KOUVOLAN KURSSIT

Tankotanssin alkeiskurssit

Tervetuloa tutustumaan tankotanssiin viiden (5) kerran alkeiskurssille Suomen ensimmäiseen tankotanssikouluun!

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi. Tunneilla on sama opettaja ja käydään järjestelmällisesti ja oppilaiden tasoon sopivasti alkeistason liikkeet läpi. Kurssi on suunnattu etenkin ensikertalaisille tai muutaman kerran tangolla käyneille.

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin. Sitovat ilmoittautumiset mukaan kurssille täältä!

Hinta: 79 €

Alkeiskurssien ajankohdat:

 • tiistaisin 10.1.-7.2.2023 klo 17:15-18:15
 • perjantaisin 24.2.-24.3.2023 klo 18:40-19:40 
 • perjantaisin 28.3.-25.4.2023 klo 17:15-18:15

Voit tutustua meihin myös täällä Facebookissa Rock the Pole Kouvola sekä Instagramissa @rockthepole_kouvola

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus Rock the Polelle!

Tankotanssin jatkokurssit

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi ja vahvistaa aiemmin oppimaasi tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä. Kurssi on suunnattu etenkin niille, jotka ovat jo käyneet lyhyen alkeiskurssin tai osallistuneet muutamille alkeistason irtotunneille. Jatkokurssilla jatkamme mm. invertin ja layoutin parissa opettelemalla myös niiden variaatioita sekä tutustumme uusiin liikkeisiin kuten esimerkiksi takanojaan ja spinnicomboihin.

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Kurssin hinta on 79 euroa ja se on kestoltaan viisi (5) kertaa. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Jatkokurssien ajankohdat:

 • perjantaisin 13.1.-10.2.2023 klo 18:40-19:40
 • tiistaisin 21.2.-21.3.2023 klo 17:15-18:15
 • perjantaisin 31.3.-5.5.2023 klo 18:40-19:40 (ei tuntia pitkäperjantaina 7.4)

Rengastrapetsin alkeiskurssi

Rengastrapetsi on monipuolinen sirkusväline, jossa yhdistyvät ilma-akrobatia, tanssillisuus sekä kehonhallinta. Rengastrapetsitreeni vahvistaa erityisesti ylä- ja keskivartalon lihaksia. Tällä intensiivisellä alkeiskurssilla tutustutaan rengastrapetsin perustekniikkaan. Kurssi sopii ensikertalaiselle tai muutaman kerran rengastunnilla käyneelle. Tunnit sisältävät rengastekniikan lisäksi aina lämmittelyosion sekä lopuksi lyhyet palauttavat venyttelyt. Kurssilla opit muun muassa erilaisia nousuja renkaalle, balansseja sekä voima- ja notkeusliikkeitä. Asentoja ja liikkeitä kokeillaan ensin staattisesti, mutta myöhemmin myös pyörien. Lopuksi opetellaan pieni yhdistelmä kurssilla opituista liikkeistä. Tunneille kannattaa pukeutua pitkiin housuihin ja varautua myös pitkähihaisella paidalla sekä juomapullolla.

Kurssin hinta on 79 euroa ja se on kestoltaan viisi (5) kertaa.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Rengastrapetsin alkeiskurssin ajankohdat:

 • Tulossa myöhemmin! 

Rengastrapetsin jatkokurssi


Rengastrapetsi on monipuolinen sirkusväline, jossa yhdistyvät ilma-akrobatia, tanssillisuus sekä kehonhallinta. Rengastrapetsitreeni vahvistaa erityisesti ylä- ja keskivartalon lihaksia. Tällä jatkokurssilla syvennytään rengastrapetsin saloihin ja kokeillaan haastavampia variaatioita ja jatko-osia jo opituista liikkeistä. Kurssi sopii alkeiskurssin käyneelle tai aikaisemmin säännöllisesti rengastunnilla harjoitelleelle. Tunnit sisältävät rengastekniikan lisäksi aina lämmittelyosion sekä lopuksi lyhyet palauttavat venyttelyt. Asentoja ja liikkeitä kokeillaan ensin staattisesti, mutta myöhemmin myös pyörien. Lopuksi opetellaan pieni yhdistelmä kurssilla opituista liikkeistä. Tunneille kannattaa pukeutua pitkiin housuihin ja varautua myös pitkähihaisella paidalla sekä juomapullolla.

Kurssin hinta on 79 euroa ja se on kestoltaan viisi (5) kertaa. Ilmoittaudu mukaan tästä!

Rengastrapetsin jatkokurssin ajankohdat:

 •  Tulossa myöhemmin!   

Twerk-kurssi

Tätä on toivottu ja odotettu! Twerk on tanssilaji, joka keskittyy lantion alueen liikkeeseen, ja mikä tärkeintä, se on älyttömän hauskaa! Twerkin juuret ovat peräisin erilaisista afroamerikkalaisista ja afrikkalaisista tansseista. Twerkin juuria ei voida liittää ainoastaan yhden alueen tai kulttuuriperinteen tansseihin, sillä orjuuden myötä Afrikan eri maiden, kulttuurien ja heimojen kulttuuriperinteeseen liittyvät tanssit ovat sekoittuneet keskenään.

Twerk -kurssi kestää viisi kertaa, jonka aikana käydään läpi ja toistetaan twerkin perusliikkeitä ja -tekniikoita sekä rakennetaan opituista liikkeistä koreografiaa. Et tarvitse aiempaa taustaa, vaan käymme kaiken tarvittavan läpi tunnilla. Tule rohkeasti mukaan: täältä ei hikeä tai naurua puutu!

Varustus: polvisuojat tai säärystimet, mukavat housut tai sortsit, jotka antavat pyllyn liikkua sekä juomapullo. Kengät eivät ole pakolliset.

Kurssin hinta on 65 euroa ja se on kestoltaan viisi (5) kertaa. Ilmoittaudu mukaan tästä!

 •  torstaisin 12.1.-9.2.2023 klo 19:45-20:45

Bridge-kurssi

Tällä kurssilla tavoitteena on parantaa kehon liikkuvuutta taaksetaivutusten suuntaan. Kurssin ajatuksena on kehon vahvistaminen ja liikkuvuuden edistäminen kaikkien taaksetaivutukseen vaadittavien osa-alueiden osalta. Kurssin keskiössä on yläselän ja lantion alueen liikkuvuus. Liikkuvuusharjoittelun lisäksi keskitymme vahvistamaan lihaksia, jotka kannattelevat kehoa taaksetaivutuksissa. Kurssille mukaan voit tulla kuntotasosta ja venyvyydestä riippumatta, sillä jokaisesta harjoitteesta löydetään varmasti jokaiselle sopiva progressio! Tämä kurssi sopii kaikille tavoitetta kaipaaville venyttelijöille, oli haaveena sitten silta tai vaikka koskettaa varpailla omaa päälakea, kurssi tarjoaa jokaiselle jotakin ihan vasta-alkajista edistyneempiin. Tarvitset mukaan vain mukavat ja joustavat vaatteet sekä juomapullon.

Kurssin hinta on 59 euroa ja se on kestoltaan viisi (5) kertaa.

Bridge-kurssien ajankohdat:

 • Tulossa myöhemmin!

Spagaattikurssi

Tämä kurssi sopii kaikille tavoitetta kaipaaville venyttelijöille, jotka toivovat lantion, lonkkien ja reisien alueelle lisää notkeutta ja liikkuvuutta. Kurssi sopii jokaiselle kuntotasosta tai venyvyyden lähtötilanteesta riippumatta. Erilaiset kurssilla tehtävät progressiot tuovat asteittain venyvyyttä kaikkiin lihasryhmiin, joita spagaatin tekeminen vaatii ja vievät kurssilaista asteittain lähemmäksi omaa tavoitetta, olipa se sitten varpaiden koskettaminen tai ylispagaatti. Kurssilta saat myös paljon hyviä vinkkejä omatoimiseen liikkuvuusharjoitteluun. 

Spagaattikurssille tarvitse mukaan lämpimät ja mukavat vaatteet. Suosittelemme ottamaan mukaan myös sukat sekä juomapullon.

Kurssin kesto on yhteensä viisi (5) harjoituskertaa (60min). Kurssin hinta on 59 €.

Spagaattikurssin ajankohta:

 • Tulossa myöhemmin!