Aerial Yoga

Rock the Polen Aerial Yoga tunneilla keho, sielu ja mieli lentävät! Aerial Yoga yhdistää perinteisen joogaharjoittelun ilma-akrobatiaan. Harjoituksessa käytetään apuna kangaslenkkiä eli hammockia, johon voidaan turvallisesti tukea kehon paino. Anna rauhoittava hetki itsellesi arjen hektisyyden ja ärsykkeiden keskellä.

Aerial Yoga -tunnin keskiössä on monipuolinen ja rauhallinen asanaharjoitus, joka sopii jokaiselle. Osa harjoituksista voidaan tehdä hammockin sijaan perinteisesti lattialla. Aerial Yoga -harjoitukset rauhoittavat, huoltavat kehoa lempeästi sekä lisäävät liikkuvuutta ja lihasvoimaa.

Tunnille kannattaa ottaa mukaan pitkät, ihonmyötäiset housut ja vähintään kainalot peittävä paita. Voit ottaa tunnille mukaan myös oman joogamaton.

Poistathan ennen tuntia korut, kellot, näkyvät lävistykset ja hiuskoristeet, jotka voivat vahingoittaa sinua tai kangasta harjoituksen aikana. Lohjenneet kynnet kannattaa leikata. Suosittelemme puhdistamaan myös jalat ennen tuntia, jotta kangas säilyy puhtaana ja miellyttävänä käyttää.