WORKSHOPIT 2021

Helsinki, Aerial Home Haven

Aerial Hoop Doubles – Bendy Tricks

Haaveiletko näyttävistä notkeusliikkeistä rengastrapetsilla? Toivotteko kaverisi kanssa uutta inspiraatiota koreografiaanne tai treeniinne? Ihailetko sirkusryhmien contortionisteja? Tervetuloa rengastrapetsin pariakrobatiaworkshopille!

Teemaksi olemme valinneet parin kanssa tehtävät venyvyysliikkeet. Workshop alkaa notkeusharjoittelulla, jossa hyödynnetään paria avustetuissa venytyksissä. Työpajan loppupuolella päästään kokeilemaan pariakrobatialiikkeitä rengastrapetsilla.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta venyttelystä osallistuaksesi workshopille. Kaikki temput ovat mahdollisia, vaikka et kaksin kerroin vielä venyisikään! Onhan hallussasi rengastrapetsin alkeet saadaksesi kaiken ilon irti työpajasta! 🙌

Varaa mukaan pitkähihainen paita ja pitkälahkeiset trikoot.

Workshopin ohjaajista: Camilla Rantanen @camillallamia on pitkän linjan contortionist, jonka notkeusakrobatiajuuret löytyvät rytmisestä voimistelusta. Camilla ja workshopin toinen ohjaaja Milla-Mari Pylkkänen @millahellmanx muodostivat notkeusakrobatia duon vuonna 2017. Sittemmin duo on vetänyt muun muassa Sexy Flexy Doubles workshopeja Rock the Polella.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 35 €.

  • sunnuntaina 24.10.2021 klo 17:00-18:30

Pose Beauty: Hoop with heels workshop

Tällä workshopilla tutustumme rengastrapetsin alkeisiin korkojen kanssa. Ideana on yhdistää sensuelli liikekieli ja platform-korot renkaaseen. Workshopilla opimme näyttäviä ja seksikkäitä asentoja sekä lyhyitä yhdistelmiä niin renkaalla istuen, kuin lattialla työskennellen. Tunti on suunniteltu siten, että kaksi ihmistä jakaa yhden renkaan. Näin jää aikaa liikkeiden kokeilemiseen sekä kuvien ottamiseen. 

Renkaat on kiinnitettty matalalle, joten tunti soveltuu hyvin myös aloittelijoille. Saat workshopista kuitenkin enemmän irti, jos käyt ensin tutustumassa renkaaseen välineenä rengastrapetsin alkeistunneillamme.  

Workshopin ohjaa Rock the Polen ohjaaja Jenny. Jenny innostui sensuellista tyylistä ja korkeista koroista muutama vuosi sitten. Jenny on suunnitellut ja ohjannut koreografioita tankoa, lattiaa sekä tuolia käyttäen. Ohjaajana Jenny painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, oppilaiden itseilmaisua sekä hyvää fiilistä. 

Varustus: Suosittelemme ottamaan tunnille pitkät housut ja pitkähihaisen paidan sekä platform-korot tai sukat. Jos teet ensimmäistä kertaa platform-koroilla ja renkaalla, suosittelemme, etteivät platformit ole kiiltonahkaiset. Kiiltonahkaiset kengät tarttuvat helposti renkaaseen, mikä voi vaikeuttaa poistumista renkaalta.

Tällä workshopilla teemme uusia liikkeitä aikaisempiin workshopeihin verrattuna. Väline jaetaan toisen osallistujan kanssa.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 29 €.

  • lauantaina 13.11.2021 klo 12:30-14:30

Film Beauty: Hoop with heels workshop

Pose Beauty rengastrapetsi workshop saa jatkoa!  Tunnilla keskitytään sensuellin flown löytämiseen lyhyissä liikesarjoissa sekä näyttävien asentojen estetiikkaan renkaalla. Tunti on suunniteltu siten, että kaksi ihmistä jakaa yhden renkaan. Näin jää aikaa liikkeiden kokeilemiseen sekä kuvien ottamiseen. Tunnilla käytetään hieman enemmän voimaa ja notkeutta, kuin Pose Beauty workshopissa. Renkaat on kiinnitettty turvallisuussyistä matalalle, ja workshopin liikkeistä on kaikille sopivia variaatioita. Suosittelemme kuitenkin, että olet käynyt muutamalla rengastrapetsitunnilla tai Pose Beauty kurssin. Workshopin ohjaa Rock the Polen ohjaaja Jenny. Jenny innostui sensuellista tyylistä ja korkeista koroistamuutama vuosi sitten. Jenny on suunnitellut ja ohjannut koreografioita tankoa, lattiaa sekä tuolia käyttäen. Ohjaajana Jenny painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, oppilaiden itseilmaisua sekä hyvää fiilistä. 

Varustus: suosittelemme ottamaan tunnille pitkät housut ja pitkähihaisen paidan, polvisuojat sekä platform korot tai sukat. Jos teet ensimmäistä kertaa platform koroilla ja renkaalla, suosittelemme, etteivät platform korot ole kiiltonahkaiset. Kiiltonahkaiset kengät tarttuvat helposti renkaaseen, mikä voi vaikeuttaa poistumista renkaalta.

Tällä workshopilla teemme uusia liikkeitä aikaisempiin workshopeihin verrattuna. Väline jaetaan toisen osallistujan kanssa.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 29 €.

  • lauantaina 20.11.2021 klo 12:30-14:30

Helsinki, Kluuvi

Pre X-mas Heat: Heels and Spice

Yauu! Pikkujoulukaudella päästään opettelemaan viettelevä koreo Britney Spearsin legendaariseen ”I’m a Slave 4 U” biisiin. Hiki tulee lentämään, kun sheikkaamme, droppaamme, pyörähtelemme ja heittäydymme musiikin vietäväksi. Osallistujat saavat halutessaan esittää koreografian Rock the Polen pikkujouluissa lauantaina 11.12.

Tanssimme tunnilla lyriikoiden tahtiin, eläytyen kappaleen biittiin ja sanoihin. Etenemme reippaaseen tahtiin, jotta ehdimme fiilistellä ja tanssia mahdollisimman paljon. Loppuun on varattu aikaa kuvata omaa tanssia.

Koreografia sisältää voimaa ja heittäytymystä vaativia komboja lattialla sekä tangolta lattialle. Emme kuitenkaan invertoi tai kiipeä tangolle. Kaikkiin komboihin ja temppuihin on kaiken tasoisia variaatioita, mutta suosittelemme vahvasti aiempaa kokemusta koreografisista tunneista.

Heatin meille pitää Rock the Polen ohjaaja Jenny @jennykuupole. Jennyn tunneilla painotetaan oikeaoppista ja turvallista tekniikkaa, hyvää fiilistä sekä tunteet ja eleet edellä tanssimista.

Mukaan tarvitset polvisuojat, platform kengät tai sukat, tankopyyhe ja haluamasi vaatteet (hox, paljaista polvitaipeista voi olla hyötyä yhdessä liikkeessä). Tule mukaan tanssimaan niin, että pukillakin menee piparit väärään kurkkuun! 

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 35 €.

EARLY ELF TARJOUS 29€ (norm. 35€), kun ilmoittaudut 7.11. mennessä!

  • lauantaina 4.12.2021 klo 11:30-13:30

Kouvola

Twerk Workshop

Workshopissa harjoitellaan intensiivisesti twerkkaukseen tarvittavia perustekniikoita sekä lyhyttä koreografiaa, jossa opittua pääsee hyödyntämään. Twerkissä tehdään liikkeitä myös lattiatasossa, joten polvisuojat tulevat tarpeeseen. Varusteena on hyvä olla löysät shortsit tai housut, joissa takamus pääsee vapaasti heilumaan. Näiden lisäksi tarvitset sisäliikuntaan soveltuvat kengät ja rohkeutta heittäytyä. Merja tunnetaan kyvystään innostaa jokaista ja rakkaudestaan tanssiin.

Kurssi soveltuu vasta-alkajille sekä jo jonkin verran twerkanneille. Lämpöisesti tervetuloa mukaan!

Ilmoittadu mukaan sähköpostitse [email protected]. Workshopin hinta on 29 €.

  • lauantaina 27.11.2021 klo 15.45-16.45

Lahti

Sensual Chair Choreo Workshop

Sensual Chair Choreo saapuu Lahteen Workshopin muodossa! Tällä workshopilla tanssitaan sensuellia koreografiaa tuolin kanssa. Viikonlopun aikana harjoittelemme liikeflowta ja viettelevää ilmaisua. Aiempaa kokemusta tuolista tanssipartnerina et tarvitse, sillä vaikeampia liikkeitä harjoitellaan ennen koreoon siirtymistä, ja tarvittaessa niitä voidaan aina varioida jokaiselle osallistujalle sopivaksi.

Workshopin ohjaa Rock the Polen ohjaaja Jenny, jolla on kahdeksan vuoden harrastetausta showtanssista. Jennyn koreografioissa onkin vaikutteita eri tanssilajeista. Ohjaajana Jenny painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, oppilaiden itseilmaisua sekä hyvää fiilistä. Jennyn tanssityyliin voit tutustua instagramissa @jennykuupole. 

Mukaan suosittelemme ottamaan pikkupyyhkeen, polvisuojat, sukat sekä pidemmät shortsit tai pitkät housut. Muuten voit tulla tunnille missä vain vaatteissa. Ilmoittadu mukaan sähköpostitse [email protected]. Workshopin hinta on 49 €.

  • 2.-3.10.2021 klo 13:15-14:45

Tampere

Ruotsissa asuva ja tankotanssia ohjaava Anna-Maija Nyman tunnetaan kekseliäästä tyylistään, joka varmasti tempaa mukaansa. Nyt sinulla on mahdollsuus päästä hänen oppiinsa Tampereen Rock the Polelle kahden workshopin merkeissä. Valitse toinen, tai vaikka molemmat!

Anna-Maija Nyman: Heels

Sensuelli low pole -koreografia, jossa keskitytään musiikin tulkintaan ja asenteeseen. Harjoittelemme ensin koreografiaan kuuluvia liikesarjoja sekä niiden tekniikkaa, ja lopulta liikkeet yhdistetään koreografiaksi. Otathan mukaan korkkarit ja polvisuojat. Shortsit eivät ole välttämättömät. Worshopin taso on avoin.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]. Workshopin hinta on syyskausikorttilaisille 40 € ja muille 45 €.

  • sunnuntaina 15.8.2021 klo 17.00-18.30

Anna-Maija Nyman: Flow & Fierce

Tällä tunnilla keskitymme tekniikoihin, joilla saamme aikaan sulavaa liikettä staattisella tangolla.  Luvassa pehmeää pyörivää liikettä, sekä dynaamisia liikesarjoja ja vauhdikkaita pyörähdyksiä. Workshopin taso on jatko/edistyneet.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse [email protected]. Workshopin hinta on syyskausikorttilaisille 40 € ja muille 45 €.

  • sunnuntaina 15.8.2021 klo 18.45-20.15