Rengastrapetsi

Rengastrapetsi: ALKEET

Rengastrapetsi on renkaan muotoinen metallinen trapetsi ilma-akrobatiaan ja monipuoliseen harjoitteluun! Rengastrapetsi kehittää erityisesti käsien sekä keskivartalon lihaksia sekä kehonhallintaa.

Tällä tunnilla tutustumme rengastrapetsin alkeisiin, kuten erilaisiin nostoihin ja taittoihin turvallisesti ammattitaitoisen ohjaajan opastamana. Tunnilla harjoittellaan myös ensimmäiset näyttävät temput, joista voi ottaa hienoja kuvia muistoksi.

Kaiken tasoiset liikkujat ovat tervetulleita mukaan tunnille. Treenilaukkuun kannattaa pakata pitkät ihon myötäiset housut tuntia varten. Sopii myös ensikertalaisille!

Huom! Tunnilla väline mahdollisesti jaetaan toisen osallistujan kanssa.

Rengastrapetsi: KESKITASO

Rengastrapetsin keskitason tunnilla opetellaan uutta ja hiotaan sekä yhdistellään tuttuja liikkeitä lyhyiksi sarjoiksi. Keskitasolla lisätään myös tuttuihin liikkeisiin notkeusefektejä sekä hiotaan tekniikkaa puhtaammaksi. Tutuiksi tulevat myös uudet poistumiset renkaalta ja aloitetaan droppien, eli pudotusten harjottelu. Lisäksi rengastrapetsin keskitason tunnilla keskitytään liikkeiden ja siirtymien sulavuuteen.

Tunti soveltuu parhaiten jo renkaan alkeet hallitseville akrobaateille.

Huom! Tunnilla väline mahdollisesti jaetaan toisen harrastajan kanssa.

Rengastrapetsi: JATKO

Jatkotason tunti on haastavin rengastuntimme. Tällä tunnilla kasvatetaan liikepankkia entisestään ja harjoitellaan erilaisia tekniikkaa, kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä voimaa vaativia sarjoja. Lisää hauskaa ja haastetta saadaan aikaan sviveleillä, joidenka avulla renkaat voidaan laittaa pyöriviksi.

Tunti soveltuu mainiosti myös keskitason harrastajille ja ohjaaja voi antaa useamman eri vaihtoehdon osallistujien taitotason mukaan.

Huom! Tunnilla väline mahdollisesti jaetaan toisen harrastajan kanssa.