WORKSHOPIT

Helsinki, Aerial Home Haven

SABRINA KÖLBL SAAPUU HUHTIKUUSSA HELSINKIIN PITÄMÄÄN ROCK THE POLELLE WORKSHOPEJA!

Sabrina @miss.brini on saksalainen tankotanssija ja tankotanssiyrittäjä rock’n’pole Regensburg -nimiseltä studiolta. Sabrina saapuu huhtikuussa Helsinkiin ja ohjaa Rock the Polella kaksi avoimen tason workshopia Aerial Home Havenilla. Opetuskieli on englanti.

Get Low! WORKSHOP

The lower third of the pole opens up completely new, creative possibilities for us and allows the elements of earth and air to merge in an interesting way.We’ll turn, slide and twirl across the floor and learn tricks that are only possible in combination with the floor and the pole. From acrobatic to flowing, from dancing to tricks, the possibilities are endless, so it’s best to wear layers.Dress code: long trousers, pole pants, socks, t-shirt with short sleeves and knee-pads if required.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 26 € / Rock the Polen kevätkausarilaisille 23 €.

  • lauantaina 9.4.2022 klo 14:30-15:45

Kami-Kitten WORKSHOP

Psst… I have admit, I’m a scaredy-cat! But don’t worry if you are the same. You don’t have to turn into a kamikaze-cat, to do fancy stuff on the pole, because there are a lot of jumps, flips and drops that aren’t that scary, but have a big effect. In the workshop we’ll turn scaredy-cats at least into kami-kittens!

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 26 € / Rock the Polen kevätkausarilaisille 23 €.

  • lauantaina 9.4.2022 klo 16:00-17:15 TÄYNNÄ

Helsinki, Kluuvi

Twerk Workshop

Twerk on nouseva trendilaji tanssimaailmassa keskittyen lantion alueen liikkeeseen, ja mikä tärkeintä, se on älyttömän hauskaa! Twerkin juuret ovat peräisin erilaisista afroamerikkalaisista ja afrikkalaisista tansseista, mutta Twerk nimenä ja tanssityylinä on kotoisin New Orleansista, jossa se on kehittynyt vahvasti Bounce kulttuurin mukana.

Twerk Workshop sopii hyvin sinulle, joka olet käynyt muutamalla twerkin alkeistunnilla tai uusi harrastaja. Sen enempää kokemusta ei tarvita, koska jatkamme perustekniikoiden treenaamista. Teemme tunnilla myös koreografiaa johon sovelletaan liikkeitä muista tanssilajeista (hiphop, commercial, reggaeton jne.)

Workshopin ohjaa Kia Huunonen @kiawii joka treenaa, kilpailee ja opettaa twerkkiä. Kia on tanssinut twerkkiä neljä vuotta ja sen lisäksi tällä hetkellä hänen päälajeja ovat reggaeton, commercial ja heels.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 29€ / Rock the Polen kevätkausarilaisille 25€.

  • sunnuntaina 20.3.2022 klo 17:15-18:15

Kouvola

Twerk Workshop

Workshopissa harjoitellaan intensiivisesti twerkkaukseen tarvittavia perustekniikoita sekä lyhyttä koreografiaa, jossa opittua pääsee hyödyntämään. Twerkissä tehdään liikkeitä myös lattiatasossa, joten polvisuojat tulevat tarpeeseen. Varusteena on hyvä olla löysät shortsit tai housut, joissa takamus pääsee vapaasti heilumaan. Näiden lisäksi tarvitset sisäliikuntaan soveltuvat kengät ja rohkeutta heittäytyä. Merja tunnetaan kyvystään innostaa jokaista ja rakkaudestaan tanssiin.

Kurssi soveltuu vasta-alkajille sekä jo jonkin verran twerkanneille. Lämpöisesti tervetuloa mukaan!

Ilmoittadu mukaan sähköpostitse [email protected]. Workshopin hinta on 29 €.

  • perjantaina 11.3.2022 klo 17.15-18.15 TÄYNNÄ
  • perjantaina 11.3.2022 klo 18.30-19.30

Lahti

Twerk Heels Workshop

Twerk on nouseva trendilaji tanssimaailmassa keskittyen lantion alueen liikkeeseen, ja mikä tärkeintä, se on älyttömän hauskaa! Twerkin juuret ovat peräisin erilaisista afroamerikkalaisista ja afrikkalaisista tansseista, mutta Twerk nimenä ja tanssityylinä on kotoisin New Orleansista, jossa se on kehittynyt vahvasti Bounce kulttuurin mukana.

Twerk Heels Workshop sisältää nimensä mukaisesti twerkkiä korkokengät jalassa. Workshopilla opetellaan twerkin perustekniikkaa sekä koroilla tanssimisen perustekniikkaa. Tyylillisesti tunti sisältää pehmeämpää ja sensuellimpaa liikettä. Teemme myös koreografiaa johon sovelletaan liikkeitä muista tanssilajeista (commercial, heels, lyrical jne.)

Otathan polvisuojat mukaan! Tunnille sopii parhaiten housut tai shortsit, jotka eivät estä liikkumista ja ovat mukavat päällä. Hyvät tanssikorot ovat sellaiset, jotka tukevat nilkkaa. Koron korkeudella ei ole väliä, kunhan sinulla on mukava olo kengissäsi. Huomaathan kuitenkin, että runsas korko päkiän alla (platform) voi olla haasteellinen lattiatekniikoissa.

Ohjaajat Kia Huunonen ja Jasmin Kruus ovat helsinkiläinen duo, joka treenaa, kilpailee ja opettaa sekä yhdessä että erikseen. Kia on tanssinut twerkkiä neljä vuotta ja sen lisäksi tällä hetkellä hänen päälajeja ovat reggaeton, commercial ja heels. Jasmin osallistui ensimmäiselle twerk-tunnilleen 2019, ja sen lisäksi keskittyy treenissään commercialiin, reggaetoniin, heelsiin, sekä streettiin.

Ilmoittaudu sähköpostitse [email protected]. Workshopin hinta on 35 €.

  • lauantaina 2.4.2022 klo 13.30-15.00