Pole Classic

Rock the Polen Pole Classic -tuntimme on omistettu kokonaan platform-kenkien kanssa tanssimiselle ja kenkätekniikan harjoittelulle. Tarjoamme sopivan tasoisia Pole Classic tunteja jokaiselle. Tervetuloa!


Pole Classic: Startti

Tervetuloa mukaan Pole Classic -tunneillemme! Tämä tunti on ensikosketuksesi platform-kenkiin ja niiden kanssa liikkumiseen. Harjoittelemme tunnilla perustekniikkaa kenkien kanssa; kävelyä, liikkumista, lattiatyöskentelyn alkeita sekä peruspyörähdyksiä. Tällä tunnilla ei tanssita koreografiaa. Suosittelemme osallistumaan muutamille ei kengillä harjoiteltaville tankotanssitunneille ennen tätä tuntia (Startti, Tek 1), jotta saat tunnista mahdollisimman paljon irti.Mitä tarvitse mukaan? Polvisuojat/pitkät sukat/säärystimet polvia suojaamaan, platform-kengät, tankopyyhe, juomapullo ja tankoiluun soveltuvat vaatteet. Suosittelemme ottamaan mukaan lyhyet shortsit, mutta myös pitkät housut.Mikäli et omista kenkiä, ei huolta! Rock the Pole vuokraa kenkiä sekä polvisuojia. Startti-tunnilla saat myös hyviä vinkkejä sopivien kenkien valintaan.

Pole Classic: Heels tech 1, 2 ja 3

Harjoittelemme Pole Classic-tekniikkaa kolmella eri tasolla: tech 1, tech 2 ja tech 3. Tekniikkatunneilla tutuksi tulevat mm. bodyrollit, legwavet, heel clackit, piruetit, akrobaattiset liikkeet, kauniit poset sekä kekseliäät useassa tasossa liikkuvat sarjat, joissa hyödynnetään niin tankoa kuin lattiaa.Heels tech 1:llä harjoitellaan lattiatyöskentelyn perusteita, erilaisia spinnejä sekä pitoja ja yhdistellellään jo opittuja asioita lyhyiksi sarjoiksi. Opit tällä tuntitasolla mm. timanttijalat, erilaisia legwaveja sekä skorpionisukelluksen!

Heels tech 2:lla syvennetään jo olemassa olevaa osaamista ja keskitytään linjauksiin sekä yksityiskohtiin. Tällä tasolla harjoitellaan keskitason classic-tekniikkaa. Tutuksi tulevat mm. kyykkypiruetti sekä haastavammat bodyrollit. Suosittelemme harjoittelua Rock the Polen Tek 1-2/Tek 2 -tason (keskitaso) tunneilla ennen heels tech 2:lle osallistumista.

Heels tech 3 on haastavin classic-tekniikkatuntimme. Tällä tunnilla tutuksi tulevat erilaiset kehonhallintaa tarvittavat liikkeet , dropit, pidemmät ja haastavammat sarjat sekä IG-trendien mukaiset uudemmat liikkeet. Osallistuessasi heels tech 3:lle, hallitsethan ainakin timantin, piruetin kengillä ja tiedät miten kenkiä käytetään (tiedät milloin nilkkaa ojennetaan ja miten ollaan varpaillaan sekä liu’utaan platformin päällä). Huomioithan, että tekniikkatuntimme, joissa ei käytetä kenkiä, tukevat hyvin myös platform-kengillä harjoittelua. Korkeammille tasoille siirryttäessä olisi hyvä hallita alemmilla tasolla harjoiteltavat asiat.

Pole Classic: Choreo

Tämä classic-tunti on omistettu koreografian harjoittelulle erilaisia tyylilajeja mukaillen. Choreo tunneilla tekniikkatunneilla opitut asiat yhdistyvät koreografiaan ja tunnin pääpaino on tanssimisessa, luovuudessa ja ilmaisussa. Tunnin taso on avoin, mutta suosittelemme kokemusta heels tech-tunneilta. Tunnille voi osallistua myös ilman kenkiä. Koreografiasta riippuen tällekin tunnille kannattaa ottaa mukaan lyhyet sekä pitkät housut.

Pole Classic: Tech & Choreo

Tech & Choreo -tunnit yhdistelevät nimensä mukaisesti tekniikkaa sekä koreografian harjoittelua platform-kengillä. Tunnin taso on avoin ja harjoiteltavia liikkeitä voidaan helpottaa/vaikeuttaa oppilaiden tason mukaan. Tunnille voi osallistua myös ilman kenkiä. Koreografiasta riippuen tällekin tunnille kannattaa ottaa mukaan lyhyet sekä pitkät housut.