WORKSHOPIT

Helsinki, Kluuvi

Psyykkisen valmennuksen ilta

Haluatko oppia valmentamaan itse itseäsi henkisesti yhä parempiin suorituksiin ja arkeen, joka tukee tavoitteiden saavuttamista?

Fyysisten taitojen lisäksi psyykkiset taidot ovat tärkeä tekijä onnistuneiden urheilusuoritusten ja tavoitteellisen treenaamisen kannalta.

Psyykkiset taidot koskevat mm. motivoitumista, tavoitteiden asettelua, oikeaa sisäistä puhetta, omien arvojen tiedostamista ja paineen- ja pettymyksensietokykyä. Itsetuntemus, itsetunto ja arvot ovat pohja, jonka varaan tavoitteita on hyvä rakentaa.

Psykologi ja psyykkinen valmentaja Pia Puolakka on opiskellut psyykkistä valmennusta Trainer4You:lla ja harrastanut tankotanssia useamman vuoden sekä esiintynyt tankotanssijana show-tanssiryhmä Lamourettesin kanssa.

Illan aikana hän esittelee katsauksen psyykkisen valmennuksen perusteisiin. Saat koulutuksesta vinkkejä ja työkaluja siihen, miten voit valmentaa itse itseäsi myös henkisellä puolella.

Psyykkisen valmennuksen ilta sopii jokaiselle, mutta erityisesti esiintymisestä ja kilpailemisesta kiinnostuneille välineestä tai tyylilajista riippumatta.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected].
Tilaisuuteen voi osallistua paikan päällä tai Zoomissa. Hinta 25€ / hlö, kausikorttilaisille 22€ / hlö.

  • torstaina 18.8.2022 klo 18:15-20:15