LAHDEN KURSSIT

Tankotanssin alkeiskurssit

Tervetuloa tutustumaan tankotanssiin viiden (5) kerran alkeiskurssille Suomen ensimmäiseen tankotanssikouluun!

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi. Tunneilla on sama opettaja ja käydään järjestelmällisesti ja oppilaiden tasoon sopivasti alkeistason liikkeet läpi. Kurssi on suunnattu etenkin ensikertalaisille tai muutaman kerran tangolla käyneille.

Mikäli varaat samaan aikaan paikan tankotanssin alkeis- ja jatkokurssille, saat molemmat yhteishintaan 145€ (norm 178€).

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]

Hinta: 89 € (alkeis- ja jatkokurssi samaan aikaan varattuna 145 €)

Alkeiskurssien ajankohdat:

  • perjantaisin 4.11.-2.12.2022 klo 20-21 TÄYNNÄ

Voit tutustua meihin myös täällä Facebookissa Rock the Pole Lahti sekä Instagramissa @rockthepole_lahti

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus Rock the Polelle!

Tankotanssin jatkokurssit

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi ja vahvistaa aiemmin oppimaasi tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä. Kurssi on suunnattu etenkin niille, jotka ovat jo käyneet lyhyen alkeiskurssin tai osallistuneet muutamille alkeistason irtotunneille. Jatkokurssilla jatkamme mm. invertin ja layoutin parissa opettelemalla myös niiden variaatioita sekä tutustumme uusiin liikkeisiin kuten esimerkiksi takanojaan ja spinnicomboihin.

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Kurssin hinta on 89 euroa ja se on kestoltaan viisi (5) kertaa. Ilmoittaudu mukaan: [email protected]

Jatkokurssien ajankohdat:

  • keskiviikkoisin 23.11.-21.12.2022 klo 18.15-19.15
  • perjantaisin 9.12.2022-6.1.2023 klo 20-21

Pole Classic: Startti -viikonloppukurssi

Pole Classic: Startti -viikonloppukurssilla tutustutaan platform-kengillä tanssittavaan tankotanssityyliin ja platform-kenkätekniikkaan. Tämä viikonloppukurssi voi olla ensikosketuksesi platform-kenkiin ja niiden kanssa liikkumiseen tanssisalissa. Viikonloppukurssilla harjoitellaan perustekniikkaa kenkien kanssa; kävelyä, liikkumista, lattiatyöskentelyn alkeita sekä erilaisia peruspyörähdyksiä. Kurssin ensimmäisenä päivänä liikkeitä harjoitellaan yksittäin, mutta toisena päivänä opittuja asioita yhdistellään jo pidemmiksi sarjoiksi ja lyhyiksi koreografioiksi musiikkiin. Pole Classic -viikonloppukurssilla otetaan tyylilajin perusteet intensiivisesti haltuun ja tämän jälkeen harjoittelua voi jatkaa studion Pole Classic -viikkotunneilla. Vaikka tanssityylin alkeet olisivatkin jo hallussa, kurssille voi tulla kertaamaan ja syventämään jo olemassa olevaa osaamista.

Kurssille tarvitsee mukaan polvisuojat tai pitkät sukat/säärystimet polvien suojaksi, platform-korkokengät, pieni pyyhe tangon putsaamista varten, lyhyet shortsit ja pitkät housut alkulämmittelyyn. Mikäli et omista oikeanlaisia kenkiä, voit vuokrata sellaiset Rock the Polelta. Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse ennen kurssin alkamista ja kerrot kengän kokosi. Pole Classic: Startti -kurssilta saat myös hyviä vinkkejä sopivien kenkien valintaan.

Kurssin ohjaa taitava ja pidetty ohjaajamme Mira Kylmämaa. Miralle on tärkeää, että tanssisalissa on kannustava ja rento tunnelma. Mira painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, mutta haluaa kannustaa oppilaitaan itseilmaisuun ja tukea jokaista löytämään oman persoonallisen tyylinsä.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: [email protected]. Kurssin hinta on 49 €.

  • Tulossa myöhemmin!

Burleskitanssikurssi

Burleskitanssi on tanssillista liikuntaa, joka ammentaa tyylinsä burleskin liikekielestä. Lajin ovat kehittäneet Suomiburleskin pioneerit Bettie Blackheart (Petra Innanen) ja Tinker Bell (Ruska Schönberg). Burleskitanssi ei ole sama asia kuin esittävä burleski, eikä tunneilla riisuuduta. Tuntiin sisältyy lämmittelyä, tekniikka (jossa opetellaan tyypillisiä liikkeitä ja liikesarjoja), ilmaisuharjoituksia, kehonhallintaa ja -huoltoa sekä lihaskuntoa. Kurssin aikana harjoittelemme koreografian, johon saatetaan tuoda mukaan myös burleskista tuttuja asusteita kuten hanskoja. Sinun EI kuitenkaan tarvitse olla tanssitaustainen tai tietää burleskista mitään – kaikki ovat tervetulleita ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta. Tervetuloa mukaan sheikkaamaan, hikoilemaan ja pitämään kivaa! Tunnille tarvitset mukavat vaatteet, joissa on helppo liikkua, sekä vesipullon. Voit tanssia paljain jaloin tai sisätanssikengissä.

Ohjaaja Piia on pitkän linjan esiintyjä, jolla on kokemusta niin teatterista kuin konserttilavoiltakin. Tanssijana hän on treenannut lukuisa eri lajeja ja ohjaajana työskentely on kulkenut mukana treenaamisen ohessa. Piialle parasta tanssissa on pystyä ”piirtämään” omalla vartalollaan tarina ja kertoa se kehon liikkeellä. Burleskissa taidemuotona häntä kiehtoo sen moniulotteisuus, vahva sensuaalisuus sekä lavahahmoon heittäytyminen pilke silmäkulmassa. Tanssitunneillaan Piia kannustaakin ensisijaisesti leikkisyytteen ja heittäytyy aina 200% myös itse. Life is meant to be fun!
Piia on mukana Lahti Burlesque Ry:ssä, joka on Lahden seudulla burleskitapahtumia ja -opetusta järjestävä yhdistys. https://www.lahtiburlesque.com/

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: [email protected]. Kurssin hinta on 89 €.

Kursseilla tehdään eri koreografiaa, eli voi tulla mukaan vain yhdelle kurssille tai osallistua vaikka kaikkiin!

  • Tulossa taas myöhemmin!

Twerk-kurssi

Twerk on nouseva trendilaji tanssimaailmassa keskittyen lantion alueen liikkeeseen, ja mikä tärkeintä, se on älyttömän hauskaa! Twerkin juuret ovat peräisin erilaisista afroamerikkalaisista ja afrikkalaisista tansseista. Twerkin juuria ei voida liittää ainoastaan yhden alueen tai kulttuuriperinteen tansseihin, sillä orjuuden myötä Afrikan eri maiden, kulttuurien ja heimojen kulttuuriperinteeseen liittyvät tanssit ovat sekoittuneet keskenään.

Twerk -kursseilla käydään läpi ja toistetaan twerkin perusliikkeitä ja -tekniikoita sekä rakennetaan opituista liikkeistä koreografiaa tyylilajeja vaihdellen (dancehall, hip hop, afrobeats). Et tarvitse aiempaa taustaa, vaan käymme kaiken tarvittavan läpi tunnilla. Tule rohkeasti mukaan tanssibileisiin, täältä ei hikeä tai naurua puutu! Otathan polvisuojat mukaan! Tunnille sopii parhaiten housut tai shortsit, jotka eivät estä liikkumista ja ovat mukavat päällä. Kengät eivät ole pakolliset.

Kurssien ohjaaja Maria Kärhä on tanssinut lapsesta asti. Marian tanssitausta on koostunut lähinnä street-lajeista ja hän on opiskellut mm. dancehall, twerk ja afrobeats -tyylejä. Maria on iloinen ja kannustava opettaja, jolle tärkeintä on tanssin ilo ja vapaus tanssia juuri omalla tyylillä.

Voit osallistua halutessasi vaikka kaikille kevätkauden Twerk -kursseille, sillä koreografiat eivät ole kursseilla samat.

Ilmoittaudu sähköpostitse [email protected]. Kurssin hinta on 75€.

  • Tulossa jälleen myöhemmin!