Julkaistu Jätä kommentti

Rock the Polen varausjärjestelmä vaihtuu 1.10.2022

Uusi varausjärjestelmä vie tuntien sekä kurssien varaamisen ja verkkokaupan kertaheitolla nykyaikaan. Ostamme palvelun suomalaiselta tietotekniikan palveluyritykseltä, Enkora Oy:ltä. Uudistuksen seurauksena palveluitamme pääsee varaamaan selaimen lisäksi mobiilisovelluksen kautta, joka on maanantaista 26.9. alkaen ladattavissa sovelluskaupasta.

Luovumme kokonaan fyysisistä tuntikorteista ja lokakuusta alkaen verkkokaupasta ostetut tuotteet siirtyvät automaattisesti asiakastilille. Ennen lokakuuta myytyjä tuotteita ei tulla siirtämään virtuaaliseen muotoon, vaan ne voi käyttää loppuun ”vanhalla tavalla”.

Kuten aiemmin tiedotimme, tuntien peruutuskäytäntömme tulevat järjestelmän vaihdoksen myötä muuttumaan. Lokakuun 1. päivästä alkaen tuntivarauksen voi perua viimeistään 12 tuntia ennen ohjaustunnin alkamista. Peruutuskäytäntöjen muutosten myötä haluamme antaa ohjaajillemme sekä oppilaillemme mahdollisuudeen suunnitella päivänsä toisin, mikäli jokin tunti ei toteutuisi.

Uusi varausjärjestelmä ilmestyy verkkosivuillemme maanantain 26.9. aikana vanhan rinnalle ja mobiilisovellus ilmestyy sovelluskauppaan (App Store, Play Kauppa). Syyskuun tunnit varataan vielä normaalisti vanhan järjestelmän kautta.

Huomioithan, että vanhat tunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä. Uuteen järjestelmään luodaan ensin tunnukset ja tämän jälkeen ladataan mobiilisovellus sovelluskaupasta. Uusi järjestelmä tuo mukanaan positiivisia ja toivottuja uudistuksia. Sen käyttö on helppoa ja käyttäjäystävällistä. Julkaisemme maanantaina 26.9. selkeät ohjeet, kuinka toimia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *