WORKSHOPIT 2021

Zoom

Supersuositut Club Pole -kurssimme saavat huhtikuussa jatkoa! Järjestämme 10.4.2021 kaksi upeaa workshopia Rock the Pole Zoomin kautta. Voit osallistua workshopeille turvallisesti mistä päin maailmaa tahansa! Molempien workshopin ohjaaja Camilla @camillallamia on pian valmistuva teatteritaiteen maisteri sekä ammattilainen niin tankotanssijana, esiintyjänä, ohjaajana kuin myös stripparina.

CLUB POLE ZOOM: MAKE IT RAIN

Club Pole: Make It Rain vie sinut takaisin tankotanssin juurille. Workshopilla tutustutaan viettelevään liikekieleen pleaserit kopisten. Myös improvisoitua liikettä päästään harjoittelemaan. Mottona kurssilla on ”do less”: tähtäämme energiatehokkaisiin liikesarjoihin, joita myös lajin pioneerit jaksavat veivata useita kertoja työyön aikana. Workshopilla käydään läpi Club Pole -kurssilla tutuksi tulleet liikekategoriat. Ideana on opetella helppoja, mutta näyttäviä pole classique -tyylilajin temppuja, joita voit konmarittaa omaan impro -liikepankkiisi. Workshopilla keskitymme pyörivään tankoon (mutta pärjäät kyllä staattisellakin) ja sensuelliin floorworkiin. Varaathan mukaan lyhyttä lahjetta. Polvisuojat ja pleaserit ovat suositeltuja, mutta eivät pakollisia. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse [email protected] Kurssin taso on avoin ja hinta 29 €.

  • lauantaina 10.4.2021 klo 15:00-16:15

CLUB POLE ZOOM: WERK IT DOUBLES

Workshopin keskiössä on ajatus yleisölle tanssimisesta. Kaikki liikkeet ovat parin kanssa tehtäviä, joten osallistuthan tunnille tutun kaverisi kanssa! Tutustumme parille tanssimiseen tuolia apuna käyttäen; kumpikin teistä pääsee halutessaan kokeilemaan sekä vastaanottajan, että tanssijan rooleja. Lähestymme tätä one on one -esitysmuotoa pariakrobatian kautta. Parille tanssiminen on lähelle tuolitanssia, mutta tuolin sijaan tanssialustanasi toimiikin kaverisi! Tähtäämme viettelevään liikekieleen, mutta yhdessä parin kanssa temppuillessa nauruilta tuskin vältytään. Varaa workshopille mukaan sohva, tuoli tai muu istuin. Asu vapaa. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse [email protected] Kurssin taso on avoin ja hinta 29 €. Huomioithan, että molempien osallistujien tulee maksaa osallistumismaksu.

  • lauantaina 10.4.2021 klo 16:30-17:45

TWERK, ZOOM-TIIVISKURSSI

Kiinnostaako twerkkaamisen opettelu kotoa käsin omassa olkkarissa? Mikä jottei! Osallistu Rock the Polen Twerk Zoom tiiviskurssillemme! Afrikan heimotansseista kotoisin olevassa rohkeassa tanssissa liikekieli keskittyy pääasiassa lantion erilaisiin aksentteihin, sekä pakaroitten sheikkaukseen. Tiiviskurssilla harjoitellaan intensiivisesti twerkkaukseen tarvittavaa tekniikkaa sekä rakennetaan koreografiaa. Twerkissä tehdään liikkeitä lattiatasossa, joten pehmeät polvisuojat tai pitkät sukat/säärystimet kuuluvat twerkkaajan vakiovarusteisiin. Näiden lisäksi tarvitset sisäliikuntaan soveltuvat kengät ja rohkeutta heittäytyä. Kurssin ohjaaja Janina tunnetaan energisyydestään ja siitä että treeneistä ei puutu hauskanpitoa.Kurssi soveltuu haasteita pelkäämättömille vasta-alkajille sekä jo jonkin verran twerkanneille. Lämpöisesti tervetuloa mukaan! Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse [email protected]. Kurssin hinta on 39 €.

  • sunnuntaisin 18.4.-2.5.2021 klo 10:30-11:30 @ Zoom

Helsinki, Aerial Home Haven

Film Beauty: Hoop with heels workshop

Pose Beauty rengastrapetsi workshop saa jatkoa!  Tunnilla keskitytään sensuellin flown löytämiseen lyhyissä liikesarjoissa sekä näyttävien asentojen estetiikkaan renkaalla. Tunti on suunniteltu siten, että kaksi ihmistä jakaa yhden renkaan. Näin jää aikaa liikkeiden kokeilemiseen sekä kuvien ottamiseen. Tunnilla käytetään hieman enemmän voimaa ja notkeutta, kuin Pose Beauty workshopissa. Renkaat on kiinnitettty turvallisuussyistä matalalle, ja workshopin liikkeistä on kaikille sopivia variaatioita. Suosittelemme kuitenkin, että olet käynyt muutamalla rengastrapetsitunnilla tai Pose Beauty kurssin. Workshopin ohjaa Rock the Polen ohjaaja Jenny. Jenny innostui sensuellista tyylistä ja korkeista koroista kaksi vuotta sitten. Jenny on suunnitellut ja ohjannut koreografioita tankoa, lattiaa sekä tuolia käyttäen. Ohjaajana Jenny painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, oppilaiden itseilmaisua sekä hyvää fiilistä. 
Varustus: suosittelemme ottamaan tunnille pitkät housut ja pitkähihaisen paidan, polvisuojat sekä platform korot tai sukat. Jos teet ensimmäistä kertaa platform koroilla ja renkaalla, suosittelemme, etteivät platform korot ole kiiltonahkaiset. Kiiltonahkaiset kengät tarttuvat helposti renkaaseen, mikä voi vaikeuttaa poistumista renkaalta. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 39 €.

  • lauantai 27.2.2021 13:15-15:15

Kouvola

Flying Pole Workshop

Flying Polella tuntee aivan kuin lentävänsä! Lentävällä tangolla käytetään tankotanssia ja ilma-akrobatiaa yhdistävää liikekieltä. Workshopilla opit monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja transitioita lentävällä tangolla.Opettelemme soveltamaan tankotanssin ja ilma-akrobatian tekniikoita lentävällä tangolla tehtäviksi. Hyödynnämme tangon mahdollistamaa laajempaa pyörimisrataa ilmassa ja opettelemme erilaisia tapoja pyöriä ilmassa tangon kanssa. Olethan käynyt keskitason tankotanssitunneilla (Tek 1-2/Tek 2) ennen kuin osallistut tälle tunnille. Invertin, kiipeämisen, kaksosen, skorpionin ja jamillan olisi hyvä olla hallussa, jotta harjoittelu olisi mahdollisimman turvallista. Tarvitset mukaan lyhyet shortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Flying pole, eli flaikku, jaetaan toisen oppilaan kanssa. Workshopin kesto on 75 minuuttia. Tervetuloa lentämään!

Ilmoittaudu sähköpostitse [email protected] Workshopin hinta on 29 €.

  • lauantaina 19.6.2021 klo 12:00-13:15

Chair Dance Tricks Workshop

Chair Dance Tricks workshopilla harjoitellaan näyttäviä ja jännittäviä tasapainoa haastavia temppuja yhdessä tuolin kanssa. Tunnilla opeteltavista liikkeistä saa myös upeita kuvia, joten kamera kannattaa pakata treenilaukkuun! Workshopin taso on avoin. Aiempaa kokemusta tuolin kanssa temppuilusta ei tarvita, mutta varoituksen sanana workshopin käytyäsi et osaa istua enää ”normaalisti”.Otathan mukaasi pitkät housut sekä pitkähihaisen paidan suojaamaan pahimmilta mustelmilta. Workshopin kesto on 75 minuuttia. Tervetuloa temppuilemaan!

Ilmoittaudu sähköpostitse [email protected] Workshopin hinta on 29 €.

  • lauantaina 19.6.2021 klo 13:30-14:45

Lahti

Twerk Workshop

Tervetuloa mukaan Twerk Workshopiin! Tunnilla opetellaan twerkin perustekniikkaa, joka yhdistetään workshopilla tanssittavaan koreografiaan. Osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta lajista.

Twerk on hauska ja vauhdikas tanssityyli, joka kutsuu heittäytymään mukaan. Tule nauttimaan iloisesta tunnelmasta tanssin parissa! Mukaan tarvitset juomapullon, polvisuojat/pitkät säärystimet tai sukat suojaamaan polvia sekä sisäliikuntakengät.

Workshopin ohjaa opettajamme Merja Ruotsi. Merja on taitava luomaan tanssisaliin innostavan tunnelman, jossa on turvallista heittäytyä kokeilemaan uutta. Workshop sopii ensikertalaisille tai jo muutaman kerran twerkkaamista kokeilleille oppilaille.  Ilmoittadu mukaan sähköpostitse [email protected]
Workshopin hinta on 29 euroa.

  • sunnuntaina 4.7.2021 RYHMÄ 1 klo 11:00-12:00 TÄYNNÄ
  • sunnuntaina 4.7.2021 RYHMÄ 2 klo 12:15-13:15

Tampere

Contortion-workshop

Contortion tarkoittaa voimakkaita taivutuksia erityisesti selälle, olkapäille ja jaloille. Rock the Polen Contortion workshopilla keskitymme erityisesti tehokkaisiin selkää venyttäviin liikkeisiin. Workshopilla harjoitellaan lisäksi akrobaattisia liikkeitä kuten rintaseisonnan alkeita, ristivaakaa sekä siltoja.Contortioniin ovat tervetulleita kaiken tasoiset venyttelijät ja workshopin opettaja Camilla osaakin varmasti antaa jokaiselle oikean tasoisia harjoitteita. Mukaan kannattaa ottaa pitkät housut sekä pitkähihainen pusero. Workshop toimii johdatteluna notkeusharjoitteluun ja sieltä saa hyvät eväät omatoimiseen tavoitteelliseen venyttelyyn.Camillan lajitausta on rytmisessä voimistelussa, jota hän on harrastanut lapsesta asti. Camilla tuleekin soveltamaan workshopilla paljon osaamistaan voimistelupuolelta. Contortion sopii erinomaiseksi oheisharjoitteluksi jokaiselle tavoitteellisesti treenaavalle tankotanssijalle tai muuten vain notkeusvenyttelystä kiinnostuneille.Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]. Workshopin hinta on 29 €.

  • keskiviikkona 7.4.2021 klo 17:00-18:15

Club pole -workshop – back to the roots!

Club Pole workshop vie sinut takaisin tankotanssin juurille. Workshopilla tutustutaan viettelevään liikekieleen pleaserit kopisten. Club Polen keskiössä on ajatus yleisölle tanssimisesta. Vaikka tunilla ei valmisteta esitystä, totuttelemme ajatukseen katsottavana olemisesta. Myös improvisoitua liikettä päästään harjoittelemaan. Mottona workshopilla on ”do less”: tähtäämme energiatehokkaisiin liikesarjoihin, joita myös lajin pioneerit jaksavat veivata useita kertoja työyön aikana. Ideana on opetella helppoja, mutta näyttäviä pole classique -tyylilajin temppuja – twerkkausta, sheikkausta ja jalkojen levittelyä unohtamatta! Workshopissa keskitymme tankotekniikkaan pyörivällä tangolla, sensuelliin floorworkiin ja tanssimiseen parille tuolia apuna käyttäen. Workshopilla luodaan pieniä koreografian pätkiä musiikin tahtiin.Varaa mukaan lyhyttä lahjetta, polvisuojat ja pleaserit (koululta saa myös vuokrattua!). Tunnit eivät sisällä riisuutumista.Kurssin vetäjä Camilla @camillamariar on ammattilainen niin tankotanssijana, esiintyjänä, ohjaajana kuin myös stripparina. Club Pole workshopin taso on avoin. Se on suunnattu Pole Classic -tuntien kävijöille. HUOM! Osallistujien tulee olla täysi-ikäisiä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse [email protected]. Workshopin hinta on 39 €.

  • keskiviikkona 7.4.2021 klo 18:30-20:30