Julkaistu Jätä kommentti

TIEDOTE ROCK THE POLEN ASIAKKAILLE 10.4.2021

Tämän tiedotteen sisältö ei tule Rock the Pole Helsingin ja Lahden studioiden oppilaille varmasti enää yllätyksenä. Etelä-Suomen aluehallintovirasto jatkaa liikunta- ja virkistystilojen sulkumääräystä mm. Helsingin ja Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirien alueilla 28.4.2021 asti. Päätös tulee voimaan heti, kun nykyisen päätöksen voimassaolo päättyy. Näin ollen Rock the Pole Helsingin molempien toimipisteiden (Rock the Pole Kluuvi, Aerial Home Haven) sekä Rock the Pole Lahden vapaaharjoitteluvuorot, lähiopetuksena tapahtuvat viikkotunnit sekä -kurssit ovat peruttu 28.4.2021 asti.

Suljetuiksi määrättyjä tiloja voidaan käyttää vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien lasten ohjattuun harrastustoimintaan. Lähes kaikki lasten kurssit jatkuvat näin ollen edelleen normaalisti, mutta olemme kaikkiin huoltajiin vielä yhteydessä sähköpostitse.

Etelä-Suomen aluehallintovirasto peräänkuuluttaa yksityisiltä toimijoilta vastuullisuutta, sillä lähikontakteja tulee välttää kaikin keinoin, jotta tartuntaluvut jatkavat laskua ja rajoituksia päästään purkamaan.

Vakuutamme täällä Rock the Polella tekevämme kaikkemme sen eteen, että pidämme teidät liikkeessä ja keksimme iloksenne mukavia yllätyksiä pitkin kevättä. Rock the Polen ovet aukeavat, kun se on jälleen turvallista ja sallittua. Tulemme lisäämään Rock the Pole Zoomin huhtikuun lukujärjestykseen niin tangolla kuin ilman tankoa tapahtuvia extra-tunteja heti ensi viikosta alkaen.

Edesmenneen presidenttimme Mauno Koiviston sanoin ”ellemme varmuudella tiedä, kuinka tulee käymään, olettakaamme, että kaikki käy hyvin”.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *