LAHDEN KURSSIT 2021

Tankotanssin alkeiskurssit

Tervetuloa tutustumaan tankotanssiin viiden (5) kerran alkeiskurssille Suomen ensimmäiseen tankotanssikouluun!

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi. Tunneilla on sama opettaja ja käydään järjestelmällisesti ja oppilaiden tasoon sopivasti alkeistason liikkeet läpi. Kurssi on suunnattu etenkin ensikertalaisille tai muutaman kerran tangolla käyneille.

Mikäli varaat samaan aikaan paikan tankotanssin alkeis- ja jatkokurssille, saat molemmat yhteishintaan 145€ (norm 178€).

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]

Hinta: 89 € (alkeis- ja jatkokurssi samaan aikaan varattuna 145 €)

Alkeiskurssien ajankohdat:

 • tiistaisin 6.7.-3.8.2021 klo 20:00-21:00
 • keskiviikkoisin 18.8.-15.9.2021 klo 17:00-18:00
 • sunnuntaisin 5.9.-3.10.2021 klo 14:45-15:45 (HUOM! 3.10. kurssikerta pidetään klo 15.45-16.45!)
 • sunnuntaisin 26.9.-24.10.2021 klo 13:30-14:30 (HUOM! 3.10. kurssikerta pidetään klo 14.45-15.45!)
 • keskiviikkoisin 27.10.-24.11.2021 klo 17:00-18:00
 • tiistaisin 2.11.-30.11.2021 klo 20:00-21:00

Voit tutustua meihin myös täällä Facebookissa Rock the Pole Lahti sekä Instagramissa @rockthepole_lahti

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus Rock the Polelle!

Tankotanssin alkeet – viikonlopun intensiivikurssi

Haluatko oppia tankotanssin alkeet nopeasti? Onko sinulla haasteita sitoutua viikottaiselle vakituiselle kurssipaikalle? Tankotanssin alkeet – Viikonlopun intensiivikurssi on vastaus edellä esitettyihin kysymyksiin.Tämä kurssi sopii sinulle, joka haluat perehtyä nopeasti yhden viikonlopun aikana tankotanssin perusteisiin. Intensiivinen kurssiviikonloppu pitää sisällään yhteensä neljä tuntia opetusta. Tutuksi tulevat mm. monet alkeistason pyörähdykset, erilaiset pidot sekä ensimmäinen pääalaspäin tehtävä liike; invertti. Viikonlopun intensiivikurssin käytyäsi voit osallistua suoraan tekniikka 1-tason (Tek 1) viikkotunneillemme tai suunnata vaihtoehtoisesti jatkokurssille.Mukaan tarvitset lyhyet shortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]

Hinta: 75 €

Intensiivikurssin ajankohdat:

 • Tulossa myöhemmin!

Tankotanssin jatkokurssit

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi ja vahvistaa aiemmin oppimaasi tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä. Kurssi on suunnattu etenkin niille, jotka ovat jo käyneet lyhyen alkeiskurssin tai osallistuneet muutamille alkeistason irtotunneille. Jatkokurssilla jatkamme mm. invertin ja layoutin parissa opettelemalla myös niiden variaatioita sekä tutustumme uusiin liikkeisiin kuten esimerkiksi takanojaan ja spinnicomboihin.

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Kurssin hinta on 89 euroa ja se on kestoltaan viisi (5) kertaa. Ilmoittaudu mukaan: [email protected]

Jatkokurssien ajankohdat:

 • keskiviikkoisin 22.9.-20.10.2021 klo 17:00-18:00
 • sunnuntaisin 10.10.-7.11.2021 klo 14:45-15:45
 • sunnuntaisin 31.10.-28.11.2021 klo 13:30-14:30
 • keskiviikkoisin 1.12.-29.12.2021 klo 17:00-18:00
 • tiistaisin 7.12.-4.1.2022 klo 20:00-21:00

Pole Classic: Startti -viikonloppukurssi

Pole Classic: Startti -viikonloppukurssilla tutustutaan platform-kengillä tanssittavaan tankotanssityyliin ja platform-kenkätekniikkaan. Tämä viikonloppukurssi voi olla ensikosketuksesi platform-kenkiin ja niiden kanssa liikkumiseen tanssisalissa. Viikonloppukurssilla harjoitellaan perustekniikkaa kenkien kanssa; kävelyä, liikkumista, lattiatyöskentelyn alkeita sekä erilaisia peruspyörähdyksiä. Kurssin ensimmäisenä päivänä liikkeitä harjoitellaan yksittäin, mutta toisena päivänä opittuja asioita yhdistellään jo pidemmiksi sarjoiksi ja lyhyiksi koreografioiksi musiikkiin. Pole Classic -viikonloppukurssilla otetaan tyylilajin perusteet intensiivisesti haltuun ja tämän jälkeen harjoittelua voi jatkaa studion Pole Classic -viikkotunneilla. Vaikka tanssityylin alkeet olisivatkin jo hallussa, kurssille voi tulla kertaamaan ja syventämään jo olemassa olevaa osaamista.

Kurssille tarvitsee mukaan polvisuojat tai pitkät sukat/säärystimet polvien suojaksi, platform-korkokengät, pieni pyyhe tangon putsaamista varten, lyhyet shortsit ja pitkät housut alkulämmittelyyn. Mikäli et omista oikeanlaisia kenkiä, voit vuokrata sellaiset Rock the Polelta. Olethan meihin yhteydessä sähköpostitse ennen kurssin alkamista ja kerrot kengän kokosi. Pole Classic: Startti -kurssilta saat myös hyviä vinkkejä sopivien kenkien valintaan.

Kurssin ohjaa taitava ja pidetty ohjaajamme Mira Kylmämaa. Miralle on tärkeää, että tanssisalissa on kannustava ja rento tunnelma. Mira painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, mutta haluaa kannustaa oppilaitaan itseilmaisuun ja tukea jokaista löytämään oman persoonallisen tyylinsä.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: [email protected]. Kurssin hinta on 49 €.

 •  la – su 19.-20.6.2021 klo 12:00-13:30

Burleskitanssikurssi

Burleskitanssi on tanssillista liikuntaa, joka ammentaa tyylinsä burleskin liikekielestä. Lajin ovat kehittäneet Suomiburleskin pioneerit Bettie Blackheart (Petra Innanen) ja Tinker Bell (Ruska Schönberg). Burleskitanssi ei ole sama asia kuin esittävä burleski eikä tunneilla riisuta. Tuntiin sisältyy lämmittelyä, tekniikka (jossa opetellaan tyypillisiä liikkeitä ja liikesarjoja), ilmaisuharjoituksia, kehonhallintaa- ja huoltoa ja lihaskuntoa. Kurssin aikana harjoittelemme helpon koreografian ja saatamme käyttää burleskista tuttuja elementtejä kuten esim. hanskoja ja puuhkia. Sinun EI tarvitse olla tanssitaustainen tai tietää burleskista mitään – aloitamme perusteista! Burleskitanssi on ”matalan kynnyksen tanssillista höntsäilyä” jonne kaikki ovat tervetulleita ikään, kokoon tai sukupuoleen katsomatta! Tervetuloa mukaan sheikkaamaan, hikoilemaan ja pitämään kivaa! Tunnille tarvitset mukavat vaatteet, joissa on helppo liikkua, sekä vesipullon. Voit tanssia paljain jaloin tai sisätanssikengissä.

Kurssin opettajasta:
Gigi Praline (Kaisa Hemming-Kyrö) on opetusalan ammattilainen joka on opettanut burleskitanssia, burleskikursseja ja polttaripajoja Lahdessa vuodesta 2016. Gigi on esiintynyt vuodesta 2010 ja kuuluu Burleskinstituutin opettajakuntaan. Hän on opettajana kannustava, sensitiivinen ja huumorintajuinen -ja sekoilee usein itse parhaiten koreografioissa. www.gigipraline.com

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: [email protected]. Kurssin hinta on 69 €.

 • Burleskitanssi 1: tiistaisin 17.8.-14.9.2021 klo 20:00- 21:00 TÄYNNÄ
 • Burleskitanssi 2: tiistaisin 21.9.-26.10.2021 klo 20:00-21:00 (HUOM! EI kurssikertaa 19.10.) TÄYNNÄ

Twerk alkeet by Maria

Twerk on nouseva trendilaji tanssimaailmassa. Se kehittää pakara-, jalka- ja selkälihaksia, ja mikä tärkeintä, se on älyttömän hauskaa! Twerkin alkeissa käydään läpi twerkin perusliikkeitä ja -tekniikoita ja rakennetaan opituista liikkeistä koreografiaa. Et tarvitse aiempaa taustaa osallistuaksesi tälle kurssille, vaan käymme kaiken tarvittavan läpi tunnilla. Tule rohkeasti mukaan tanssibileisiin, sillä täältä ei hikeä tai naurua puutu! Ota myös polvisuojat mukaan!

Kurssin ohjaaja Maria Kärhän tanssitausta koostuu lähinnä street-lajeista. Kotona hän on pitänyt itsensä kiireisenä opiskellessaan dancehall, twerk- ja jonkin verran myös afrobeats-tyylejä. Marian mielestä sellainen tanssitunti on paras, jossa on rento ilmapiiri, voi nauraa, vitsailla ja tehdä virheitä ilman paineita, sekä tuntuu todella siltä, että harjoitellaan yhdessä toisia tukien.

Ilmoittaudu sähköpostitse [email protected]. Kurssin hinta on 55€.

 • sunnuntaisin 12.9.-26.9.2021 klo 12:15-13:15 TÄYNNÄ

Twerk alkeis-jatko by Maria

Twerk on nouseva trendilaji tanssimaailmassa. Se kehittää pakara-, jalka- ja selkälihaksia, ja mikä tärkeintä, se on älyttömän hauskaa! Twerkin alkeisjatkossa jatketaan siitä, mihin edellisellä kurssilla jäätiin. Alkeisjatkossa käydään läpi twerkin perusliikkeitä ja -tekniikoita ja rakennetaan opituista liikkeistä koreografiaa. Kurssi sopii twerkin alkeiskurssin käyneille tai muutaman kerran twerkiä kokeilleille oppilaille. Tule rohkeasti mukaan tanssibileisiin, sillä täältä ei hikeä tai naurua puutu! Ota myös polvisuojat mukaan!

Kurssin ohjaaja Maria Kärhän tanssitausta koostuu lähinnä street-lajeista. Kotona hän on pitänyt itsensä kiireisenä opiskellessaan dancehall, twerk- ja jonkin verran myös afrobeats-tyylejä. Marian mielestä sellainen tanssitunti on paras, jossa on rento ilmapiiri, voi nauraa, vitsailla ja tehdä virheitä ilman paineita, sekä tuntuu todella siltä, että harjoitellaan yhdessä toisia tukien.

Ilmoittaudu sähköpostitse [email protected]. Kurssin hinta on 55€.

 • sunnuntaisin 3.10.-17.10.2021 klo 12:15-13:15 (3.10. aika klo 10-11 poikkeuksellisesti workshopin vuoksi)

Twerk alkeet -kurssi

Twerk on nouseva trendilaji tanssimaailmassa. Se kehittää pakara-, jalka- ja selkälihaksia, ja mikä tärkeintä, se on älyttömän hauskaa!
Twerkin alkeissa käydään läpi twerkin perusliikkeitä ja -tekniikoita ja rakennetaan opituista liikkeistä koreografiaa. Et tarvitse aiempaa taustaa, vaan käymme kaiken tarvittavan läpi tunnilla. Tule rohkeasti mukaan tanssibileisiin, täältä ei hikeä tai naurua puutu! Ota polvisuojat mukaan!

Kurssin ohjaaja Cecilia Widd on iloinen ja kannustava opettaja, jolle tärkeintä on tanssin ilo ja vapaus tanssia juuri omalla tyylillä. Cecilia haluaa luoda jokaiselle turvallisen ympäristön kokeilla uusia liikkeitä, ja tavoitteenaan se, että oppilas lähtee tunnilta täynnä hyvää energiaa ja muutamaa uutta tanssiliikettä rikkaampana!

Ilmoittaudu sähköpostitse [email protected]. Kurssin hinta on 55€.

 • lauantaisin 23.10.-6.11.2021 klo 12:30-13:30 TÄYNNÄ

Twerk Heels -kurssi

Twerk on nouseva trendilaji tanssimaailmassa. Se kehittää pakara-, jalka- ja selkälihaksia, ja mikä tärkeintä, se on älyttömän hauskaa!

Twerk Heels: Twerk Heelsissä harjoitellaan nimensä mukaisesti twerkkaamista korkokengillä. Teemme tunnilla erityisesti korkokengille soveltuvia tekniikoita ja koreografiaa, ja liikekieli tunnilla on sensuellimpaa.

Korkokengiksi sopivat tukevat korot, jotka kiristyvät hyvin nilkan ympärille. Otathan polvisuojat mukaan!Et tarvitse aiempaa kokeumusta twerkkaamisesta, vaan käymme kaiken tarvittavan läpi kurssilla. Tule rohkeasti mukaan tanssibileisiin, täältä ei hikeä tai naurua puutu!
Kurssin ohjaaja Cecilia Widd on iloinen ja kannustava opettaja, jolle tärkeintä on tanssin ilo ja vapaus tanssia juuri omalla tyylillä. Cecilia haluaa luoda jokaiselle turvallisen ympäristön kokeilla uusia liikkeitä, ja tavoitteenan se, että oppilas lähtee tunnilta täynnä hyvää energiaa ja muutamaa uutta tanssiliikettä rikkaampana!

Huom! Kurssin sisältö on eri kuin Twerk alkeissa. Voit siis halutessasi osallistua molemmille kursseille.

Ilmoittaudu sähköpostitse [email protected]. Kurssin hinta on 55€.

 • lauantaisin 23.10.-6.11.2021 klo 13:45-14:45

Thy Beauty 1

Tällä viikonloppukurssilla tehdään sitkeän seksikästä koreografiaa Leonie Barbotin ”Fingers Crossed” biisiin. Kurssi on suunnattu ensimmäistä kertaa koroilla tanssiville, mutta soveltuu myös heille, jotka haluavat nauttia rauhallisesta koreografiasta. Suosittelemme kuitenkin, että olisit käynyt Pole Classic start tunnin tai muutamilla alkeistason tankotekniikkatunneilla. Tunnilla keskitytään kenkätekniikkaan, liikeflowhon ja ilmaisuun. Harjoittelemme liikkeitä ja liikesarjoja ennen koreografiaan siirtymistä ja etenemme koreografiassa hitaasti. Kurssin ohjaa Rock the Polen ohjaaja Jenny, jolla on kahdeksan vuoden harrastetausta showtanssista. Jennyn koreografioissa onkin vaikutteita eri tanssilajeista. Ohjaajana Jenny painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, oppilaiden itseilmaisua sekä hyvää fiilistä. Ota tunnille mukaan: polvisuojat, platformkorot, tankopyyhe sekä omavalintaiset vaatteet.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse [email protected]. Kurssin hinta on 55 €.

 • 2.-3.10.2021 klo 11:15-12:45