LAHDEN KURSSIT KESÄ/SYKSY 2021

Tankotanssin alkeiskurssit

Tervetuloa tutustumaan tankotanssiin viiden (5) kerran alkeiskurssille Suomen ensimmäiseen tankotanssikouluun!

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi. Tunneilla on sama opettaja ja käydään järjestelmällisesti ja oppilaiden tasoon sopivasti alkeistason liikkeet läpi. Kurssi on suunnattu etenkin ensikertalaisille tai muutaman kerran tangolla käyneille.

Mikäli varaat samaan aikaan paikan tankotanssin alkeis- ja jatkokurssille, saat molemmat yhteishintaan 145€ (norm 178€).

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]

Hinta: 89 € (alkeis- ja jatkokurssi samaan aikaan varattuna 145 €)

Alkeiskurssien ajankohdat:

  • tiistaisin 4.5.-25.5.2021 klo 20:00-21:00
  • sunnuntaisin 9.5.-6.6.2021 klo 12.15-13.15
  • tiistaisin 6.7.-3.8.2021 klo 20:00-21:00

Voit tutustua meihin myös täällä Facebookissa Rock the Pole Lahti sekä Instagramissa @rockthepole_lahti

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus Rock the Polelle!

Tankotanssin alkeet – viikonlopun intensiivikurssi

Haluatko oppia tankotanssin alkeet nopeasti? Onko sinulla haasteita sitoutua viikottaiselle vakituiselle kurssipaikalle? Tankotanssin alkeet – Viikonlopun intensiivikurssi on vastaus edellä esitettyihin kysymyksiin.Tämä kurssi sopii sinulle, joka haluat perehtyä nopeasti yhden viikonlopun aikana tankotanssin perusteisiin. Intensiivinen kurssiviikonloppu pitää sisällään yhteensä neljä tuntia opetusta. Tutuksi tulevat mm. monet alkeistason pyörähdykset, erilaiset pidot sekä ensimmäinen pääalaspäin tehtävä liike; invertti. Viikonlopun intensiivikurssin käytyäsi voit osallistua suoraan tekniikka 1-tason (Tek 1) viikkotunneillemme tai suunnata vaihtoehtoisesti jatkokurssille.Mukaan tarvitset lyhyet shortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]

Hinta: 75 €

Intensiivikurssin ajankohdat:

  • 31.7-1.8.2021 klo 10:00-12:00

Tankotanssin jatkokurssit

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi ja vahvistaa aiemmin oppimaasi tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä. Kurssi on suunnattu etenkin niille, jotka ovat jo käyneet lyhyen alkeiskurssin tai osallistuneet muutamille alkeistason irtotunneille. Jatkokurssilla jatkamme mm. invertin ja layoutin parissa opettelemalla myös niiden variaatioita sekä tutustumme uusiin liikkeisiin kuten esimerkiksi takanojaan ja spinnicomboihin.

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Kurssin hinta on 89 euroa ja se on kestoltaan viisi (5) kertaa. Ilmoittaudu mukaan: [email protected]

Jatkokurssien ajankohdat:

  • keskiviikkoisin 26.5.-23.6.2021 klo 17:00-18:00
  • tiistaisin 1.6.-29.6.2021 klo 20:00-21:00

Pole Classic: Startti -viikonloppukurssi

Pole Classic: Startti -viikonloppukurssilla tutustutaan platform-kengillä tanssittavaan tankotanssityyliin ja platform-kenkätekniikkaan. Tämä viikonloppukurssi voi olla ensikosketuksesi platform-kenkiin ja niiden kanssa liikkumiseen tanssisalissa. Viikonloppukurssilla harjoitellaan perustekniikkaa kenkien kanssa; kävelyä, liikkumista, lattiatyöskentelyn alkeita sekä erilaisia peruspyörähdyksiä. Kurssin ensimmäisenä päivänä liikkeitä harjoitellaan yksittäin, mutta toisena päivänä opittuja asioita yhdistellään jo pidemmiksi sarjoiksi ja lyhyiksi koreografioiksi musiikkiin. Pole Classic -viikonloppukurssilla otetaan tyylilajin perusteet intensiivisesti haltuun ja tämän jälkeen harjoittelua voi jatkaa studion Pole Classic -viikkotunneilla. Vaikka tanssityylin alkeet olisivatkin jo hallussa, kurssille voi tulla kertaamaan ja syventämään jo olemassa olevaa osaamista.

Kurssille tarvitsee mukaan polvisuojat tai pitkät sukat/säärystimet polvien suojaksi, platform-korkokengät, pieni pyyhe tangon putsaamista varten, lyhyet shortsit ja pitkät housut alkulämmittelyyn. Mikäli et omista oikeanlaisia kenkiä, voit vuokrata sellaiset Rock the Polelta. Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse ennen kurssin alkamista ja kerrot kengän kokosi. Pole Classic: Startti -kurssilta saat myös hyviä vinkkejä sopivien kenkien valintaan.

Kurssin ohjaa taitava ja pidetty ohjaajamme Mira Kylmämaa. Miralle on tärkeää, että tanssisalissa on kannustava ja rento tunnelma. Mira painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, mutta haluaa kannustaa oppilaitaan itseilmaisuun ja tukea jokaista löytämään oman persoonallisen tyylinsä.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: [email protected]. Kurssin hinta on 49 €.

  •  la – su 19.-20.6.2021 klo 12:00-13:30

Burleskitanssikurssi

Burleskitanssi on tanssillista liikuntaa, joka ammentaa tyylinsä burleskin liikekielestä. Lajin ovat kehittäneet Suomiburleskin pioneerit Bettie Blackheart (Petra Innanen) ja Tinker Bell (Ruska Schönberg). Burleskitanssi ei ole sama asia kuin esittävä burleski eikä tunneilla riisuta. Tuntiin sisältyy lämmittelyä, tekniikka (jossa opetellaan tyypillisiä liikkeitä ja liikesarjoja), ilmaisuharjoituksia, kehonhallintaa- ja huoltoa ja lihaskuntoa. Kurssin aikana harjoittelemme helpon koreografian ja saatamme käyttää burleskista tuttuja elementtejä kuten esim. hanskoja ja puuhkia. Sinun EI tarvitse olla tanssitaustainen tai tietää burleskista mitään – aloitamme perusteista! Burleskitanssi on ”matalan kynnyksen tanssillista höntsäilyä” jonne kaikki ovat tervetulleita ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta! Tervetuloa mukaan sheikkaamaan, hikoilemaan ja pitämään kivaa! Tunnille tarvitset mukavat vaatteet, joissa on helppo liikkua, sekä vesipullon. Voit tanssia paljain jaloin tai sisätanssikengissä.

Kurssin opettajasta:
Gigi Praline (Kaisa Hemming-Kyrö) on opetusalan ammattilainen joka on opettanut burleskitanssia, burleskikursseja ja polttaripajoja Lahdessa vuodesta 2016. Gigi on esiintynyt vuodesta 2010 ja kuuluu Burleskinstituutin opettajakuntaan. Hän on opettajana kannustava, sensitiivinen ja huumorintajuinen -ja sekoilee usein itse parhaiten koreografioissa. www.gigipraline.com

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: [email protected]. Kurssin hinta on 69 €.

  • Burleskitanssi 1: tiistaisin 17.8.-14.9.2021 klo 20:00- 21:00
  • Burleskitanssi 2: tiistaisin 21.9.-26.10.2021 klo 20:00-21:00 (HUOM! EI kurssikertaa 19.10.)