Yleisö

Tervetuloa seuraamaan Suomen suurinta ilma-akrobatiafestivaalia, Aerial Arts Showcase Finland -tapahtumaa Kulttuuritehdas Korjaamolle 19.11.2022!

Myymme tapahtumaan kahta erilaista lipputyyppiä; kategoriakohtaisia lippuja sekä combo-lippuja. Opiskelijat, työttömät, varusmiehet, eläkeläiset ja Rock the Polen syyskausikorttilaiset (5kk) ovat oikeutettuja ostamaan alennushintaisen lipun. Lisäksi DEITIES -kategoriaan pääsevät alle 18-vuotiaat katsomaan alennushinnalla.

Huomioithan, että alennusoikeuteen edellyttävä todistus tulee esittää sisäänpääsyn yhteydessä. Mikäli todistusta ei ole esittää, lipulla ei pääse sisään tapahtumaan. Lippuja myydään Rock the Polen verkkokaupasta. Lipun ostamisen jälkeen lipun ostaja saa sähköpostiinsa tilausvahvistuksen, jota esittämällä pääsee sisään tapahtumaan.

EARLY BIRD -lipputarjous voimassa 16.-21.8.2022 Rock the Polen verkkokaupassa!

Käynnistämme lipunmyynnin early bird -tarjouksella: Kaikki kategoriakohtaiset liput ovat verkkokaupassamme 21.8. saakka kaikille alennettuun hintaan 27 euroa ja combo-liput 46 euroa. Lisäksi jokainen 21.8. mennessä combo-lipun ostanut saa ilmaisen lahjakortin Rock the Polen tankotanssin alkeet Startti -tunnille (arvo 15€), joka jaetaan sisäänpääsyn yhteydessä tapahtumassa. Lahjakortin voi käyttää itse tai antaa joululahjaksi eteenpäin. Lahjakortti on voimassa 6kk tapahtumasta eteenpäin.

Kategorialippu (DEITIES / TITANS / GODS) 32 € / 28 € (alennusryhmät) / 15 € (lapset, alle 18-vuotiaat)

Kategoriakohtaisella lipulla pääset katsomaan yhtä valitsemaasi kategoriaa: DEITIES, TITANS tai GODS. Muistathan valita oikean kategorian jo lipun ostovaiheessa verkkokaupastamme. Jokainen kategoria pitää sisällään esityksiä useilla eri ilma-akrobatiavälineillä, väliajan sekä yllätysohjelmaa. Huomioitha, että TITANS ja GODS -kategoriat ovat K-18 ravintolan alkoholianniskelun vuoksi tapahtumapaikan vaatimuksesta. Kategorioiden esiintymisjärjestys julkaistaan myöhemmin syksyllä. Esiintyjiin pääset tutustumaan Esiintyjät ja kilpailijat -välilehdellä.

Combo-lippu DEITIES – TITANS / DEITIES – GODS / TITANS – DEITIES 52 € / 49 € (alennusryhmät)

Combo-lipulla voit valita kaksi kategoriaa. Muistathan valita oikeat kategoriat jo lipun ostovaiheessa verkkokaupastamme. Jokainen kategoria pitää sisällään esityksiä useilla eri ilma-akrobatiavälineillä, väliajan sekä yllätysohjelmaa. Huomioitha, että TITANS ja GODS -kategoriat ovat K-18 ravintolan alkoholianniskelun vuoksi tapahtumapaikan vaatimuksesta. Kategorioiden esiintymisjärjestys julkaistaan myöhemmin syksyllä. Esiintyjiin pääset tutustumaan Esiintyjät ja kilpailijat -välilehdellä.

Aerial Arts Showcase Finland 19.11.2022 @ Kulttuuritehdas Korjaamo, Helsinki

DEITIES klo 12:30-15:30

Aerial Competition: Nuoret; Tankotanssi

Aerial Showcase: aikuiset, Flying pole

Aerial Showcase: aikuiset, Rengastrapetsi

Aerial Showcase: aikuiset, Hammock

*ovet auki n. 45 min ennen kategorian alkua

TITANS klo 16:00-19:00 (K-18)

Aerial Showcase: aikuiset, Silkit

Aerial Showcase: aikuiset, Tankotanssi

Aerial Competition: aikuiset, Hammock

*ovet auki n. 45 min ennen kategorian alkua

GODS klo 20:00-23:00 (K-18)

Aerial Competition: aikuiset, Silkit

Aerial Competition: aikuiset, Tankotanssi

Aerial Competition: aikuiset, Rengastrapetsi

*ovet auki n. 45 min ennen kategorian alkua

Lippuostoksille pääset suoraan tästä: https://rockthepole.fi/tuote-osasto/aerial-arts-showcase-liput/