Julkaistu Jätä kommentti

TIEDOTE ROCK THE POLEN ASIAKKAILLE 31.3.2021

Etelä-Suomen aluehallintoviraston tänään 31.3.2021 antaman päätöksen nojalla urheilu-, liikunta-, huvi- ja virkistyskäytössä olevat tilat määrätään suljettavaksi 1.-14.4.2021 välisellä ajalla mm. Helsingin ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueella. Päätös perustuu tartuntatautilain 28.3.2021 hyväksyttyyn muutokseen, jonka myötä mahdollisuus pitää avoinna enintään kymmenen asiakkaan käytössä olevia tiloja poistettiin.

Päätöksen seurauksena Rock the Pole Helsingin molemmat toimipisteet (Rock the Pole Kluuvi, Aerial Home Haven) sekä Rock the Pole Lahden toimipiste sulkevat ovensa kahdeksi viikoksi, 1.-14.4.2021 väliseksi ajaksi. Kaikki lähiopetuksena tapahtuvat viikkotunnit, kurssit ja vapaavuorot ovat näin ollen keskeytetty. Olemme kaikkiin kurssilaisiin erikseen yhteydessä sähköpostitse. Suljetuiksi määrättyjä tiloja voidaan käyttää vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan. Lähes kaikki lasten kurssit jatkuvat näin ollen normaalisti, mutta olemme vielä kaikkiin huoltajiin yhteydessä sähköpostitse ennen pääsiäistä.

Tiedämme, että päätös ovien sulkemisesta tulee nopealla aikataululla ja olemme kaikki eläneet kuluvan viikon epätietoisuuden varassa. Lopullinen aluehallintoviraston päätös julkaistiin tänään aiemmin päivällä. Epidemiatilanne näyttää viimeisimpien päivien tartuntalukujen valossa aavistuksen paremmalta, mutta tartunnat eivät ole vähentyneet riittävän nopeasti ja niitä on yhä liikaa. Toivotaan ja tehdään osamme, että seuraavat kaksi viikkoa vievät epidemiatilannetta parempaan suuntaan.On hyvä pitää mielessään, että epäoikeudenmukaiseltakin tuntuvissa ratkaisuissa ja päätöksissä on kyse kuitenkin kaikkein tärkeimmästä; meidän kaikkien hengestä ja terveydestä.

Haluamme kiittää kaikkia oppilaitamme kärsivällisyydestä, lämpimästä ja kannustavasta palautteesta sekä erityisesti siitä, että olette upeasti noudattaneet studioilla annettuja turvallisuus- ja hygieniaohjeita. Me lupaamme puolestamme käyttää seuraavat kaksi viikkoa tehokkaasti suunnitellen tulevaisuutta. Emme jätä teitä yksin, vaan toivotamme kaikki tervetulleiksi monipuolisille zoom-tunneillemme. Käythän tutustumassa! Huhtikuussa zoomissa on tarjolla myös paljon tunteja, joissa ei tarvita tankoa tai muita erikoisvälineitä. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

It’s always darkest before the dawn.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *