KLUUVIN KURSSIT KEVÄT 2021

Tankotanssin alkeiskurssit

Tervetuloa tutustumaan tankotanssiin viiden (5) kerran alkeiskurssille Suomen ensimmäiseen tankotanssikouluun!

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi. Tunneilla on sama opettaja ja käydään järjestelmällisesti ja oppilaiden tasoon sopivasti alkeistason liikkeet läpi. Kurssi on suunnattu etenkin ensikertalaisille tai muutaman kerran tangolla käyneille.

Jokaisen alkeiskurssin jälkeen alkaa samalla kurssi paikalla viiden kerran tankotanssin jatkokurssi. Mikäli varaat samaan aikaan paikan tankotanssin alkeis- ja jatkokurssille, saat molemmat yhteishintaan 145€ (norm 178€).

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]

Hinta: 89 € (alkeis- ja jatkokurssi samaan aikaan varattuna 145 €)

Alkeiskurssien ajankohdat:

 • maanantaisin 25.1.-22.2.2021 klo 20-21
 • keskiviikkoisin 27.1.2021 klo 17-18
 • sunnuntaisin 14.2.-14.3.2021 klo 16-17 TÄYNNÄ
 • sunnuntaisin 25.4.-23.5.2021 klo 16-17
 • maanantaisin 3.5.-31.5.2021 klo 20-21 TÄYNNÄ
 • keskiviikkoisin 5.5.-2.6.2021 klo 17-18

Voit tutustua meihin myös täällä Facebookissa Rock the Pole Kluuvi sekä Instagramissa @rockthepole_kluuvi

Tervetuloa aloittamaan uusi harrastus Rock the Polelle!

Tankotanssin alkeet – viikonlopun intensiivikurssi

Haluatko oppia tankotanssin alkeet nopeasti? Onko sinulla haasteita sitoutua viikottaiselle vakituiselle kurssipaikalle? Tankotanssin alkeet – Viikonlopun intensiivikurssi on vastaus edellä esitettyihin kysymyksiin.Tämä kurssi sopii sinulle, joka haluat perehtyä nopeasti yhden viikonlopun aikana tankotanssin perusteisiin. Intensiivinen kurssiviikonloppu pitää sisällään yhteensä neljä tuntia opetusta. Tutuksi tulevat mm. monet alkeistason pyörähdykset, erilaiset pidot sekä ensimmäinen pääalaspäin tehtävä liike; invertti. Viikonlopun intensiivikurssin käytyäsi voit osallistua suoraan tekniikka 1-tason (Tek 1) viikkotunneillemme tai suunnata vaihtoehtoisesti jatkokurssille.Mukaan tarvitset lyhyet shortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostitse: [email protected]

Hinta: 75 €

Intensiivikurssin ajankohdat:

 • 6.-7.3.2021 klo 11.00-13.00
 • 6.-7.3.2021 klo 13.30-15.30
 • 22.-23.5.2021 klo 13.30-15.30

Tankotanssin jatkokurssit

Tämä kurssi sopii hyvin sinulle, joka haluat varata itsellesi paikan tunnilta joka viikolle ainakin kuukauden ajaksi ja vahvistaa aiemmin oppimaasi tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä. Kurssi on suunnattu etenkin niille, jotka ovat jo käyneet lyhyen alkeiskurssin tai osallistuneet muutamille alkeistason irtotunneille. Jatkokurssilla jatkamme mm. invertin ja layoutin parissa opettelemalla myös niiden variaatioita sekä tutustumme uusiin liikkeisiin kuten esimerkiksi takanojaan ja spinnicomboihin.

Mukaan tarvitset lyhyet sortsit, juomapullon sekä pienen pyyhkeen tangon putsaamista varten. Olemme tunnilla avojaloin.

Kurssin hinta on 89 euroa ja se on kestoltaan viisi (5) kertaa. Ilmoittaudu mukaan: [email protected]

Jatkokurssien ajankohdat:

 • maanantaisin 1.3-29.3.2021 klo 20-21
 • keskiviikkoisin 3.3-31.3.2021 klo 17-18
 • sunnuntaisin 21.3.-25.4.2021 klo 16-17 (EI kurssikertaa pääsiäisenä 4.4.)
 • sunnuntaisin 30.5.-27.6.2021 klo 16-17
 • maanantaisin 7.6.-5.7.2021 klo 20-21
 • keskiviikkoisin 9.6.-7.7.2021 klo 17-18 

Rock’n roll & Burlesque

Rock’n Roll Pole & Burlesque- kurssi on kaikille teille, jotka haluatte tankotyöskentelyynne heel clackejä ja hairwhippsejä, puhumattakaan esiintymisestä, yleisön haltuunotosta ja siitä kuinka lava laitetaan niin sanotusti ”on fire”. Rock’n Roll Pole & Burlesque on astetta enemmän kuin tankotanssitunti, se on elämys jossa kaikilla on oikeus ilmaista itseään, unohtaa muu maailma ja laittaa koroilla koreasti. Kurssilta on myös mahdollisuus ponnistaa mukaan tulevan kesän festivaali-kiertueille esiintymään osaksi erään suomalaisen rockbändin lavashowta, sekä muihin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.  Kurssin ohjaa SiniSupreme, joka on ohjannut tankotanssia niin Hollywoodissa kuin New Yorkissa. Sinin esiintymistaustaan kuuluvat niin Pole Show LA 2019 & 2020 kuin tankotanssi- ja burlesque- taiteilijana esiintyminen maailman kuuluisimmassa rockclubissa Rainbow Bar & Grill:ssä sekä Sunset Stripin jatkoklubeilla Los Angelesissa. Sinillä on myös hallussaan kaksi PSO:n exotic- kategorian pronssimitalia Pohjois-Amerikan itä-rannikon osakilpailuista vuodelta 2017.Kurssin taso on avoin, joten mukaan voi hypätä ilman sen suurempaa tankotanssitaustaa, kunhan vain halua, tahtoa ja badass-asennetta löytyy. Suosittelemme kurssille mukaan platform-korkokenkiä sekä polvisuojia. Ilmoittaudu kurssille mukaan sähköpostitse  [email protected]. Kurssin hinta on 89 €.

 • torstaisin 18.2.-18.3.2021 klo 20:00-21:00 TÄYNNÄ

Club Pole -viikonloppukurssi

BACK TO THE ROOTS!

Club Pole -viikonloppukurssi vie sinut takaisin tankotanssin juurille. Kurssilla tutustutaan viettelevään liikekieleen pleaserit kopisten. Club Polen keskiössä on ajatus yleisölle tanssimisesta. Vaikka kurssilla ei valmisteta esitystä, totuttelemme ajatukseen katsottavana olemisesta. Myös improvisoitua liikettä päästään harjoittelemaan. Mottona kurssilla on ”do less”: tähtäämme energiatehokkaisiin liikesarjoihin, joita myös lajin pioneerit jaksavat veivata useita kertoja työyön aikana. Ideana on opetella helppoja, mutta näyttäviä pole classique -tyylilajin temppuja – twerkkausta, sheikkausta ja jalkojen levittelyä unohtamatta! Viikonloppukurssilla keskitymme tankotekniikkaan pyörivällä tangolla, sensuelliin floorworkiin ja tanssimiseen parille tuolia apuna käyttäen. Kurssilla luodaan pieniä koreografian pätkiä musiikin tahtiin.

Varaa mukaan lyhyttä lahjetta, polvisuojat ja pleaserit (koululta saa myös vuokrattua!). Tunnit eivät sisällä riisuutumista. Kurssin vetäjä Camilla @camillamariar on ammattilainen niin tankotanssijana, esiintyjänä, ohjaajana kuin myös stripparina. Toinen ohjaaja Milla on Teatterikorkeakoulusta valmistunut näyttelijä, ammattiesiintyjä ja entinen strippari.

Club Pole viikonloppukurssin taso on avoin. Kurssi on suunnattu Pole Classic -tuntien kävijöille. HUOM! Osallistujien tulee olla täysi-ikäisiä. Kurssin sisältö on sama, kuin tammikuun kurssilla.
Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse [email protected]. Kurssin hinta on 39 €.

 • 6.-7.3.2021 klo 16:00-17:30 RYHMÄ 1 TÄYNNÄ
 • 6.-7.3.2021 klo 14:15-15:45 RYHMÄ 2 TÄYNNÄ
 • 6.-7.3.2021 klo 17:45-19:15 RYHMÄ 3

Thy Beauty -viikonloppukurssi

Thy Beauty -viikonloppukurssilla tutustutaan pehmeään classic -tankotanssityyliin ja aloitetaan jännittävä matka etsien omaa kaunista liikekieltä. Kurssilla tehdään sitkeän seksikästä koreografiaa ”Set me on Fire” biisin tahtiin (Estelle) ja heittäydytään kaikkien aistien vietäväksi vapauttaen niiden aikaan samat tuntemukset virtaavaan liikkeeseen. Kurssilla tavoitellaan itsevarmaa tanssijan ryhtiä ja nautitaan oman kehon tuottamasta estetiikasta yhdessä muun ryhmän kanssa. Thy Beauty -kurssi sopii sinulle, joka tanssit ensimmäisiä kertoja korkojesi kanssa tai haluat oppia uuden upean koreografian. Suosittelemme kuitenkin, että olisit käynyt kokeilemassa platform-kengillä tanssimista Pole Classic: Startti -tunnilla tai muutamilla ilman kenkiä tehtävillä alkeistason tankotekniikkatunneilla ennen viikonloppukurssia.

Mukaan tarvitset omat classic-tunneille soveltuvat korot (jos olet epävarma soveltuvuudesta, olethan yhteydessä Rock the Polen avuliaaseen henkilökuntaan. Rock the Pole vuokraa myös kenkiä), pitkät sukat/säärystimet tai polvisuojat. Shortsit eivät ole välttämättömät. Kurssille on mahdollista osallistua myös ilman korkoja, mutta siinä tapauksessa tarvitset mukaasi sukat.

Etenemme koreografiassa hitaasti, ja haastavimmista liikkeistä on mahdollista soveltaa variaatioita itselle sopivaksi. Kurssin ohjaa Rock the Polen ihana ohjaaja Jenny @tivunsa, jolla on kahdeksan vuoden harrastetausta showtanssista. Jennyn koreografioissa onkin vaikutteita eri tanssilajeista. Ohjaajana Jenny painottaa liikkeiden ja liikesarjojen perusteellista opettelua, oppilaiden itseilmaisua sekä hyvää fiilistä. Ota tunnille mukaan: polvisuojat, platformkorot, tankopyyhe sekä omavalintaiset vaatteet.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: [email protected] Kurssin hinta on 49 €.

 • 27.-28.3.2021 klo 10:30-12:00 RYHMÄ 1 TÄYNNÄ
 • 27.-28.3.2021 klo 12:30-14:00 RYHMÄ 2

Contortion on pole -kurssi

Osallistu paikan päällä livenä tai zoomin kautta!

Contortion (notkeusakrobatia) on perinteikäs sirkuslaji, jossa esiintyjä taivuttaa kehoaan äärimmäistä notkeutta vaativiin asentoihin. Lajiin kuuluvat liikkeet voidaan jakaa karkeasti frontbendeihin, dislokaatioihin, backbendeihin ja spagaatteihin. Kurssilla tehtävät venytykset keskittyvät näistä kahteen jälkimmäiseen (selän ja hartioiden taaksepäintaivutuksiin sekä jalkojen maksimivenyvyyteen).

Jokainen kurssin tunti alkaa huolellisella lämmittelyllä, josta siirrymme intensiiviseen notkeusharjoitteluun. Venytysten jälkeen siirrämme oppimamme asennot tangolle. Varaa mukaan pitkähihainen paita ja pitkälahkeiset trikoot ja lyhyttä lahjetta tanko-osuutta varten. Aiempaa osaamista notkeusharjoittelusta et tarvitse, mutta suosittelemme harjoittelua tangolla Rock the Polen tek 3-tasoisilla viikkotunneilla ennen kurssia. Kurssin ohjaaja Camilla osaa haastaa niin aloittelevia venyttelijöitä kuin myös kokeneempia notkuilijoita. Camillan lajitausta on rytmisessä voimistelussa, jota hän on harrastanut lapsesta asti. Camilla tuleekin soveltamaan kurssilla paljon osaamistaan voimistelupuolelta.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse: [email protected] Kurssin hinta on 69 €. Voit osallistua paikan päällä tai zoomin kautta. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä kumman osallistumistavan valitset.

 • tiistaisin 2.3.-16.3.2021 klo 19:45-21:15 (3 x 90min)