Lapset ja nuoret

LIIKUNNAN AVULLA KASVETAAN

TERVETULOA MUKAAN LASTEN JA NUORTEN RYHMIIN ROCK THE POLELLE!

Tästä löydät kurssikuvaukset sekä alempaa sivulta tarjonnan kaupungeittain.

Micro Akrot, 4-6 -vuotiaille

Micro Akrot -kurssi sopii kaikille temppuilusta, pää alaspäin olemisesta ja kiipeilemisestä kiinnostuneille 4-6 vuotiaille lapsille. Kurssilla tutustutaan leikin kautta tankotanssiin, hammock -silkkiin, rengastrapetsiin ja lattialla tehtäviin erilaisiin temppuihin yhdessä muiden kurssilaisten kanssa turvallisessa ympäristössä. Kurssi kehittää kokonaisvaltaisesti lapsen motorisia taitoja sekä kehonhallintaa yhdessä hauskaa pitäen ja leikkien. Micro Akro -kurssi ei vaadi aiempaa laji- tai liikuntataustaa. Kurssilla saa uusia kavereita ja hauskanpito on muutenkin se juttu! Mukaan tarvitsee lyhyet shortsit, juomapullon ja pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Tunneilla ollaan avojaloin. 

Akro Skidit 1, 7-10 -vuotiaille

Akro skidit 1 -kurssi sopii kaikille temppuilusta, pääalaspäin olemisesta ja kiipeilemisestä kiinnostuneille 7-10 vuotiaille lapsille. Kurssilla tutustutaan hauskanpidon kautta tankotanssiin, hammock-silkkiin, rengastrapetsiin ja lattialla tehtäviin erilaisiin temppuihin yhdessä muiden kurssilaisten kanssa turvallisessa ympäristössä. Kurssi kehittää kokonaisvaltaisesti lapsen motorisia taitoja sekä kehonhallintaa yhdessä hauskaa pitäen ja leikkien. Akro skidit -kurssi ei vaadi aiempaa laji- tai liikuntataustaa. Kurssilla saa uusia kavereita ja hauskanpito on muutenkin se juttu! Opetellaan toimimaan ryhmässä ja nautitaan liikkumisen ilosta. Mukaan tarvitsee lyhyet shortsit, juomapullon ja pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Tunneilla ollaan avojaloin. 

Akro Skidit 2, 7-10 -vuotiaille

Akro skidit 2 -kurssi sopii kaikille temppuilusta, pääalaspäin olemisesta ja kiipeilemisestä kiinnostuneille 7-10 vuotiaille lapsille. Akro Skidit 2 -ryhmässä jatketaan välineharjoittelua ja opetellaan jo vähän vaativampia temppuja ja liikesarjoja hauskanpitoa unohtamatta.  Kurssilla harjoittelellaan mm. tankoakrobatiaa, temppuillaan hammock- silkillä ja rengastrapetsilla lattia-akrobatiaa unohtamatta. Kurssi kehittää kokonaisvaltaisesti lapsen motorisia taitoja sekä kehonhallintaa yhdessä hauskaa pitäen ja leikkien. Akro Skidit 2 -kurssille osallistuvien toivotaan osallistuneen Akro Skidit 1 -ryhmään tai muuhun vastaavaan ryhmään. Kurssilla saa uusia kavereita ja hauskanpito on muutenkin se juttu! Opetellaan toimimaan ryhmässä ja nautitaan liikkumisen ilosta. Mukaan tarvitsee lyhyet shortsit, juomapullon ja pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Tunneilla ollaan avojaloin. 

Junnupole 1, 10-15 -vuotiaille

Junnupole 1 -kurssi sopii kaikille temppuilusta, pääalaspäin olemisesta ja kiipeilemisestä kiinnostuneille 10-15 -vuotiaille nuorille. Kurssilla tutustutaan tankotanssiin lajina ja opetellaan erilaisia vauhdikkaita pyörähdyksiä, kiipeämisiä ja hurja määrä siistejä temppuja! Tanssitangon lisäksi tutuksi tulevat myös erilaiset akrobatialiikkeet lattialla yksin ja yhdessä muiden kurssilaisten kanssa. Tankotanssi on hauska harrastus haastaen kehoa kokonaisvaltaisesti kehittäen harrastajan motorisia taitoja sekä kehonhallintaa. Tankotanssi tukee myös nuorten mahdollista muuta lajiharjoittelua monipuolisuudellaan. Junnupole -kurssi ei vaadi aiempaa laji- tai liikuntataustaa. Kurssilla saa uusia kavereita ja hauskanpito on muutenkin se juttu! Kurssilla oppii varmasti paljon uutta, saa onnistumisen kokemuksia sekä pääsee ylittämään itsensä. Mukaan tarvitsee lyhyet shortsit, juomapullon ja pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Tunneilla ollaan avojaloin. 

Junnupole 2, 10-15 vuotiaille

Tämä kurssi on suunnattu nuorille tankoakrobaateille, joilla on jo jonkin verran harrastustaustaa alla. Tankotanssi on hauska harrastus ja se haastaa kehoa kokonaisvaltaisesti kehittäen harrastajan motorisia taitoja sekä kehonhallintaa. Tankotanssi tukee monipuolisuudellaan myös nuorten mahdollista muuta lajiharjoittelua. Kurssilla harjoitellaan keskitason tankotekniikkaa, hiotaan liikkeen puhtautta ja transitioiden sujuvuutta. Lisäksi teemme erilaisia tankotanssia tukevia oheisharjoituksia, kuten akrobatiaa ja ohjattua lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoittelua. Kurssilla opettelemme yhdessä ottamaan kehonhuollon osaksi itsenäistä harjoittelua. Junnupole 2 -kurssille otetaan mukaan vain rajoitetusti osallistujia, jotta oppilaille voidaan tarjota yksilöllistä ohjausta pienryhmässä. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että jokaisella on treeneissä hauskaa ja sieltä lähdetään hyvillä mielin kotiin. Kurssilaisten toivotaan hallitsevan ainakin invertti sekä peruspyörähdyksiä molemmin puolin. Mukaan kurssille tarvitsee lyhyet shortsit, juomapullon ja pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Mukaan kannattaa lisäksi ottaa myös pitkät housut. Tunneilla ollaan avojaloin.​ Ilmoittautumisen yhteydessä pitää tulla ilmi osallistujan nimi, ikä ja huoltajan yhteystiedot. Näiden tietojen lisäksi lyhyt kuvaus osallistujan aikaisemmasta harjoittelusta tangolla. Tämä helpottaa kurssiohjelman suunnittelua. 

Junnupole 3, 12-15 -vuotiaille

Tämä kurssi on suunnattu tavoitteellisesta harjoittelusta kiinnostuneille 12-15 vuotiaille nuorille tankotanssijoille, joilla on jo jonkin verran harrastustaustaa alla. Tankotanssi on hauska harrastus ja se haastaa kehoa kokonaisvaltaisesti kehittäen harrastajan motorisia
taitoja sekä kehonhallintaa. Tankotanssi tukee monipuolisuudellaan myös nuorten mahdollista muuta lajiharjoittelua. Kurssilla harjoitellaan haastavampaa tankotekniikkaa, hiotaan liikkeen puhtautta ja transitioiden sujuvuutta. Lisäksi teemme erilaisia tankotanssia tukevia oheisharjoituksia, kuten akrobatiaa ja ohjattua lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoittelua. Kurssilla opettelemme yhdessä ottamaan kehonhuollon osaksi itsenäistä harjoittelua. 
 
Junnupole 3 -kurssille otetaan mukaan vain rajoitetusti osallistujia, jotta oppilaille voidaan tarjota yksilöllistä ohjausta pienryhmässä. Kaikken tärkeintä kuitenkin on, että jokaisella on treeneissä hauskaa ja sieltä lähdetään hyvillä mielin kotiin. Kurssilaisten toivotaan hallitsevan ainakin invertti, takanoja, perhonen sekä peruspyörähdyksiä molemmin puolin. 
 
Kurssilla oppii varmasti paljon uutta, saa onnistumisen kokemuksia sekä pääsee ylittämään itsensä kannustavassa ja turvallisessa ilmapiirissä.
 
Mukaan kurssille tarvitsee lyhyet shortsit, juomapullon ja pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Mukaan kannattaa lisäksi ottaa myös pitkät housut. Tunneilla ollaan avojaloin.

Ilmoittautumisen yhteydessä pitää tulla ilmi osallistujan nimi, ikä ja huoltajan yhteystiedot. Näiden tietojen lisäksi lyhyt kuvaus osallistujan aikaisemmasta harjoittelusta tangolla. Tämä helpottaa kurssiohjelman suunnittelua. Vastaavia Junnupole 3 -kursseja tullaan
järjestämään myös jatkossa.

Sirkusmix, 10-15 vuotiaille  

Tämä kurssi on suunnattu nuorille temppuilusta, ilma-akrobatiasta, sirkustelusta ja pääalaspäin olemisesta kiinnostuneille nuorille. Sirkus on yhteisöllinen ja monipuolinen harrastus. Kurssilla tutustutaan erilaisiin ilma-akrobatiavälineisiin, kuten rengastrapetsiin, silkkiin, hammock-silkkiin, lattia-akrobatiaan , tankotanssiin ja lentävään tankoon. Sirkusmix -kurssilaisilta ei vaadita aiempaa harrastuneisuutta tai liikuntataustaa, mutta kurssin ohjaaja pystyy tarjoamaan haastavampaa tekemistä jo jonkin verran ilma-akrobatiaa harrastaneille. Ilma-akrobatia on hauska harrastus ja se haastaa kehoa kokonaisvaltaisesti kehittäen harrastajan motorisia taitoja, luovuutta, koordinaatiota, vuorovaikutustaitoja sekä kehonhallintaa. Sirkus ja ilma-akrobatia tukevat monipuolisuudellaan myös nuorten mahdollista muuta lajiharjoittelua.

Välineharjoittelun lisäksi kurssilla tehdään erilaisia ilma-akrobatiaa tukevia oheisharjoituksia, kuten lihaskunto- sekä liikkuvuusharjoittelua. Kurssilla opettelemme yhdessä ottamaan kehonhuollon osaksi itsenäistä harjoittelua. Sirkusmix -kurssille otetaan mukaan vain rajoitetusti osallistujia, jotta oppilaille voidaan tarjota myös yksilöllistä ohjausta. Kaikkein tärkeintä kuitenkin on, että jokaisella on treeneissä hauskaa ja sieltä lähdetään hyvillä mielin kotiin.

Mukaan kurssille tarvitsee lyhyet shortsit, pitkät ihon myötäiset housut, juomapullon ja pienen pyyhkeen välineiden putsaamista varten. Tunneilla ollaan avojaloin.

Ilmoittautumisen yhteydessä pitää tulla ilmi osallistujan nimi, ikä ja huoltajan yhteystiedot. Kuulemme mielellämme myös kurssilaisen mahdollisesta aiemmasta harrastustaustasta mikäli sellaista on.

Huomioithan, että syyslomaviikolla 42 (viikko 17.-21.10.2022) ei ole harjoituksia Helsingissä ja Tampereella. Syyslomaviikolla 43 (viikko 24.-28.10.2022) ei ole harjoituksia Kouvolassa tai Lahdessa.

HELSINKI


Kaikki Helsingin lasten ja nuorten kurssimme järjestetään Aerial Home Havenin toimipisteellä Kalasatamassa aivan metroaseman vieressä, os. Hermannin Rantatie 2 B. Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut kursseista sähköpostitse [email protected]

Micro Akrot, 4-6 vuotiaille hinta: 189 €

lauantaisin 27.8.-17.12.2022 (15 krt) klo 9:45-10:30 (huom! EI harjoituksia lauantaina 19.11.)

Akro skidit 1, 7-10 -vuotiaille hinta: 219€

 • sunnuntaisin 28.8.-18.12.2022 (15 krt) klo 10:00-11:00  (uusille harrastajille! Ei tarvitse olla aiempaa kokemusta ilma-akrobatiasta. Huom! EI harjoituksia sunnuntaina 20.11.) 
 • sunnuntaisin 28.8.-18.12.2022 (15 krt) klo 11:15-12:15 (kevätkaudella 2022 Akroskidit 1 -ryhmässä harrastaneille tai vähän ilma-akrobatiaa tehneille harrastajille. Huom! EI harjoituksia sunnuntaina 20.11.)

Akro skidit 2, 7-10-vuotiaille hinta: 219 €

 • sunnuntaisin 28.8.-18.12.2022 (15 krt) klo 12:30-13:30 (”vanhoille” harrastajille, kysy sähköpostitse mikä ryhmä soveltuu lapsellesi parhaiten. Huom! EI harjoituksia sunnuntaina 20.11.)

Akro Skidit 3, 7-10-vuotiaille hinta: 219 €

 • sunnuntaisin 28.8.-18.12.2022 (15 krt) klo 13:45-14:45 (”vanhoille” harrastajille, haastavin Akro skidit ryhmämme. Kysy sähköpostitse mikä ryhmä soveltuu lapsellesi parhaiten. Huom! EI harjoituksia sunnuntaina 20.11.) 

Junnupole 1, 10-15 -vuotiaille hinta: 219 €

 • lauantaisin 27.8.-18.12.2022 (15 krt) klo 10:45-11:45 (huom! EI harjoituksia lauantaina 19.11.) 
 • tiistaisin 23.8.-13.12.2022 (15 krt) klo 16:00-17:00 (huom! EI harjoituksia 6.12.) 

Junnupole 2, 10-15-vuotiaille, hinta: 219 €

 • keskiviikkoisin 24.8.-7.12.2022 (15 krt) klo 16:15-17:15 TÄYNNÄ
 • torstaisin 25.8.-8.12.2022 (15 krt) klo 16:00-17:00 

Rock the Pole training team, 10-17-vuotiaille nuorille, ryhmä 3 (lue lisää Training Team-välilehdeltä)

Ryhmä on suunnattu erityisesti kilpailemisesta ja esiintymisestä kiinnostuneille nuorille.

 • sunnuntaisin  21.8.-18.12.2022 klo 15:00-16:30

LAHTI

Lahden toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Vesijärvenkatu 27. Käynti tapahtuu Sammonkadun puolelta. Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut kursseista sähköpostitse [email protected]

Micro Akrot, 4-6 vuotiaille hinta: 189 €

 • lauantaisin 27.8.-18.12.2022 (15 krt) klo 10:00-10:45 (huom! EI harjoituksia lauantaina 19.11.) 

Akro skidit 1 ja 2, 7-10-vuotiaille hinta: 219 €

 • lauantaisin 27.8.-18.12.2022 (15 krt) klo 11:00-12:00 (huom! EI harjoituksia lauantaina 19.11.) 

Junnupole 1 ja 2, 10-15 -vuotiaille hinta: 219 €

 • maanantaisin 29.8.-12.12.2022 (15 krt) klo 17:15-18:15

KOUVOLA

Kouvolan toimipiste sijaitsee osoitteessa Kotkankallionkatu 23. Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut kursseista sähköpostitse [email protected]

Akro skidit 1, 7-10-vuotiaille, hinta: 219 €

 • lauantaisin klo 10:45-11:45, 27.8.-17.12.2022 (EI TUNTEJA 19.11.)

Akro skidit 2, 7-10-vuotiaille, hinta: 219 €

 • lauantaisin klo 12:00-13:00, 27.8.-17.12.2022 (EI TUNTEJA 19.11.)

Junnupole 1, 10-15 -vuotiaille, hinta: 219 €

 • lauantaisin klo 13:15-14:15, 27.8.-17.12.2022 (EI TUNTEJA 19.11.)

Junnupole 2, 10-15 -vuotiaille, hinta: 249 €

 • maanantaisin klo 16:30-17:30, 22.8.-12.12.2022

Junnupole 3, 10-15-vuotiaille, hinta: 249 €

 • keskiviikkoisin  klo 16:30-17:30, 24.8.-14.12.2022

TAMPERE

Tampereen toimipiste sijaitsee osoitteessa Hatanpään valtatie 34 D. Sitovat ilmoittautumiset ja tiedustelut kursseista sähköpostitse [email protected]

Micro Akrot, 4-6 -vuotiaille, hinta: 189 €

 • tiistaisin 23.8.-13.12.2022 klo 16:15-17:15 (EI harjoituksia 6.12.!)

Akro Skidit 1, 7-10-vuotiaille hinta: 219 €

 •  sunnuntaisin 27.8.-11.12.2022 klo 15:00-16:00

Akro Skidit 2, 7-10-vuotiaille hinta: 219 €

 •  sunnuntaisin 27.8.-11.12.2022 klo 16:05-17:05

Junnupole 1, 10-15-vuotiaille (syksyllä aloittavat) hinta: 219 €

 • torstaisin 25.8.-8.12.2022 klo 16:15-17:15

Junnupole 2, 10-15-vuotiaille (keväällä aloittaneet) hinta: 219 €

 • perjantaisin 26.8.-9.12.2022 klo 16:15-17:15 

Sirkusmix, 10-15-vuotiaille hinta: 219 €

 • maanantaisin 22.8.-5.12.2022 klo 16:15-17:15