Kehonhuolto & venyttely

Spagaattitunti

Spagaattitunnilla keskitytään jalkojen venyttämiseen joka suuntaan. Tunti sopii sinulle, vaikka spagaatti olisi vasta unessa ilmestynyt haave tai vaikka se olisi mennyt ns. pohjaan jo monet vuodet. Tunnilla opetetaan spagaatin oikea asento ja saat hyviä venyttelyvinkkejä kotiin vietäväksi. 

Splits & bridge

Splits & bridge -tunnilla keskitymme selän ja hartioiden taaksepäin taivutuksiin sekä spagaatteihin. Tunnilla tähdätään maksimivenyvyyteen, jokaisen osallistujan oman kehon liikkuvuuden rajoissa. Tunti alkaa lämmittelyn jälkeen huolellisilla spagaattivenytyksillä. Spagaatissa tarvitsemasi lihakset käydään yksitellen läpi. Tunnin toinen puolisko keskittyy voimistelusta tuttuihin selkävenytyksiin, joiden avulla saat hyvät lähdöt notkeusakrobatian harjoittamiseen. Mikäli haaveenasi on siis spagaatti kaikkiin suuntiin, silta tai vaikkapa tangolla cocoon, on tämä tunti sinua varten! Tunti soveltuu kaiken tasoisille treenaajille. Tunnilla toistetaan samoja liikkeitä, jotta omaa kehitystä on helpompi seurata. 

FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa.Keskitymme parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin aktiivisin venytyksin nivelten täysiä liikeratoja käyttäen, hyvällä kehon kannatuksella ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen.Teemme tarkasti kehon yleisimpiin heikkoihin ja kireisiin alueisiin suunnattuja liikehallinta- ja liikkuvuusharjoitteita. Hyödynnämme hierontapalloa faskiakerrosten välisen liukumisen lisäämiseksi ja faskioiden nesteyttämiseksi.Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.