Zoom-tunnit

Zoom-tunnit ovat toistaiseksi tauolla. Kiitos ahkerille zoomailijoille!

Tervetuloa mukaan Rock the Polen Zoom-tunneille!

Tarjoamme Rock the Polella mahdollisuuden osallistua osalle tunneistamme kotoa käsin tai mistä päin maailmaa tahansa verkon välityksellä. Zoom-verkkotunnit ovat kausikorttiasiakkaillemme ilmaiset. Muille innokkaille osallistujille tunti maksaa 10€. Myös sarjakorteilla pääsee zoom-tunneille riippumatta miltä toimipisteiltä ne ovat ostettu. Sarjakortilla voit maksaa näyttämällä kortin kameran kautta ohjaajalle ja rastittamalla kortin itse. Julkaisemme ZOOMattavat LIVE-tunnit Facebook-ryhmässä nimeltä ”Rock the Polen ZOOM-tunnit 2022” Mikäli sinulla ei ole Facebook -tiliä ja haluat osallistua tunneillemme, olethan yhteydessä meihin sähköpostitse [email protected]

https://www.facebook.com/groups/1059121381199949

Suora linkki ZOOM-tunnille ilmestyy ryhmään noin 5-10 minuuttia ennen ohjaustunnin alkamista. Rock the Polelta voi tiedustella välinevuokraa kotiin (tankotanssitankoja, fitpole staget, joogablokkeja, jumppamattoja, platform-kenkiä yms.) Mukana on myös ohjaustunteja, joilla ei tarvita tankoa tai muita välineitä. Tunnit on merkitty kalenteriin tähdellä (*).

Rock the Pole Zoom -kertakäynti

Osallistu matalalla kynnyksellä tunneillemme satunnaisesti mistä vain. Kertakäynnin ostat kätevästi verkkokaupastamme ennen tunnin alkua. Rock the Polen Zoom-tunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Helppoa, hauskaa ja tehokasta! Ohjaustunnin hinta on 10 euroa.

MITEN MUKAAN ZOOM-TUNNEILLE?

1) Asenna kännykälle/tietokoneelle ilmainen ZOOM-sovellus. Lisätietoja ja ohjeet löydät täältä: https://zoom.us/

2) Pääset mukaan tunnille suoran linkin kautta yllä mainitussa ryhmässä. Zoom-tunneille ei tarvitse ilmoittautua erikseen, mutta olethan ajoissa! Tunnin ohjaaja ei välttämättä huomaa odotustilan myöhässä saapuvia osallistujia.

3) Jos sinulla on Rock the Polen voimassa oleva kausikortti (1kk / 2kk / 5kk), näytäthän sen pyydettäessä kameralle tai laitat siitä kuvan Zoomin yksityisviestitoiminnon kautta tunnin ohjaajalle.

Jos sinulla on voimassa oleva sarjakortti (5krt / 10krt), rastitathan korttisi ohjaajan pyytäessä kameran edessä.

Jos sinulla on ostettuna Zoom-kertakäynti, laitathan ohjaajalle Zoomin chatissa viestiä asiasta.

4) Varaa tarvittavat välineet kotona ympärillesi ja nauti tunneistamme! 

VOIMASSA OLEVA ROCK THE POLEN KAUSI- TAI SARJAKORTTI: OSALLISTUMINEN ZOOM-TUNNEILLE KORONASULUN 28.12.-10.1.2022 AIKANA

Rock the Pole Helsingin, Lahden ja Tampereen ovien ollessa suljettuina, järjestämme Zoomissa yli 20 upeaa ohjaustuntia teille sinne koteihin.

Mikäli sinulla on Rock the Polen syyskausikortti 2021 tai loppuvuoden kausari 2kk, voit osallistua Zoom-tunneille veloituksetta 10.1.2022 saakka. Emme korvaa muilla tavoin enää sulkupäiviä syyskausikortille.

Mikäli sinulla on hallussasi/verkkokaupasta ostettuna Rock the Polen kevätkausikortti 2022, voit osallistua Zoom-tunneille veloituksetta 1.1.2022 alkaen koko kevätkauden ajan. Jatkamme kevätkausikortin voimassaoloa X saakka (Helsinki, Lahti) / 7.6.2022 saakka (Tampere). Jatkoaika tulee lunastaa myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana ja se ohjeistetaan erikseen kun on tiedossa milloin salit saadaan jälleen avata.

Mikäli sinulla on voimassa oleva kuukausikortti (1kk), hyvitämme sulkupäivät aikaväliltä (1.-24.1.) lisäajan muodossa huomioiden kortin aiemman käytön/viimeisen voimassaolopäivän. Voit osallistua zoom-tunneillemme veloituksetta 28.12.-24.1.2022 välisenä aikana. Jatkoaika tulee lunastaa myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana ja se ohjeistetaan erikseen.

Mikäli sinulla on voimassaoleva sarjakortti (5krt, 10krt), hyvitämme sulkupäivät aikaväliltä (1.-24.1.) lisäajan muodossa huomioiden kortin aiemman käytön/viimeisen voimassaolopäivän. Jatkoaika tulee lunastaa myöhemmin ilmoitettuna ajankohtana ja se ohjeistetaan erikseen. Voit osallistua Zoom-tunneille sarjakorttia rastittamalla, kuten yllä on ohjeistettu tai ostamalla Zoom-kertakäynnin verkkokaupastamme.

Mikäli sinulla on jokin muu tuotteemme, olet epävarma ja haluaisit osallistua Zoom-tunneillemme, olethan meihin yhteydessä sähköpostitse [email protected]

Emme myy Zoom-tunneille tällä hetkellä erillistä kuukausikorttia, mutta mukaan tunnille pääset zoom-kertakäynnin hinnalla (10€). Zoom-tunnit sisältyvät Rock the Polen kausikortteihin (1KK, 2KK, 5KK). Osallistua voi myös sarjakortilla (rasti/kerta).