Aerial Arts Showcase

Rock the Pole tankotanssi- ja ilma-akrobatiastudio järjestää jo toista kertaa huippusuositun Aerial Arts Showcase Finland -tapahtuman Helsingissä lauantaina 19.11.2022, Kulttuuritehdas Korjaamon Vaunusalissa! Tapahtumalla haluamme tarjota matalan kynnyksen esiintymis- ja kilpailumahdollisuuden jokaiselle esiintymisestä ja kilpailemisesta kiinnostuneelle. Aerial Arts Showcase on omistettu kokonaan ilma-akrobatialle! Esiintymään pääsee rengastrapetsilla, tankotanssitangoilla, hammockilla, silkillä sekä uudella välineellä – lentävällä tangolla, eli flying polella. Tämän vuoden ripustukset mahdollistavat esiintymisen myös kahdella samalla välineellä saman aikaisesti rengastrapetsi- ja hammock -sarjoissa.

Valittavana on useita esiintymis- ja kilpailusarjoja nuorille ja aikuisille. Showcase -sarjojen pääpaino on esiintymisessä ja osallistujia ei pisteytetä. Aerial Competition -sarjat ovat puolestaan kilpailusarjoja, joissa jokaisessa kolme parhaiten menestynyttä palkitaan. Jokaisessa sarjassa esiintyjät rakentavat koreografiansa valitsemaansa teemaan.

Tapahtuman kattoteemaksi on tänä vuona valikoitunut kiehtova antiikin Kreikan mytologia! Teemat ovat muinaisia jumaluuksia, joita teemavaihtoehdoissa on yhteensä kaksitoista kappaletta. Jokaisessa kategoriassa on tarjottimella neljä eri mytologista hahmoa, joista osallistujat voivat valita mieleisensä esitykseensä kantavaksi teemaksi. Lisätiedot teemoista julkaistaan lähipäivinä. Stay tuned!

Julkaisemme Aerial Arts Showcasen säännöt lauantaina 7.5.2022. Ilmoittautuminen mukaan tapahtumaan avataan maanantaina 9.5.2022 klo 12:00.

Suosittelemme ottamaan seurantaan Rock the Polen verkkosivujen lisäksi tapahtuman oman Instagram-tilin @aerialartsshowcase