tai käyttää järjestäjäosapuolen rengastrapetsia. Oma väline tulee tarkastuttaa järjestäjäosapuolella turvallisuuden takaamiseksi ennen tapahtumaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana. Oma rengastrapetsi saa olla teipattu tai teippaamaton. Mikäli osallistuja käyttää järjestäjäosapuolen rengastrapetsia, on trapetsi teipattu. Mikäli osallistuja tuo oman rengastrapetsin, on renkaan korkeus säädettävissä. Kaikissa rengastrapetsilla esitettävissä koreografioissa tulee olla renkaan alla alastulopatja.

Rengastrapetsin kiinnityspiste on yleisöstä katsoen lavan oikeassa etuneljänneksessä. Esiintymislavasta ja välineiden tarkasta sijoittelusta julkaistaan pohjapiirros ilmoittautumisen alkamisen yhteydessä.

Jos esiintyjä/kilpailija käyttää tapahtumanjärjestäjän rengastrapetsia, trapetsin korkeus on standardi, eli näin ollen ei säädettävissä. Jos kilpailija/esiintyjä käyttää omaa rengastrapetsia, hänen on tuotava mukanaan myös oma kuormaliina/slingi.

Jos esiintyjä/kilpailija käyttää järjestäjäosapuolen rengastrapetsia: 

Rengastrapetsi on yhdestä pisteestä kiinni. Rakenteisiin kiinnitetty kuormaliina laskeutuu 4 metriä lavan yläpuolelle. Tähän kuormaliinaan (ja siihen kiinnitettyyn karabiiniin) ei saa koskea. Kuormaliinaan on kiinnitetty karabiini, johon puolestaan on kiinnitetty järjestäjäosapuolen rengastrapetsi 1 metrin pituisella kuormaliinalla (aikuisten ja nuorten sarjat) ja 1,5 metrin pituisella kuormaliinalla (lasten sarjat). Tämä 1 metrin pituinen kuormaliina on kiinni yksinkertaisella leivonpääsolmulla renkaassa (0-pistetrapetsi).  

Mikäli kilpailija/esiintyjä käyttää järjestäjäosapuolen rengastrapetsia, on rengastrapetsi teipattu ja kooltaan

Lapset 7-12 vuotiaat; halkaisija 90cm

Nuoret 13-17 vuotiaat; halkaisija 95cm

Aikuiset; halkaisija 100cm

Rengastrapetsi on noin 2 metrin korkeudessa mitattuna esiintymislavasta rengastrapetsin alakaareen. Lasten sarjassa korkeus on noin 1,5 metriä. Huomioithan, että renkaan alla on alastulopatja, jonka mitat löydät alta.

Mikäli osallistuja käyttää järjestäjäosapuolen rengastrapetsia, on hänellä mahdollisuus valita kiinnitykseen mukaan swiwel. Swiwelin käytöstä on ilmoitettava erikseen.

Jos esiintyjä/kilpailija tuo tapahtumaan oman rengastrapetsin: 

Rengastrapetsi on yhdestä pisteestä kiinni. Rakenteisiin kiinnitetty kuormaliina laskeutuu 4 metriä lavan yläpuolelle. Tähän kuormaliinaan (ja siihen kiinnitettyyn karabiiniin) ei saa koskea.

Mikäli kilpailija/esiintyjä tuo tapahtumaan oman renkaan, saa rengas olla teipattu tai teippaamaton. Renkaan täytyy olla 0-pisterengas. Kilpailija/esiintyjä voi valita renkaan halkaisijan vapaasti. Omassa renkaassa täytyy olla kiinni kuormaliina yksinkertaisella leivonpääsolmulla. Kuormaliinan toinen pää kiinnitetään 4 metrin korkeudessa olevaan karabiiniin. Esiintyjä/kilpailija pystyy säätämään välineen korkeutta suhteessa lavaan valitsemalla mieluisen rengaskoon sekä renkaaseen kiinnitettävän kuormaliinan.

Mikäli esiintyjä/kilpailija käyttää omaa rengastrapetsia ja haluaa käyttää swiweliä, on tämä mahdollista. Tässä tapauksessa käytetään tapahtuman järjestäjän swiweliä. Swiwelin käytöstä on ilmoittettava erikseen.

Kaikki tapahtumassa käytettävät omat välineet (rengastrapetsi ja siinä kiinni oleva kuormaliina) tulee hyväksyttävää tapahtumanjärjestäjällä turvallisuuden takaamiseksi ennen tapahtumaa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

SILKIT

Tapahtumassa käytetään järjestäjäosapuolen silkkiä, joka on kiinnitetty 6,4 metrin korkeuteen. Kaikissa silkeillä esitettävissä koreografioissa tulee olla silkin alla alastulopatja.

Silkillä on ”häntää” 100cm (eli ylimääräistä alastulopatjalle jäävää osaa silkistä).

Kilpailijalla/esiintyjällä on käytössä yksi silkki (1), joka on väriltään tumman violetti.

Silkin venyvyysaste on medium stretch.

Silkin kiinnityspiste on yleisöstä katsoen lavan oikeassa etuneljänneksessä. Esiintymislavasta ja välineiden tarkasta sijoittelusta julkaistaan pohjapiirros ilmoittautumisen yhteydessä.  

HAMMOCK

Tapahtumassa käytetään järjestäjäosapuolen hammockia, joka on kiinnitetty yhdellä pisteellä 4 metrin korkeuteen. Hammockin lenkin tulee olla esiintyjän lonkan korkeudella ja on näin ollen säädettävissä. Hammockin alla ei tarvitse käyttää alastulopatjaa, mutta esiintyjän niin halutessa tämä on mahdollista.

Hammockin venyvyysaste on medium stretch.

Hammockin kiinnityspiste on yleisöstä katsoen lavan oikeassa etuneljänneksessä (sama kuin rengastrapetsi ja silkki).

Hammockin väri on fuksia.

Osallistujalla on mahdollista valita kiinnitykseen mukaan swiwel. Swiwelin käytöstä on ilmoitettava erikseen.

ALASTULOPATJA

Kaikissa rengastrapetsilla sekä silkillä tapahtuvissa esityksissä/kilpailunumeroissa kiinnityspisteen alle on keskitetty alastulopatja.

Rengastrapetsin alla olevan alastulopatjan tarkat mitat ovat 120cm x 200cm. Patjan pitkä pidempi sivu (199cm) on lavan pidemmän sivun (8m) suuntainen. Patjan korkeus on 21cm ja materiaali on pehmeä/upottava.

Silkin alla olevan alastulopatjan tarkat mitat ovat 247cm x 148cm. Patjan pidempi sivu (247cm) on lavan pidemmän sivun (8m) suuntainen. Patjan korkeus on 30cm ja materiaali on joustava, mutta ei upottava.

Lava
Rengas
Silkki