Julkaistu Jätä kommentti

TIEDOTE ROCK THE POLE TAMPEREEN ASIAKKAILLE 4.2.2022

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto tiedotti torstaina, että tilojen sulkua koskeva päätös ei jatku Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella. Päätöksen seurauksena Rock the Pole Tampere avaa ovensa huomenna lauantaina 4.2.2022!

Tämä on mielestämme paras uutinen hetkeen ja odotamme täällä jo kovasti teitä tunneille! Pyydämme, että innostuksesta huolimatta maltat lukea tämän postauksen huolellisesti loppuun saakka. Seuraamme aktiivisesti viranomaisten suosituksia ja pyrimme ottamaan ne huomioon kaikessa toiminnassamme myös avaamisen jälkeen. Tarvittaessa muutamme toimintaamme vastaamaan paremmin annettuja ohjeistuksia.

Sarja- ja kausituotteiden korvauksista

Olemme luvanneet hyvittää kausi- ja sarjakorteille kiinnioloajan lisäajan muodossa ja näin myös toimimme. Mikäli haluat tukea toimintaamme, voit jättää korvausmahdollisuuden käyttämättä tai käyttää sen vain osittain.

Kevätkausikortti 2022, Tampere – lisäaikaa 38 päivää, viimeinen voimassaolopäivä 8.7.2022
Sarjakortit (5krt, 10krt) – lisäaikaa maksimissaan 38 päivää huomioiden kortin ostopäivän ja aiemman käytön
Kurssit – Päivitämme juuri kurssitarjontaamme ja kontaktoimme kaikkia kurssilaisia korvauskäytännöistämme sähköpostitse viikonlopun aikana

Huomioithan, että lisäaika tulee päivittää tuotteelle 14.2.2022 mennessä.

Erinomaista viikonloppua ja tervetuloa takaisin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *