Zoom-tunnit

Tervetuloa mukaan Rock the Polen Zoom-tunneille!

Tarjoamme Rock the Polella mahdollisuuden osallistua osalle tunneistamme kotoa käsin tai mistä päin maailmaa tahansa verkon välityksellä. Zoom-verkkotunnit ovat kausikorttiasiakkaillemme ilmaiset. Muille innokkaille osallistujille tunti maksaa 10 euroa. Zoom-kertakäynti ostetaan verkkokaupastamme. Myös sarjakorteilla pääsee mukaan zoom-tunneille riippumatta miltä toimipisteiltä ne ovat ostettu. Sarjakorttia näytetään ohjaajalle kamerassa ja kortti rastitetaan itse. Zoom-tunneille varataan paikka etukäteen varausjärjestelmämme kautta viimeistään kuusi (6) tuntia ennen tunnin alkamista. Osallistujille lähetetään tämän jälkeen linkki sähköpostiin.

Huomioithan, että kausikorttiin sisätyvä etu on henkilökohtainen. Ostettu Zoom-kertakäynti on yhden osallistujan maksu.

Mitä tunteja zoomataan?

Tällä hetkellä zoomaamme seuraavat tunnit:

  • Spagaattitunti: maanantaisin klo 19:45-20:45
  • Splits & Bridge: keskiviikkoisin klo 19:30-20:30

Miten mukaan Zoom-tunnille?

1) Asenna kännykälle/tietokoneelle ilmainen ZOOM-sovellus. Lisätietoja ja ohjeet löydät täältä: https://zoom.us/

2) Pääset mukaan tunnille suoran linkin kautta, joka lähetetään sähköpostiisi. Muistathan tarkistaa myös roskapostin! Olethan ajoissa! Tunnin ohjaaja ei välttämättä huomaa odotustilan myöhässä saapuvia osallistujia.

3) Jos sinulla on Rock the Polen voimassa oleva kausikortti (1kk / 2kk / 5kk), näytäthän sen pyydettäessä kameralle tai laitat siitä kuvan Zoomin yksityisviestitoiminnon kautta tunnin ohjaajalle.

Jos sinulla on voimassa oleva sarjakortti (5krt / 10krt), rastitathan korttisi ohjaajan pyytäessä kameran edessä.

Jos sinulla on ostettuna Zoom-kertakäynti, laitathan ohjaajalle Zoomin chatissa viestiä asiasta.

4) Varaa tarvittavat välineet kotona ympärillesi ja nauti tunneistamme! 

Emme myy Zoom-tunneille tällä hetkellä erillistä kuukausikorttia, mutta mukaan tunnille pääset zoom-kertakäynnin hinnalla (10€). Zoom-tunnit sisältyvät Rock the Polen kausikortteihin (1KK, 2KK, 5KK). Osallistua voi myös sarjakortilla (rasti/kerta).