Workshopit

Aerial Arts Showcase -tapahtumaviikonloppuna järjestämme Helsingissä erilaisia workshopeja. Tervetuloa!

Helsinki, Aerial Home Haven

Pole Classic: Stunts

Pole Classic: Stunts workshopilla tehdään nimensä mukaisesti näyttäviä ja kekseliäitä temppuja, kuten pudotuksia, hyppyjä, heilautuksia ja pitoa vaativia liikkeitä. Workshopin sisältö on saanut inspiraationsa niin sanotusta ”russian stylesta” ja Olga Kodan kaltaisista tankotanssijoista. Tunnille kannattaa varustautua korkkarien lisäksi lyhyillä shortseilla ja polvisuojilla. Stunts -workshopin taso on avoin, mutta suosittelemme tankotekniikan keskitason (Tek 1-2 /Tek 2) hallitsemista.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 35 €.

  • sunnuntaina 24.10.2021 klo 15:00-16:30

Aerial Hoop Doubles – Bendy Tricks

Haaveiletko näyttävistä notkeusliikkeistä rengastrapetsilla? Toivotteko kaverisi kanssa uutta inspiraatiota koreografiaanne tai treeniinne? Ihailetko sirkusryhmien contortionisteja? Tervetuloa rengastrapetsin pariakrobatiaworkshopille!

Teemaksi olemme valinneet parin kanssa tehtävät venyvyysliikkeet. Workshop alkaa notkeusharjoittelulla, jossa hyödynnetään paria avustetuissa venytyksissä. Työpajan loppupuolella päästään kokeilemaan pariakrobatialiikkeitä rengastrapetsilla.

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta venyttelystä osallistuaksesi workshopille. Kaikki temput ovat mahdollisia, vaikka et kaksin kerroin vielä venyisikään! Onhan hallussasi rengastrapetsin alkeet saadaksesi kaiken ilon irti työpajasta! 

Varaa mukaan pitkähihainen paita ja pitkälahkeiset trikoot.

Workshopin ohjaajista: Camilla Rantanen @camillallamia on pitkän linjan contortionist, jonka notkeusakrobatiajuuret löytyvät rytmisestä voimistelusta. Camilla ja workshopin toinen ohjaaja Milla-Mari Pylkkänen @millahellmanx muodostivat notkeusakrobatia duon vuonna 2017. Sittemmin duo on vetänyt muun muassa Sexy Flexy Doubles workshopeja Rock the Polella.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 35 €.

  • sunnuntaina 24.10.2021 klo 17:00-18:30

Helsinki, Kluuvi

Sointukylpy

Tervetuloa rauhoittumaan arjen kiireiltä! Sointukylpy on rentoutumishetki. Hetki, jolloin saat vain olla ilman minkäänlaista suorittamista. Sointukylpy otetaan vastaan joogamaton päällä maaten tai istuen peiton alla. Sointukylvyn ohjaaja Susanna soittaa erilaisia metallisia, käsin taottuja maljoja kaikille yhteisesti. Sinä saat keskittyä vain itseesi, omaan olotilaasi ja maljojen helliin, rentouttaviin ääniin. Maljat, symbaalitja gongit kumisevat ja väreilevät lempeästi vuorotellen. Ne hellivät kehoasi sekä mieltäsi niin, ettävoit rentoutua ja kylpeä niiden luomissa äänten mielikuvissa. Sointukylpy pitää sisällään alustuksen, sointujen osuuden sekä palautumisen tähän hetkeen. Asusteeksi suosittelemme rentoa, lämmitä vaatetusta. Villasukat tai muut töppöset ovat mukavat.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse  [email protected]. Workshopin hinta on 25 €.

  • sunnuntaina 24.10.2021 klo 13:00-14:00