WORKSHOPIT KEVÄT 2021

Helsinki, Aerial Home Haven

Film Beauty: Hoop with heels workshop

Pose Beauty rengastrapetsi workshop saa jatkoa!  Tunnilla keskitytään sensuellin flown löytämiseen lyhyissä liikesarjoissa sekä näyttävien asentojen estetiikkaan renkaalla. Tunti on suunniteltu siten, että kaksi ihmistä jakaa yhden renkaan. Näin jää aikaa liikkeiden kokeilemiseen sekä kuvien ottamiseen. Tunnilla käytetään hieman enemmän voimaa ja notkeutta, kuin Pose Beauty workshopissa. Renkaat on kiinnitettty turvallisuussyistä matalalle, ja workshopin liikkeistä on kaikille sopivia variaatioita. Suosittelemme kuitenkin, että olet käynyt muutamalla rengastrapetsitunnilla tai Pose Beauty kurssin. Workshopin ohjaa Rock the Polen ohjaaja Jenny. Jenny innostui sensuellista tyylistä ja korkeista koroista kaksi vuotta sitten. Jenny on suunnitellut ja ohjannut koreografioita tankoa, lattiaa sekä tuolia käyttäen. Ohjaajana Jenny painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, oppilaiden itseilmaisua sekä hyvää fiilistä. 
Varustus: suosittelemme ottamaan tunnille pitkät housut ja pitkähihaisen paidan, polvisuojat sekä platform korot tai sukat. Jos teet ensimmäistä kertaa platform koroilla ja renkaalla, suosittelemme, etteivät platform korot ole kiiltonahkaiset. Kiiltonahkaiset kengät tarttuvat helposti renkaaseen, mikä voi vaikeuttaa poistumista renkaalta. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 39 €.

  • lauantai 27.2.2021 13:15-15:15

Lahti

Twerk-workshop

Twerking on New Orleansin Bounce-skenessä syntynyt tanssilaji, jossa liikekieli keskittyy alavartaloon. Twerkkauksen liikkeistöön kuuluu pelviksen ja keskivartalon monipuolinen hallinta. Liikkeitä tehdään monissa eri tasoissa ja mm. lattialla. Workshopin taso on avoin ja se sopii ensikertalaisille sekä jonkin verran jo twerkanneille. Twerkkaus on primitiivinen ja seksikäs tanssityyli. Tunnilla opetetaan tekniikkaa ja rakennetaan koreografia. Mukaan kannattaa ottaa polvisuojat, vesipullo, hikipyyhe ja tasapohjakengät. Shortsit päällä liikkeistä saa enemmän irti.  Opettajana on Ruut Vartiainen, jolla on vuosien kokemus katutanssien opettamisesta. Tule tunnille omana itsenäsi! Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse [email protected] Workshopin hinta on 35€.

  • sunnuntaina 28.3.2021 ryhmä 1 klo 12:00-13:30 TÄYNNÄ
  • sunnuntaina 28.3.2021 ryhmä 2 klo 10:15-11:45 TÄYNNÄ

Tampere

Contortion-workshop

Contortion tarkoittaa voimakkaita taivutuksia erityisesti selälle, olkapäille ja jaloille. Rock the Polen Contortion workshopilla keskitymme erityisesti tehokkaisiin selkää venyttäviin liikkeisiin. Workshopilla harjoitellaan lisäksi akrobaattisia liikkeitä kuten rintaseisonnan alkeita, ristivaakaa sekä siltoja.Contortioniin ovat tervetulleita kaiken tasoiset venyttelijät ja workshopin opettaja Camilla osaakin varmasti antaa jokaiselle oikean tasoisia harjoitteita. Mukaan kannattaa ottaa pitkät housut sekä pitkähihainen pusero. Workshop toimii johdatteluna notkeusharjoitteluun ja sieltä saa hyvät eväät omatoimiseen tavoitteelliseen venyttelyyn.Camillan lajitausta on rytmisessä voimistelussa, jota hän on harrastanut lapsesta asti. Camilla tuleekin soveltamaan workshopilla paljon osaamistaan voimistelupuolelta. Contortion sopii erinomaiseksi oheisharjoitteluksi jokaiselle tavoitteellisesti treenaavalle tankotanssijalle tai muuten vain notkeusvenyttelystä kiinnostuneille.Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]. Workshopin hinta on 29 €.

  • keskiviikkona 7.4.2021 klo 17:00-18:15

Club pole -workshop – back to the roots!

Club Pole workshop vie sinut takaisin tankotanssin juurille. Workshopilla tutustutaan viettelevään liikekieleen pleaserit kopisten. Club Polen keskiössä on ajatus yleisölle tanssimisesta. Vaikka tunilla ei valmisteta esitystä, totuttelemme ajatukseen katsottavana olemisesta. Myös improvisoitua liikettä päästään harjoittelemaan. Mottona workshopilla on ”do less”: tähtäämme energiatehokkaisiin liikesarjoihin, joita myös lajin pioneerit jaksavat veivata useita kertoja työyön aikana. Ideana on opetella helppoja, mutta näyttäviä pole classique -tyylilajin temppuja – twerkkausta, sheikkausta ja jalkojen levittelyä unohtamatta! Workshopissa keskitymme tankotekniikkaan pyörivällä tangolla, sensuelliin floorworkiin ja tanssimiseen parille tuolia apuna käyttäen. Workshopilla luodaan pieniä koreografian pätkiä musiikin tahtiin.Varaa mukaan lyhyttä lahjetta, polvisuojat ja pleaserit (koululta saa myös vuokrattua!). Tunnit eivät sisällä riisuutumista.Kurssin vetäjä Camilla @camillamariar on ammattilainen niin tankotanssijana, esiintyjänä, ohjaajana kuin myös stripparina. Club Pole workshopin taso on avoin. Se on suunnattu Pole Classic -tuntien kävijöille. HUOM! Osallistujien tulee olla täysi-ikäisiä. Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse [email protected]. Workshopin hinta on 39 €.

  • keskiviikkona 7.4.2021 klo 18:30-20:30