WORKSHOPIT 2021

Helsinki, Aerial Home Haven

Pose Beauty: Hoop with heels workshop

Tällä workshopilla tutustumme rengastrapetsin alkeisiin korkojen kanssa. Ideana on yhdistää sensuelli liikekieli ja platform-korot renkaaseen. Workshopilla opimme näyttäviä ja seksikkäitä asentoja sekä lyhyitä yhdistelmiä niin renkaalla istuen, kuin lattialla työskennellen. Tunti on suunniteltu siten, että kaksi ihmistä jakaa yhden renkaan. Näin jää aikaa liikkeiden kokeilemiseen sekä kuvien ottamiseen. 

Renkaat on kiinnitettty matalalle, joten tunti soveltuu hyvin myös aloittelijoille. Saat workshopista kuitenkin enemmän irti, jos käyt ensin tutustumassa renkaaseen välineenä rengastrapetsin alkeistunneillamme.  

Workshopin ohjaa Rock the Polen ohjaaja Jenny. Jenny innostui sensuellista tyylistä ja korkeista koroista muutama vuosi sitten. Jenny on suunnitellut ja ohjannut koreografioita tankoa, lattiaa sekä tuolia käyttäen. Ohjaajana Jenny painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, oppilaiden itseilmaisua sekä hyvää fiilistä. 

Varustus: Suosittelemme ottamaan tunnille pitkät housut ja pitkähihaisen paidan sekä platform-korot tai sukat. Jos teet ensimmäistä kertaa platform-koroilla ja renkaalla, suosittelemme, etteivät platformit ole kiiltonahkaiset. Kiiltonahkaiset kengät tarttuvat helposti renkaaseen, mikä voi vaikeuttaa poistumista renkaalta.

Tällä workshopilla teemme uusia liikkeitä aikaisempiin workshopeihin verrattuna. Väline jaetaan toisen osallistujan kanssa.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 29 €.

  • lauantaina 13.11.2021 klo 12:30-14:30

Film Beauty: Hoop with heels workshop

Pose Beauty rengastrapetsi workshop saa jatkoa!  Tunnilla keskitytään sensuellin flown löytämiseen lyhyissä liikesarjoissa sekä näyttävien asentojen estetiikkaan renkaalla. Tunti on suunniteltu siten, että kaksi ihmistä jakaa yhden renkaan. Näin jää aikaa liikkeiden kokeilemiseen sekä kuvien ottamiseen. Tunnilla käytetään hieman enemmän voimaa ja notkeutta, kuin Pose Beauty workshopissa. Renkaat on kiinnitettty turvallisuussyistä matalalle, ja workshopin liikkeistä on kaikille sopivia variaatioita. Suosittelemme kuitenkin, että olet käynyt muutamalla rengastrapetsitunnilla tai Pose Beauty kurssin. Workshopin ohjaa Rock the Polen ohjaaja Jenny. Jenny innostui sensuellista tyylistä ja korkeista koroistamuutama vuosi sitten. Jenny on suunnitellut ja ohjannut koreografioita tankoa, lattiaa sekä tuolia käyttäen. Ohjaajana Jenny painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, oppilaiden itseilmaisua sekä hyvää fiilistä. 

Varustus: suosittelemme ottamaan tunnille pitkät housut ja pitkähihaisen paidan, polvisuojat sekä platform korot tai sukat. Jos teet ensimmäistä kertaa platform koroilla ja renkaalla, suosittelemme, etteivät platform korot ole kiiltonahkaiset. Kiiltonahkaiset kengät tarttuvat helposti renkaaseen, mikä voi vaikeuttaa poistumista renkaalta.

Tällä workshopilla teemme uusia liikkeitä aikaisempiin workshopeihin verrattuna. Väline jaetaan toisen osallistujan kanssa.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 29 €.

  • lauantaina 20.11.2021 klo 12:30-14:30

Kouvola

Flying Pole Workshop

Flying Polella tuntee aivan kuin lentävänsä! Lentävällä tangolla käytetään tankotanssia ja ilma-akrobatiaa yhdistävää liikekieltä. Workshopilla opit monipuolisesti erilaisia liikkeitä ja transitioita lentävällä tangolla.Opettelemme soveltamaan tankotanssin ja ilma-akrobatian tekniikoita lentävällä tangolla tehtäviksi. Hyödynnämme tangon mahdollistamaa laajempaa pyörimisrataa ilmassa ja opettelemme erilaisia tapoja pyöriä ilmassa tangon kanssa. Olethan käynyt keskitason tankotanssitunneilla (Tek 1-2/Tek 2) ennen kuin osallistut tälle tunnille. Invertin, kiipeämisen, kaksosen, skorpionin ja jamillan olisi hyvä olla hallussa, jotta harjoittelu olisi mahdollisimman turvallista. Tarvitset mukaan lyhyet shortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Flying pole, eli flaikku, jaetaan toisen oppilaan kanssa. Workshopin kesto on 75 minuuttia. Tervetuloa lentämään!

Ilmoittaudu sähköpostitse [email protected] Workshopin hinta on 29 €.

  • lauantaina 19.6.2021 klo 12:00-13:15

Chair Dance Tricks Workshop

Chair Dance Tricks workshopilla harjoitellaan näyttäviä ja jännittäviä tasapainoa haastavia temppuja yhdessä tuolin kanssa. Tunnilla opeteltavista liikkeistä saa myös upeita kuvia, joten kamera kannattaa pakata treenilaukkuun! Workshopin taso on avoin. Aiempaa kokemusta tuolin kanssa temppuilusta ei tarvita, mutta varoituksen sanana workshopin käytyäsi et osaa istua enää ”normaalisti”.Otathan mukaasi pitkät housut sekä pitkähihaisen paidan suojaamaan pahimmilta mustelmilta. Workshopin kesto on 75 minuuttia. Tervetuloa temppuilemaan!

Ilmoittaudu sähköpostitse [email protected] Workshopin hinta on 29 €.

  • lauantaina 19.6.2021 klo 13:30-14:45

Lahti

Sensual Chair Choreo Workshop

Sensual Chair Choreo saapuu Lahteen Workshopin muodossa! Tällä workshopilla tanssitaan sensuellia koreografiaa tuolin kanssa. Viikonlopun aikana harjoittelemme liikeflowta ja viettelevää ilmaisua. Aiempaa kokemusta tuolista tanssipartnerina et tarvitse, sillä vaikeampia liikkeitä harjoitellaan ennen koreoon siirtymistä, ja tarvittaessa niitä voidaan aina varioida jokaiselle osallistujalle sopivaksi.

Workshopin ohjaa Rock the Polen ohjaaja Jenny, jolla on kahdeksan vuoden harrastetausta showtanssista. Jennyn koreografioissa onkin vaikutteita eri tanssilajeista. Ohjaajana Jenny painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, oppilaiden itseilmaisua sekä hyvää fiilistä. Jennyn tanssityyliin voit tutustua instagramissa @jennykuupole. 

Mukaan suosittelemme ottamaan pikkupyyhkeen, polvisuojat, sukat sekä pidemmät shortsit tai pitkät housut. Muuten voit tulla tunnille missä vain vaatteissa. Ilmoittadu mukaan sähköpostitse [email protected]. Workshopin hinta on 49 €.

  • 2.-3.10.2021 klo 13:15-14:45

Tampere

Ruotsissa asuva ja tankotanssia ohjaava Anna-Maija Nyman tunnetaan kekseliäästä tyylistään, joka varmasti tempaa mukaansa. Nyt sinulla on mahdollsuus päästä hänen oppiinsa Tampereen Rock the Polelle kahden workshopin merkeissä. Valitse toinen, tai vaikka molemmat!

Anna-Maija Nyman: Heels

Sensuelli low pole -koreografia, jossa keskitytään musiikin tulkintaan ja asenteeseen. Harjoittelemme ensin koreografiaan kuuluvia liikesarjoja sekä niiden tekniikkaa, ja lopulta liikkeet yhdistetään koreografiaksi. Otathan mukaan korkkarit ja polvisuojat. Shortsit eivät ole välttämättömät. Worshopin taso on avoin.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]. Workshopin hinta on syyskausikorttilaisille 40 € ja muille 45 €.

  • sunnuntaina 15.8.2021 klo 17.00-18.30

Anna-Maija Nyman: Flow & Fierce

Tällä tunnilla keskitymme tekniikoihin, joilla saamme aikaan sulavaa liikettä staattisella tangolla.  Luvassa pehmeää pyörivää liikettä, sekä dynaamisia liikesarjoja ja vauhdikkaita pyörähdyksiä. Workshopin taso on jatko/edistyneet.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse [email protected]. Workshopin hinta on syyskausikorttilaisille 40 € ja muille 45 €.

  • sunnuntaina 15.8.2021 klo 18.45-20.15