Julkaistu Jätä kommentti

TIEDOTE ROCK THE POLE TAMPEREEN OPPILAILLE 7.1.2022

Hyvät oppilaat,

Meillä on teille jälleen ikäviä uutisia. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston määräyksen seurauksena Rock the Pole Tampere ei voi edelleenkään järjestää viikkotunteja tai kursseja lähiopetuksena. AVI:n tänään antama päätös on voimassa näin ollen 21.1.2022 saakka. Tämä tarkoittaa sitä, että Rock the Pole Tampereen viikkotunnit ja -kurssit ovat tauolla tämän ajan. Viikkolukujärjestyksestä löytyvät ohjaustunnit ja kurssit poistetaan viikonlopun aikana varausjärjestelmästä eikä tämä edellytä oppilailta toimenpiteitä tehtyjen varausten suhteen.

Sulkumääräys ei koske lasten ja nuorten toimintaa, joten Rock the Pole Tampereen lasten ja nuorten kurssit alkavat aiemmin ilmoitetun mukaisesti viikolla 3.

Kiinnioloaika hyvitetään asiakkaillemme ja tiedotamme tästä erikseen. Seuraathan uutisointiamme somessa, kotisivuillamme ja tilaat uutiskirjeemme (www.rockthepolefi, skrollaa alas tilaukseen). Aluehallintoviraston päätös ei koske ammattiurheilemista eikä yksityis- tai perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa.Ohjaustuntien ollessa tauolla, tulemme tarjoamaan mahdollisuuden omatoimiseen vapaaharjoitteluun studiolla (”vaparit”), mahdollisuuden varata yksityistunteja sekä järjestämme lisää Zoom-tunteja. Zoom-tuntitarjonnassa pyritään huomioimaan entistä paremmin ne oppilaat, joilla ei ole kotona omaa tankoa. Vapareista, zoom-tunneista ja yksityistunneista tulee lisää infoa viikonlopun aikana.

Toivottavasti Suomen koronavirustilanne tasoittuu pian ja pääsisimme harjoittelemaan jälleen yhdessä. Kun sen aika on, odotamme teitä.

Rock the Pole Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *